Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Valós szokások, melyek gyorsítják a bőr öregedését

Valós szokások, melyek gyorsítják a bőr öregedését


Dátum: 2015-07-16
A fiatal, sima és gyönyörű bőrt folyamatosan bombázzák a nap káros sugarai, a maró hatású vegyi anyagok és más környezeti tényezők, amelyek felgyorsítják az öregedését. A bőr öregedésének néha jól látható jelei vannak: a nyakon és dekoltázson a bőr kiszárad és finom ráncok jelennek meg, olyan lesz mint a "pulyka nyaka", a kezek bőre elvékonyodik és kiszárad, a mellek elveszítik rugalmasságukat és feszességüket, a könyök és térd és bőre kirepedezik, sötét karikák és finom vonalak jelennek meg az arcon. Hogy lehet megállítani ezt a probléma lavinát, ami elpusztítja a szépségünket?

Desszert? Hmm, kösz nem!

Az a szokás, hogy soha nem utasítunk vissza valami finom falatot, nyomot hagy a testünkön és öregíti az arcot. Sejtszinten a cukormolekulák a proteinláncokhoz kapcsolódnak, ez egy romboló folyamatot indít el, melynek a bőr felszínén is látható jelei vannak: a bőr fakó lesz, veszít tónusából, felpuffad, pufók látszatot kelt, megjelennek a ráncok és a kitágult pórusok. Mondj nemet az édességre, cukrokra, hogy a bőröd tovább maradjon fiatal.

Alvás? Óhhh igen!

Minden éjjel kevesebbet alszol, mint öt óra? Ez a rossz tulajdonság nem csak a bőröd minőségét, frissességét befolyásolja, hanem az élettartamodat is megrövidíti. A masszív szem alatti ráncok, karikák mellett, a kialvatlanság erőtlenséghez vezet, figyelemzavart okoz, szellemi zavarhoz és elhízáshoz vezet. A többet dolgozom, kevesebbet alszom szokás rontja az életminőséget, és jelentős mértékben felgyorsítja a bőr öregedését.

Szoktad ápolni a bőrödet?

A bőrnek rendszeres, konkrét ápolásra van szüksége, hogy megmaradjon rugalmassága és fiatalos tónusa. Például, a szemek körüli bőr rendkívül vékony, ezért folyamatos hidratálás szükséges a ráncok megjelenésének késleltetése érdekében. A szem körüli bőr rendszeres ápolása, hidratálása által, néhány évet máris letörülhetsz az arcodról. A szem és arcbőr készítmények akkor jók, ha természetes hatóanyagok által hosszabb időre megőrzik a bőr hidratációját. Ebben az olívaolaj verhetetlen.

Csak a nyaralás alatt használsz napfényvédő krémeket?

A bőr idő előtti öregedésének legfőbb oka az ultraviola sugarak elleni védekezés teljes hiánya. Az, hogy a városban intézed a dolgaidat, vezetsz, bevásárolsz, kertet ápolsz napfényvédő készítmények nélkül, legalább olyan káros, mintha egész nap a tengerparton süttetnéd magad, megfelelő védelem nélkül. Az UV sugárzás esős időben is jelen van, sőt borús időben is káros hatással van a bőrre. Éppen ezért használj magas faktorú napfényvédő készítményeket, 30 és 50 közötti értékkel, ahányszor kilépsz otthonról.

Amit mi ajánlunk

Az OlivAloe termékcsalád az összes olyan készítményt magába foglalja, melyek használatával optimális védelmet nyújthatsz arcbőrödnek, kezeidnek, hajadnak és testednek. Az olíva olaj és az aloe gél kombinációjával létrehozott OlivAloe termékcsalád a tisztítás, hidratálás, táplálás és védelem által, megóvja a bőröd a stressz, kaotikus táplálkozás, és ultraviola sugárzás okozta korai öregedéstől. A termékek a legjobb minőségű természetes alapanyagokat tartalmazzák, a legnagyobb változatossággal, hisz az egész család használhatja az olíva olajjal készülő természetes szappanokat, a diszkrét illatú tusfürdőket, testápolókat, hidratáló arckrémeket, melyek puhává és ismét ragyogóvá teszik a bőrt. Az OlivAloe megőrzi családod bőrének egészségét!