Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce surprize sexy să-i faci iubitului tău vara asta

Ce surprize sexy să-i faci iubitului tău vara asta


Publicat în: 2015-06-30
Iubitul tău pare plictisit și morocănos fix la început de sezon estival? Ce-ar fi să faci un plan prin care să-l scoți din amorțeală? Surprizele sexy nu înseamnă numai lenjerie, tocuri cui și sex sălbatic. Bărbații apreciază și alte lucruri interesante pe care femeile nu prea le fac pentru ei de obicei. O femeie sexy adună la un loc mister, frumusețe, inteligență dar și spirit de observație și mai ales înțelegere. Fiecare bărbat își dorește să fie ascultat, apreciat, iubit dar și provocat la partide fierbinți. Relațiile sunt complexe, au nevoie de multe ingrediente importante dar și picanterii, de aventuri, de plăcere sexuală și de partenere iubitoare și senzuale.

Ascultă-l!

Nimic nu e mai neplăcut decât să ai senzația că vorbești și că nu ești ascultat. Ai sentimentul că iubita sau iubitul și-a pierdut interesul, că nu ești bun de nimic și că ai pierdut teren. De obicei femeile cred că nu sunt ascultate uitând că și ele la rândul lor practică acest sport al lipsei de atenție. Ascultă-ți iubitul și s-ar putea să ai parte de surprize plăcute. Oferă-i încredere, atenție și suport moral și vei deveni pentru el cea mai sexy și cea mai iubită persoană din lume!

Apreciază-l!

Lipsa de apreciere poate avea efecte devastatoare asupra unei persoane. A fi bărbat nu înseamnă că ești lipsit de sentimente, de vulnerabilități, de emoții negative sau de frustrări. Orice apreciere pe care o oferi necondiționat iubitului tău se va întoarce la tine încărcată de sentimente pozitive și de dragoste. Nu lăsa să treacă ziua fără să-i spui cât de mult apreciezi ce face pentru tine, că apreciezi faptul că e un bărbat deosebit și interesant. Apreciază pozitiv fiecare cadou primit fără veste, fiecare gest frumos, fiecare îmbrățișare. E atât de bine să te simți dorit și apreciat!

Nu te neglija ca femeie!

Nu poți să oferi plăcere, dragoste și apreciere și în același timp să te neglijezi pe tine ca femeie. Dacă te iubești pe tine mai întâi, poți să-l iubești și pe el mai profund și mai puternic. Ai grijă deosebită de corpul tău, fii mereu în formă, mereu atractivă și sexy pentru el și pentru tine. Chiar dacă el nu pare impresionat, să știi că apreciază eforturile pe care le depui pentru a fi frumoasă.

Recomandarea noastră

Condimentarea relației sexuale trebuie să facă parte din planul tău de alungat plictiseala din viața voastră. S-ar putea ca mai ales tu, ca femeie, să te simți uneori incapabilă de a mai oferi și de a mai primi plăcere. Se întâmplă tuturor. E foarte ușor să cazi în rutină și în plictiseală și destul de greu să realizezi cam cât de departe ai ajuns cu problema. Clitorin se adresează femeilor dornice de plăcere maximă în pat și de energie pozitivă în viață. Suplimentul alimentar Clitorin este un stimulent sexual eficient, capabil să readucă plăcerea, senzualitatea și dragostea în relațiile aflate în impas. Acest supliment natural mărește fluxul de sânge spre organele genitale și mai ales spre clitoris. Folosindu-l veți avea din nou senzațiile plăcute de la început, veți simți o intensificare a orgasmelor și o probabilitate mai mare de a avea orgasme multiple. În plus, Clitorin are grijă de sănătatea organelor genitale, fiind un produs din plante, fără contraindicații și efecte adverse.