Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Erecția de buzunar

Erecția de buzunar


Publicat în: 2015-04-29

erectieCum te-ai simți dacă ai avea mereu la tine o poțiune care să-ți asigure erecții instant, la comandă, fără complicații și fără frustrări? Ai fi mai sigur pe tine? Ai îndrăzni să abordezi femei la care până acum nici nu visai? Sau poate că ai fi mai dezinhibat în pat pentru că poți oferi orgasme oricărei doritoare, după pofta inimii? E un sentiment absolut fantastic acela de a fi mereu pe fază, mereu potent, mereu erect și gata de orice, nu-i așa?

Din păcate, prea puțini bărbați se pot lăuda cu astfel de performanțe. Pentru prea mulți e doar un vis frumos care moare în fașă înainte de a prinde aripi. Problemele de erecție au cauze multiple. Unele sunt pur fizice, altele țin de mental, unele se agravează cu vârsta iar altele apar încă din perioada tânără, pe la aproximativ 30 de ani.

Studiile arată, de exemplu că fumatul vă poate scurta penisul cu până la 1 cm. Efectele asupra erecției sunt și ele semnificative. Totul se rezumă la cât sânge poate ajunge să umple organele genitale atunci când vă doriți o erecție fermă. Fumatul calcifiază vasele mici de sânge astfel încât acestea nu se mai pot dilata atunci când necesitatea cere un volum crescut de sânge spre penis. erectieUrmarea logică este că erecțiile vor fi din ce în ce mai moi, penisul mai flasc iar potența din ce în ce mai îndoielnică. Dacă nu vă pasă de sănătatea plămânilor sau de o moarte prematură, aveți măcar grijă de "micul" organ al fericirii pentru că "dacă erecție nu e, nimic nu e".

O altă cauză fizică a problemelor de erecție și de ejaculare prematură este prostata mărită care apasă pe nervii și pe vasele de sânge de la nivelul organelor genitale masculine. Dacă ați avut astfel de probleme de erecție de când vă știți ar trebui să consultați un specialist pentru a găsi o rezolvare medicală adecvată. Prostata este un organ situat deasupra și împrejurul aparatului genito-urinar masculin. Prostata secretă sperma ejaculată în timpul actului sexual.

Cauzele psihologice ale problemelor de potență sunt multe și importante dar pot fi rezolvate mai rapid. Oboseala afectează foarte mult calitatea erecției și a actului sexual per total. Traumele psihice pot lăsa urme adânci asupra capacității de a performa la cote maxime iar stresul se interpune mereu între bărbați și mult dorita erecție.

erectiePentru că viața poate fi uneori foarte imprevizibilă este recomandat să aveți mereu în buzunar un remediu rapid contra problemelor de potență, a erecțiilor moi și ineficiente și a ejaculării premature. ActivMax este un spray pentru potență care vă poate scoate din impas de fiecare dată. Cu un singur puf aplicat pe penis obțineți instantaneu erecția mult dorită. ActivMax permite circulației sângelui să ajungă și să umple țesuturile care susțin și formează penisul astfel încât erecția să fie tare ca piatra. Acest spray conține substanțe active naturale care nu afectează organele interne.

Folosind ActivMax vă asigurați că totul merge perfect în timpul partidei. În plus, folosind acest spray cu efecte rapide economisiți timpul prețios pe care ar trebui să îl petreceți în așteptarea efectelor unor tablete pentru potență.

ActivMax vă ajută să oferiți și să primiți plăcere la cote maxime!