Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Hogyan előzhetjük meg a herpesz felfakadását csak természetes úton

Hogyan előzhetjük meg a herpesz felfakadását csak természetes úton


Dátum: 2015-07-22
Függetlenül attól, hogy gyógyszerrel próbálod megelőzni az ajak vagy genitális herpesz megjelenését, nem árt tudni, hogy a betegség kiújulásának megelőzéséhez, erős immunrendszerre van szükség. Az életmódban bevezetett néhány változás és természetes alapanyagú étrend-kiegészítők használatával szabályozható a betegség kiújulásának gyakorisága, lefolyása, és súlyossága.

Hogyan segít az erős immunrendszer?

A mai társadalom megszokta már, hogy jobban vigyáz a házi kedvencekre, autóra, elektronikai státusz szimbólumokra, mint önmagára. Túl sok esetben áldozzuk fel a alvást, a helyes táplálkozást, napi mozgást a pénzhajhászás oltárán. Egy idő után azonban szervezetünk teljesen felborul. Akár van herpeszünk, akár nincs, az immunrendszer nagyon hamar legyengül: ezt a rendszertelen, helytelen táplálkozás, kevés alvás, a napi stressz csak elősegíti. A különbség az, hogy a herpeszben szenvedők vírushordozók. A vírusnak viszont legyengült immunrendszerre van szüksége ahhoz, hogy tudjon szaporodni és kiújulni. Ilyenkor felfakad és megjelennek a jól ismert fájdalmas epizódok életünkben.

Hogyan szabadulunk meg a herpesztől?

A Herpex simplex, a vírus mely a fájdalmas hólyagosodást okozza az ajkak körül, a nyálkahártyán, nem szüntethető meg és nem irtható ki a szervezetből, ellentétben az egyszerű torokgyulladást, hűlést okozó vírusokkal. A Herpex simplex egy opportunista vírus: csendben kivár, míg a szervezet immunrendszere kellőképpen legyengül és a szervezet rossz állapotba kerül, erőtlen lesz, és akkor támad.

Diéta

A herpesz vírushordozóknak figyelniük kell az elfogyasztott élelmiszerekre. Egy-egy élelmiszernek igen magas arginin tartalma van. Az arginin a lizin mellett igen fontos aminosav. Az arginin segíti a herpesz vírus szaporodását, előidézve ezzel a felfakadások gyakoriságát, míg a lizin gátolja a szaporodást. A lizin tartalmú étrend-kiegészítők hatékonyan lépnek fel a felfakadások ellen. A mogyoró, csokoládé, mazsola, és egyes gabonafélék, mint a búza, kétszer annyi arginint, mint lizint tartalmaznak. A herpesz hordozóknak a legjobb élelmiszerek a zöldségek, hal és csirkehús, hüvelyesek, tojás. Ezekben az arginin és lizin tartalom nagyjából megegyezik.

Tartsuk kontroll alatt a stresszt

A stressz a leggyakoribb tényező, ami miatt a fájdalmas herpesz megjelenik. A mentális stressz, különösen a fizikai stressz, az ultraibolya sugárzás és a durva fizikai terhelés szintén kiváltó tényezőknek számítanak. A stressz megzavarja a szervezet belső kémiai egyensúlyát, különösen az immunrendszer működését zavarja meg. Amikor stresszesek vagyunk, a szervezet úgynevezett stressz hormonokat, adrenalint és kortizont termel, mely elnyomja az immunrendszert. Egyensúly az étrendben, a munka és a szabadidő egyensúlya és a stressz kezelése jelentősen csökkenti a herpesz kitörésének gyakoriságát.

Amit mi ajánlunk

Az étrend-kiegészítők jelentős előnyökkel járnak szervezetünkre nézve, hisz a rossz táplálkozás, a számos méreganyag, a tény, hogy elhanyagoljuk a testünket kaput nyit a vírusok, baktériumok és betegségek előtt, melyek legyengítik az immunrendszerünket. A HerpEx azoknak lett kitalálva, akik sűrű, hosszú lefolyású herpesz krízisekben szenvednek. A HerpEx nagy mennyiségű lizint tartalmaz a herpesz vírus gyengítésére, C vitamint az immunrendszer erősítésére. Emellett aloét és gyógyhatású növényeket tartalmaz, melyek sikeresen veszik fel a harcot a betegséggel. A HerpEx-el elvégzett gyakori kezelések csökkentik a hólyagosodás gyakoriságát és intenzitását, valamint a szervezet vírusterhelését. A fájdalmas epizódok ritkulni fognak, egy esetleges teljes eltűnésig. Használja bizalommal a HerpEx-et, hogy visszanyerje belső egyensúlyát, és visszaszorítsa a herpesz által okozott fájdalmas felfakadásokat.