Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Milyen erotikus meglepetésekkel készülj a kedvesednek idén nyáron

Milyen erotikus meglepetésekkel készülj a kedvesednek idén nyáron


Dátum: 2015-06-30
Kedvesed épp a nyár kezdetén kedvtelen unott és morcos? Mi lenne, ha kitalálnál egy tervet, mellyel kirángatnád a zsibbadtságból? Az erotikus meglepetések nem csak szexi fehérneműből, tűsarkakból és vad szexből állnak. A férfiak sok más érdekes dolgot is értékelnének, csak a nők többsége megfeledkezik ezekről. Egy vonzó nő titokzatos, szép, intelligens, figyel és megértő. Minden férfi vágyik rá, hogy meghallgassák, értékeljék, szeressék, de provokálják is, ha a vad, kielégítő szexről van szó. A kapcsolatok bonyolultak és nagyon összetettek: sok fontos hozzávaló mellett pikantériára, kalandra, szexuális élvezetre és érzéki, szerető partnerre van szükség.

Hallgasd meg!

Semmi nem kellemetlenebb annál, ha az ember beszél, de meg van győződve róla, hogy nem hallgatják meg. Az az érzésed van, hogy a kedvesed elvesztette érdeklődését irántad, haszontalannak érzed magad és teret vesztettél. Általában a nők gondolják úgy, hogy őket nem hallgatja meg senki. Közben megfeledkeznek róla, hogy hallgatni tudni kell, és az érdeklődést fenn kell tudni tartani. Hallgasd meg figyelmesen a párodat és kellemes meglepetésekben lesz részed. Légy vele bizalmas, figyelj rá és támogasd, így hamarosan te leszel a földkerekség legjobban szeretett, legerotikusabb nője!

Értékeld!

Az elismerés hiánya lesújtó hatással lehet egy emberre. Nem igaz, hogy a férfiaknak nincsenek érzelmei, nem sebezhető, nincsenek kétségei és frusztrációi. Bármilyen kis elismerő apróság, amivel önzetlenül a párodat teszed boldoggá, szerelemmel és pozitív érzelmekkel sokszorosan telített formában fog megtérülni. Ne múljon el nap úgy, hogy ne értékelnéd mindazt, amit érted tesz, és ne adnád tudtára, hogy milyen rendkívüli és érdekes férfi. Értékeld pozitívan minden apró meglepetését, szép gesztusát, ölelését. Annyira jó érzés megbecsültnek, kívánatosnak lenni.

Nőként se hanyagold el magad!

Nem tudsz élvezettel, szerelemmel és elismeréssel fordulni felé, ha közben, mint nő, elhanyagolod magad. Ha először magadat tanulod meg szeretni, sokkal mélyebben és erősebben fogod szeretni őt. Mindig gondosan figyelj a testedre, légy mindig formában, légy mindig vonzó és kívánatos: neki, és persze magadnak. Ha őt nem is sikerül teljesen lenyűgöznöd, tudnod kell, hogy nagyon is értékeli, az erőfeszítéseid, hogy mindig szép legyél.

Amit mi ajánlunk

A szexuális élet megfűszerezése, szerves részét kell képezze az unaloműző taktikádnak, mellyel felpörgeted a közös életet. Előfordulhat, hogy elsősorban Te, mint nő, egy idő után nem leszel képes úgy élvezni a szexet, mint régen. Ez mindenkivel előfordul. Nagyon könnyű a rutin és az unalom taposómalmába lépni, de annál nehezebb felismerni a problémát. A Clitorint azoknak a nőknek ajánljuk, akik maximális élvezetre vágynak az ágyban és pozitív energiára az életben. A Clitorin étrend-kiegészítő egy igazán hatékony szexuális stimuláns, mely visszahozza az egykori vágyat, érzékiséget és szerelmet a válságba került kapcsolatokba. Ez az étrend-kiegészítő fokozza a nemi szervek vérellátását, ezáltal a klitorisz vérbőségét is. A Clitorin használatával ismét visszatér a kezdeti izgalom, fokozódik az orgazmus, és nő a többszörös orgazmus elérésének a lehetősége. Ráadásul a Clitorin vigyáz a nemi szervek egészségére is, hisz teljes mértékben növényi eredetű, így ellenjavallatok és mellékhatások sincsenek.