Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Erekció a zsebből

Erekció a zsebből


Dátum: 2015-04-29

erekcioMit szólnál hozzá, ha mindig kéznél lenne egy varázsital, ami instant, kemény, parancsszóra működő erekciót biztosítana? Bármiféle frusztráció, erőlködés nélkül. Magabiztosabb lennél? Lenne merszed olyan nőkkel is kezdeményezni, akikről mostanig csak álmodtál? Vagy felszabadultabb lennél az ágyban, hisz garantáltan elégítenéd ki partneredet, mindkettőtök legnagyobb élvezetére. Fantasztikus érzés mindig bevetésre készen állni, kőkemény erekcióval, biztos potenciával, nem igaz?

Sajnos nagyon kevés férfi tud ilyesmivel dicsekedni. Túl sokaknak csak álomszinten adatik meg, hisz a gondolat is halva születik. Az erekciós problémáknak számos oka lehet. Egyeseknek fizikai, másoknak pszichikai oka van. Van, ami a kor előrehaladtával romlik, van, ami egészen fiatal korban, 30 éves kor környékén alakul ki.

Példának okáért, tudományosan igazolt tény, hogy a dohányzás átlagosan 1 cm-el rövidíti meg a péniszt.  Az erekcióra gyakorolt negatív hatásai szintén jelentősek. Minden a vérellátáson múlik, hisz erekció csak akkor jön létre, ha a pénisz vérrel telítődik. A dohányzás érszűkületet okoz a kisebb vérerek szintjén is, melynek következtében a pénisz vérellátása is gyengül, így már nem képes nagyobb mennyiségű vér befogadására. Ennek egyenes következménye az egyre gyengülő erekció, petyhüdt pénisz és kétséges potencia. Ha már nem törődik tüdője egészségével vagy nem érdekli a korai halál gondolata, legalább legyen tekintettel a boldogság “kis” szervének egészségére, hisz ne feledje, ha “erekció nincs, semmi nincs”.erekcio

A gyengülő erekciók és a korai magömlés problémájának hátterében egy másik fizikai tényező is meghúzódik: a megnagyobbodott prosztata. Ez értelemszerűen nyomja a férfi ivarszervek vérellátását biztosító ereket, nyomja a medence ideget. Ha a probléma már kezdetek óta fennáll, ideje lenne konzultálni egy szakemberrel, aki a célzott kezeléssel megoldja ezt a fajta problémát. A prosztata a férfi ivarszervek fölött helyezkedik el, körülölelve a húgycsövet. A prosztata termeli az orgazmuskor kilövellt váladékot, mely segíti az ondósejtek mozgását.

A potencia problémák hátterében húzódó pszichikai okok igen sokfélék, semmiképp nem elhanyagolandók, hisz viszonylag könnyen kezelhetőek. A fáradtság kifejezetten rossz hatással van az erekció minőségére, a szexuális aktus milyenségére. A pszichikai traumák számos, mély nyomot hagynak a férfiemberben, kételkedni kezd potenciájában, egyre nehezebben éli meg az erekció elmaradásának problémáját.

erekcioMivel az élet igencsak kiszámíthatatlan, nem árt, ha van a zsebében egy biztos segítség, mely mindig kéznél van, ha potenciaproblémákkal, gyenge és elégtelen erekcióval, korai magömléssel küszködik. Az ActivMax egy potencia spray, mely mindig segít, ha baj van. Egyetlen gombnyomással közelebb kerül a hőn áhított, instant erekcióhoz. Az ActivMax értágító hatása biztosítja a gazdag vérellátást, melynek következtében pénisze maximálisan telítődik, erekciója kőkemény lesz. A termék csak természetes alapanyagokat, aktív hatóanyagokat tartalmaz, így semmiféle mellékhatástól nem kell tartania.

Az ActivMax használatával Ön mindig biztosítva lesz afelől, hogy az aktus mindkét fél számára kielégítő orgazmussal ér véget. Ráadásul a spray használatával Ön értékes perceket nyerhet, hisz a potencianövelő tablettákkal ellentétben, az ActivMax instant erekciót okoz.

ActivMax - Segítségével a gyönyör csúcsán végzik, minden alkalommal!