Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Gratulálunk! Megnyerted az aranyérrel szembeni csatát!

Gratulálunk! Megnyerted az aranyérrel szembeni csatát!


Dátum: 2015-07-28
Bizonyos időszakokban az aranyér rohamok teljesen megkeserítik az életünket. Mindenre képesek lennénk, hogy mihamarabb megszabaduljunk a szúró, fájdalmas érzésektől, melyek felborítják a napi ritmusunkat. Nem tudunk pihenni, nyugodtan ülni, jóízűen falatozni, hisz csak a következő székelésre gondol az ember, máris elmegy az étvágya. Mindezek ellenére több százezer olyan ember van, aki fájdalmas beavatkozások vagy invazív kezelések nélkül nyerte meg a csatát az aranyérrel szemben. Szeretnéd tudni hogyan?

Szorulásod van? Ne egyél gabonaféléket!

Ha székrekedésünk van, mindenki a gabonafélék fogyasztását javasolja. Szabadulj meg a székrekedéstől, szabadulj meg az aranyértől és kész. Mi van akkor, ha nem szereted a barnás zabkása ízét melyet egyesek reggeli különlegességként fogyasztanak? A tejjel fogyasztott zabpelyhek megterhelhetik az emésztést hisz jelentős mennyiségű hozzáadott cukrot, kukorica vagy glükóz szirupot, más mesterséges édesítőket tartalmaznak. A zöldségek, gyümölcsök szintén jelentős mennyiségű növényi rostot tartalmaznak. Miért ne fogyasztanál egy színes zöldség vagy gyümölcs koktélt az örökös zabpelyhek helyett? A friss zöldség, gyümölcs, nagy mennyiségű vitamint tartalmaz, rengeteg az egészséges növényi rost bennük és nem tartalmaznak hozzáadott cukrot. Saláta, gyümölcs vagy zöldség levek, esetleg vegyesen: hogy hangzik? Válassz kedvedre, kerülj közelebb az aranyér megszüntetésének megoldásához! Jobban érezheted magad, mint valaha gondoltad.

Óvakodj a fertőzésektől!

Az egészséges belek garantálják a gondtalan életet. A beteg emberek nem minden esetben látják reálisan a “rokkantság” fokát. A bélfertőzés legtöbb esetben hasmenésben, lázban, hányásban és az anális vénák nyomás hatására való kitüremkedésében nyilvánul meg. Hogy kerülhetjük el a fertőzéseket? Válogassuk meg gondosan azokat a helyeket ahol étkezni szoktunk. Ha a hűtőszekrényben tárolt élelmiszereknek fura kinézete, színe, szaga van, ne fogyasszuk el őket. Ne fogyasszunk lejárt szavatosságú tejterméket, tojást, húsféléket. A belekben lévő baktériumok akkor képesek fertőzéseket okozni, ha a szervezet immunrendszere is le van gyengülve.

Amit mi javasolunk

Amint korábban említettük, az arányér bizonyos székrekedéses, hasmenéses periódusokat követően, hosszas megerőltetés után jelentkezik. Idősebb embereknél, terhes nőknél, előfordulása gyakoribb. Egyes aranyeres rohamok elkerülhetőek, mások nem. Ezért javallott apró trükkök bevetése, hogy felgyorsítsuk a gyógyulást és hosszabb időre elkerüljük az újabb rohamokat. Azt is mondhatjuk, hogy a HemoMed amit ajánlunk, az a titkos adu-ász amit már nagyon sokan felfedeztek maguknak. A HemoMed orvosi eszköz segítségével nagyon sokan szabadultak meg rövid idő alatt a gyulladástól, csökkentették a szúró, viszkető érzést, fájdalmat és kellemetlen érzést, melyeket a kitüremkedő anális vénák okoztak. A HemoMed a krioterápia elvén alapszik. Az orvosi eszköz hűtés után azokon a területeken alkalmazható, ahol gyulladás lépett fel, aranyeres duzzanatok jelentek meg. Ezek a tünetek az alacsony hőmérsékletnek köszönhetően, jelentősen csökkenthetőek, megszüntethetőek. Minden aranyérre hajlamos embernek szüksége lenne egy ilyen orvosi eszközre, hisz a HemoMed aranyeres roham esetén azonnal bevethető, megelőzve ezáltal, hogy a probléma akuttá váljon. A HemoMed egészen kicsi, diszkrét és nagyon hatékony. Használatával a világon számos ember aranyeres panaszai szűntek meg rövid időn belül!