Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să previi erupțiile herpetice doar pe cale naturală

Cum să previi erupțiile herpetice doar pe cale naturală


Publicat în: 2015-07-22
Fie că ai luat sau nu până acum medicamente pentru a preveni episoadele de herpes facial sau genital, este bine să știi că pentru a controla frecvența erupțiilor ai nevoie de un sistem imunitar puternic. Cu doar câteva schimbări în stilul de viață și cu ajutorul unor suplimente naturale pe bază de plante poți reduce semnificativ frecvența, durata și severitatea episoadelor acute de erupție herpetică.

În ce fel ne ajută un sistem imunitar puternic?

Ca și societate, ne-am obișnuit să avem mai multă grijă de animalele de companie, de mașini sau de gadgeturi decât avem de noi înșine. De prea multe ori ne sacrificăm somnul, mâncarea sau timpul pentru exercițiu fizic în goana după atingerea unor scopuri materiale. La urmă ajungem într-un dezechilibru total al organismului. Fie că avem herpes sau nu, sistemul imunitar devine slăbit atunci când nu ne hrănim corespunzător, când nu dormim suficient sau când suntem sub stress continuu. Diferența este că purtătorii de herpes au un virus care le populează permanent organismul și care depinde de sistemul imunitar slăbit pentru a se înmulți și pentru a ieși la suprafață sub formă de erupții.

Când scăpăm de virusul herpetic?

Herpex simplex, virusul care produce erupțiile dureroase din zona orală, nu trece și nu părăsește corpul așa cum se întâmplă în cazul virusurilor care produc de exemplu episoadele de răceală comună. Herpex simplex este un virus oportunist. El preia controlul organismului și revine la suprafață ori de câte ori sistemul imunitar este slăbit sau organismul este stors de puteri și lipsit de energie.

Dieta

Persoanele care sunt purtătoare de herpes trebuie să fie foarte atente la alimentele pe care le consumă. Unele alimente conțin cantități mari de arginină. Arginina și lizina sunt aminoacizi foarte importanți. Însă, arginina contribuie la înmulțirea virusului herpetic și la creșterea frecvenței erupțiilor în timp ce lizina luptă contra virusului și îi stopează dezvoltarea. Suplimentele care conțin lizină sunt foarte eficiente în lupta contra erupțiilor herpetice. Alunele, ciocolata, stafidele și unele cereale, în special grâul, conțin de două ori mai multă arginină decât lizină. Alimentele bune pentru persoanele cu herpes sunt legumele, carnea de pui și pește, fasolea și ouăle pentru că arginina și lizina sunt prezente în cantități aproximativ egale în aceste produse.

Controlul stresului

Stresul este factorul cel mai comun care provoacă erupțiile herpetice frecvente și dureroase. Stresul mental dar mai ales stresul fizic precum expunerea la radiații ultraviolete și exercițiile fizice dure sunt factori declanșatori. Stresul perturbă întreg echilibrul chimic intern al organismului dar mai ales modul de funcționare al sistemului imunitar. Când suntem stresați producem hormonii de stres numiți adrenalina și cortizonul care supresează sistemul imunitar. Echilibrul în dietă, echilibrul muncă-odihnă și controlul stresului pot reduce semnificativ frecvența erupțiilor herpetice.

Recomandarea noastră

Suplimentele alimentare aduc întotdeauna beneficii extraordinare organismului pentru că dieta noastră dezechilibrată, multitudinea de toxine și lipsa de atenție pe care o dăm corpului nostru este o poartă deschisă pentru virusuri, bacterii și alte boli. HerpEx este suplimentul alimentar dedicat celor care se confruntă cu erupții herpetice frecvente și de lungă durată. HerpEx conține o cantitate importantă de lizină pentru combaterea virusului herpetic, vitamina C pentru întărirea sistemului imunitar, aloe și alte plante benefice în lupta contra acestui virus. Curele de HerpEx reduc semnificativ frecvența și intensitatea erupțiilor, reduc încărcătura virală din organism, episoadele dureroase devenind din ce în ce mai rare până la o eventuală dispariție. Folosiți cu încredere HerpEx pentru a vă recăpăta echilibrul interior și pentru a ține sub control această infecție dureroasă!