Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Miért van szükségünk erős immunrendszerre?

Miért van szükségünk erős immunrendszerre?


Dátum: 2015-04-29

egeszsegImmunrendszerünk megállás nélkül, állandóan dolgozik. Általa védi ki szervezetünk azt a több ezer problémát, melyekről tudomást sem veszünk, hisz nem érezzük a hatásait. Minden nap több ezer, levegőben lévő baktériumot és vírust lélegzünk be, de csak időközönként betegszünk meg. Naponta százával nyeljük le a mikroorganizmusokat, melyeket a nyálunk öl meg vagy a gyomorba jutva a gyomorsav pusztít el. Ha az immunrendszerünk gyengélkedik, a szervezetünk védekező mechanizmusa csökken, így a patogén baktériumok azonnal éreztetik hatásukat. Ennek leggyakoribb jele a hányás és a hasmenés.

Az immunrendszerünk fő feladata megvédeni a szervezetet a fertőzésektől. Ezt három módon teheti meg:

- Akadályt képez, mellyel nehezíti a baktériumok és vírusok bejutását az emberi szervezetbe.

- Ha a mikroorganizmusok bejutottak az emberi testbe, az immunrendszer feladata lokalizálni és semlegesíteni azokat, mielőtt befészkelnék magukat és szaporodni kezdenének.

- Ha már sikerült reprodukálni magukat, az immunrendszer gyorsan és hatékonyan lép fel az elpusztításuk érdekében. Ennek még azelőtt meg kell történnie, hogy a mikroorganizmusok szervezetünkre káros, mérgező anyagokat kezdenének termelni. 

Az immunrendszernek további fontos szerepei vannak még. Például nagyon sok esetben felismeri és el is pusztítja a kezdeti stádiumban lévő rákos elváltozásokat. 

egeszsegImmunrendszerünk legnyilvánvalóbb része szemmel is jól látható, hisz ez a bőrünk. A bőrünk a teljes rendszer nagyon fontos részét képezi, hisz egy nagyon hatékony védőpajzsot képez a kórokozók és a szervezetünk között. Ha nem tudtad, bőrünk antibakteriális anyagokat termel, így a mikroorganizmusok többsége bőrünkre érve el is pusztul. Ezzel szemben a szánk, orrunk és szemeink könnyű behatolási lehetőséget biztosítanak a baktériumoknak. A könny és az orrváladék is tartalmaz egy antibakteriális enzimet. Ez a lizozim, mely a sejtfal roncsolása révén pusztítja el a baktériumokat. A nyálban szintén találhatóak antibakteriális faktorok. 

Ha a baktériumok, vírusok mégis behatolnak az emberi szervezetbe, az immunrendszer újabb szintű védekezésével kell felvegyék a harcot. Az immunrendszer fontosabb alkotóelemei:

- Thymus (csecsemőmirigy)

- Lép

- Nyirokrendszer

- Csontvelő

- Fehér vérsejtek

- Antitestek

- A komplement rendszer

- Hormonok

egeszsegÉletünk nagyban függ az immunrendszer fertőzésekkel és rákfélékkel szemben kifejtett erős védekező hatásától. Sőt mi több egy erős immunrendszer segít legyőzni a szervezetbe jutott kórokozót, ilyenkor szervezetünk könnyebben és hatékonyabban reagál az alkalmazott kezelésekre. Az a tény, hogy egy influenza vírus által okozott fertőzés – meghűlés, ahogy a népnyelv említi - pár nap alatt elmúlik, azt jelenti, hogy az erős immunrendszer hatékonyan vette fel a harcot és pusztította el a szervezetbe behatolt vírust. Azok a személyek, akiknek az immunrendszere legyengült, vagy teljesen megszűnt, banális fertőzésekben betegszenek meg, mivel a védekezés nem létezik, így a kórokozó kedvére szaporodhat, pusztíthat a szervezetben.

A CancerEx nevű táplálék kiegészítő immunerősítő céllal lett kifejlesztve: védi az egészséges emberek szervezetét a kórokozókkal szemben, segíti az immunrendszert a kórokozók elleni harcban, azok esetében akik már krónikus betegségben szenvednek, fertőzés, vagy rákos elváltozás alakult ki a szervezetükben. A shiitake gomba kivonatának rendkívüli hatásait japán kutatók fedezték fel, a világ minden táján, több százezer emberen elvégzett kísérletek során. Azok a személyek, akik hepatitis B, vagy C-ben, AIDS-ben, rákban vagy más krónikus betegségben szenvedtek, a CancerEx segítségével jelentős állapotváltozást, javulást értek el. Mindez annak köszönhetően, hogy immunrendszerük jelentős erősítést kapott. A szervezet hatékonyan vette fel a védekező harcot a fertőzésekkel, különböző rákos elváltozásokkal szemben. Mindezt úgy, hogy számottevő mellékhatás nem is jelentkezett, vagy csak nagyon minimálisan. A CancerEx helyreállíthatja az immunrendszerét, annak védekező képességével együtt, hogy sikeresen vegye fel a harcot a szervezetében dúló fertőzésekkel szemben!