Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Obiceiuri rele care îți grăbesc îmbătrânirea pielii

Obiceiuri rele care îți grăbesc îmbătrânirea pielii


Publicat în: 2015-07-16
Pielea tânără, netedă și frumoasă este bombardată constant de radiații solare nocive, substanțe chimice corozive și alți factori de mediu care îi accelerează îmbătrânirea. Semnele îmbătrânirii pielii sunt uneori destul de vizibile: pielea gâtului și decolteului devine uscată și plină de riduri fine, căpătând aspectul de "gât de curcan", pielea mâinilor devine subțire și uscată, sânii își pierd elasticitatea și fermitatea, pielea coatelor și genunchilor este uscată și crăpată iar ridurile fine și cearcănele se instalează pe față cu rapiditate. Cum stopăm această avalanșă de probleme care ne distrug frumusețea?

Desert? Hmm, mai bine nu!

Obiceiul de a nu refuza niciodată o porție de ceva dulce lasă urme pe corp și adaugă ani pe față. Moleculele de zahăr se prind de lanțurile de proteine din interiorul celulelor ducând la un proces distructiv care se vede la exterior prin pierderea strălucirii pielii, pierderea tonusului, senzația de piele umflată, pufoasă, riduri și pori dilatați. Spune un nu hotărât dulciurilor dacă vrei să-ți păstrezi pielea tânără pentru o perioadă mai lungă de timp.

Somn? O, daaa!

Dormi mereu mai puțin de 5 ore pe noapte? Acest obicei nu numai că afectează calitatea și prospețimea pielii tale dar îți poate scurta considerabil și durata de viață. Pe lângă cearcănele masive de sub ochi, lipsa de odihnă se manifestă printr-o cantitate redusă de energie, probleme de atenție, confuzie mentală și creștere în greutate. Obiceiul de a lucra cât mai mult și de a dormi cât mai puțin afectează calitatea vieții și grăbește considerabil îmbătrânirea pielii.

Ai obiceiul de a-ți îngriji pielea?

Pielea are nevoie de o rutină concretă și regulată de îngrijire pentru a-și păstra elasticitatea și tonusul tineresc. De exemplu, pielea din jurul ochilor este extrem de fină și trebuie hidratată corespunzător zi de zi pentru a preveni apariția ridurilor. Hidratarea și hrănirea pielii ochilor poate elimina câțiva ani de pe fața ta. Cremele de ochi și cele pentru față trebuie să conțină produse naturale care păstrează hidratarea pielii pentru o perioadă mai lungă de timp. Nimic nu poate face acest lucru mai bine decât uleiul de măsline.

Folosești protecție solară doar în vacanță?

Cauza principală a îmbătrânirii premature a pielii este expunerea la radiațiile ultraviolete fără protecție solară. Faptul că mergi prin oraș, conduci, faci cumpărături sau îți îngrijești curtea fără crema de protecție solară poate face la fel de mult rău pielii cât o zi întreagă de expunere la soare pe plajă. Radiațiile UV sunt prezente chiar și atunci când plouă sau este înnorat așa că folosește creme cu protecție solară mare, între 30 și 50 SPF, ori de câte ori ieși din casă.

Recomandarea noastră

Gama OlivAloe conține absolut toate produsele de care ai nevoie pentru o îngrijire optimă a pielii feței, mâinilor, părului și corpului. Curățarea, hidratarea, hrănirea și protejarea pielii cu ajutorul uleiului de măsline și a gelului de aloe vera constituie o modalitate sigură și eficientă de a combate îmbătrânirea prematură produsă de stres, alimentație haotică și radiații ultraviolete. Produsele OlivAloe conțin ingrediente naturale de cea mai bună calitate iar varietatea este cuvântul de ordine. Întreaga familie poate beneficia de săpunurile naturale cu ulei de măsline, de gelurile de duș parfumate discret, de laptele de corp și de cremele pentru față care lasă pielea netedă și strălucitoare datorită puterii de hidratare a uleiului de măsline. OlivAloe este gama dedicată sănătății pielii familiei tale!