Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hogyan töltekezzünk fel szexuális energiával?

Hogyan töltekezzünk fel szexuális energiával?


Dátum: 2015-06-02
Az erőteljes szexuális étvágy fenntartásához különböző trükkökhöz szoktunk fordulni. Úgy érezte az utóbbi időben alább hagyott az energiája és a kezdeményező készsége? Szeretkezik, de nem érzi az orgazmusok reális intenzitását? Elképzelhető, hogy az erotikus örömökre káros rutinba süppedt, túl kényelmes és megszokott a szexuális élet ritmusa. Férfiként kezedbe kell vedd az irányítást, új trükkökre, ötleteket kell bedobnod, pozitív változásokat kell javasolnod, hogy előnyös, pozitív energiákkal töltsd fel tartalékaidat. Minél jobban belesüppedtetek a rutinba, annál drasztikusabb módszerekhez kell folyamodnod, hogy elűzd azt.

Néha az önmegtartóztatás csodákra képes

Igen, az absztinencia drasztikus módszer, de van benne potenciál. Amit nem kaphatsz meg, hirtelen érdekessé, kívánatossá válik. Kedveseddel határozzatok meg egy reális önmegtartóztatási periódust és mindketten tartsátok magatok hozzá. Észlelni fogjátok, hogy a vágy lassan hatalmába kerít mindkettőtöket, és lassan lángra lobban bennetek a felgyülemlett szexuális energia. Kezdetben még az érintéseket is mellőzzétek.

Érintések

Ne váltsa fél azonnal őrült szex az absztinencia periódusát. Folytassátok a kísérletet érintésekkel, mondjuk semleges helyeken. Mindenki őrizze meg a hidegvérét, ne hagyjátok, hogy a hév elragadjon. A vágy intenzitása fokozódni fog, időre van szükség, hogy a rutin és unalmas, vágy nélküli szex alá temetett sírjából ismét életre keljen. Az érintéseket folytassátok addig, míg egyre érzékenyebb és érzékibb helyre nem tévedtek, de figyeljetek egymásra: álljatok meg még mielőtt őrült szexbe kezdtek. A szexuális energiák feltöltésének ideje ez, minden haladjon a terv szerint.

Csók

Mondjuk egy hét absztinencia után, már a csók is varázslatos lesz. Az ajkakban és a nyelven rengeteg az apró, érzékeny idegvégződés, ezek az érintésre varázslatos reakciókat közvetítenek. Kedvetekre csókolózhattok, mint diákkorotokban, csak tudjátok hol és mikor kell megállni.

Orális szex

Egy idő után előjön a totális frusztráció érzése. Az orális szex kielégítőbb, mint az érintések és a csők, de itt is figyelni kell az önmegtartóztatásra. Próbáljátok minél jobban elnyújtani az orális örömöket, hogy tovább gyűljön az energia és a feszültség. Az orális szex legyen minél kényelmesebb tempójú, nyugodt és lehetőleg kielégülésmentes. A jutalom, az utolsó szakaszban vár rátok.

Totális szex

Ha sikerült elérnetek ebbe a szakaszba, egy igazi kirobbanó örömben lesz részetek. Ez volt a cél, nem? Az elódázásra, mely fokozza a vágyat.

Amit mi ajánlunk

A kísérlet során használjátok a Sex Powert. A ginzeng egy közismert afrodiziákum, nagyon sok előnnyel: fizikai és szellemi energiát, erős és kőkemény erekciókat biztosít, fokozza az orgazmusok intenzitását, növeli a szexuális örömöt. Potenciával, vagy erekcióval kapcsolatos problémái megszűnnek, hisz a Sex Power visszaadja az egykori férfiasságot. A partnered értékelni fogja a kipróbált új pózokat, a visszanyert szexuális energiát és az intenzitást mellyel boldoggá teszed őt. A Sex Power mindenkinek gazdag és egészséges szexuális életet biztosít!