Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să te reîncarci cu energie sexuală maximă

Cum să te reîncarci cu energie sexuală maximă


Publicat în: 2015-06-02
Apetitul sexual se menține viguros folosind diverse trucuri. V-ați simțit cam lipsiți de energie și de inițiativă în ultima vreme? Faceți sex dar nu simțiți intensitatea reală a orgasmelor? Probabil că ați intrat într-o rutină defavorabilă plăcerii erotice, sunteți prea comozi și prea obișnuiți cu ritmul vieții și al sexului. Ca bărbat, trebuie să preiei imediat inițiativa și să propui niște schimbări pozitive, benefice, pentru reîncărcarea bateriilor sexuale. Cu cât rutina e mai adânc instalată cu atât ai nevoie de niște măsuri mai drastice pentru a o alunga.

Uneori abstinența face minuni

Da, abstinența e o măsură drastică dar are potențial. Ceea ce nu poți avea devine brusc mai interesant și mai de dorit. Stabilește o perioadă realistă de abstinență împreună cu iubita ta și încercați să o păstrați. Veți observa cum începe să curgă dorința din ambele părți iar pe măsură ce trece timpul veți simți că luați foc de la atâta energie sexuală acumulată. Pentru început încercați nici măcar să nu vă atingeți.

Atingeri

Nu treceți brusc de la abstinență la sex nebun. Continuați experimentul folosind pentru început atingerile ușoare în zone cât mai neutre. Mențineți ritmul și nu vă lăsați luați de valul dorinței. Intensitatea crește văzând cu ochii dar are nevoie de timp pentru a vă reînvia dorința îngropată sub mormane de rutină zilnică și se sex fără gust și fără intensitate. Continuați cu atingeri în zone din ce în ce mai sensibile dar opriți-vă la timp înainte ca totul să se termine cu o tăvăleală masivă în pat. Sunteți în perioada de reîncărcare cu energie sexuală iar totul trebuie să meargă conform planului.

Sărut

După, să spunem, o săptămână de abstinență, sărutul va fi cu siguranță magic. Buzele și limba sunt foarte bine populate cu terminații nervoase fine și sensibile iar atingerea celuilalt provoacă reacții electrice. Puteți să vă sărutați după pofta inimii, ca în anii de liceu atât timp cât vă opriți la acest pas.

Sex oral

Probabil că nu v-ați mai simțit atât de frustrați de foarte multă vreme. Sexul oral este ceva mai satisfăcător decât atingerile sau sărutul dar tot necesită ceva abținere. Încercați să prelungiți partida pentru cât mai mult timp pentru a continua să construiți intensitate și dorință. Faceți sex oral pe îndelete, cu relaxare și dacă se poate fără finalizare. Răsplata vă așteaptă la ultima etapă.

Sex total

Dacă ați reușit să ajungeți cu bine până la această etapă, cu siguranță veți avea parte de o explozie de plăcere. Despre asta era vorba, nu? Despre amânarea care intensifică plăcerea în timp.

Recomandarea noastră

Pe parcursul experimentului folosiți capsulele Dragon Power. Ginsengul este un afrodiziac foarte cunoscut și vă va aduce o mulțime de beneficii: energie fizică și mentală, erecții tari și puternice, creșterea intensității orgasmelor, intensificarea plăcerii și multe altele. Nu veți mai avea probleme de potență sau de erecție pentru că Dragon Power are capacitatea de a vă readuce virilitatea și bărbăția pe care le aveați altă dată. Partenera va aprecia cu siguranță noile poziții îndrăznețe, energia recâștigată și intensitatea de care dați dovadă! Dragon Power asigură tuturor o viață sexuală bogată și sănătoasă!