Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Felicitări! Ai câștigat lupta contra hemoroizilor!

Felicitări! Ai câștigat lupta contra hemoroizilor!


Publicat în: 2015-07-28
În unele perioade, hemoroizii își fac de cap și te aduc în pragul disperării. Ai face orice ca să scapi de iritațiile usturătoare care nu te lasă să-ți vezi liniștit de treburi. Nu te poți odihni, nu poți sta pe scaun, nu poți mânca și te gândești cu groază la următoarea dată când va trebui să mergi la toaletă. Și totuși, există sute de mii de persoane care au câștigat bătălia cruntă cu hemoroizii fără operații dureroase sau alte metode invazive de tratament. Vrei să știi cum?

Ești constipat? Nu mânca cereale!

Dacă ești constipat, toată lumea îți recomandă cereale. Scapi de constipație, scapi de hemoroizi și gata. Și dacă nu-ți place terciul ăla de culoare maronie pe care toată populația îl înghite dimineață de dimineață ca pe o delicatesă? Cerealele cu lapte pot fi uneori destul de indigeste și în plus cele mai multe dintre ele conțin o cantitate semnificativă de zahăr, sirop de proumb, sirop de glucoză sau alți îndulcitori artificiali. Fructele și legumele conțin cantități semnificative de fibre. De ce n-ai bea un suc colorat de fructe sau legume în loc de veșnicele cereale? Doza de vitamine e mult mai mare în legumele proaspete, fibrele sunt din belșug iar zahărul adăugat e 0. Salată, suc de fructe sau suc de legume și fructe? Alege după plăcere și mai fă un pas în lupta contra hemoroizilor! S-ar putea să te simți mai bine decât ți-ai fi închipuit vreodată!

Ferește-te de infecții!

Un intestin sănătos garantează o viață lipsită de griji. Persoanele bolnave suferă de un grad de handicap pe care de multe ori nu îl percep așa cum este în realitate. Infecțiile intestinale se manifestă de multe ori prin diaree, febră, vărsături și eventual exteriorizarea acelor vene anale superficiale care apar sub presiune numite hemoroizi. Cum să te ferești de infecții? Alege cu grijă restaurantele în care alegi să mănânci. Dacă mâncarea din frigiderul personal arată sau miroase dubios, nu te atinge de ea. Nu consuma lactate, ouă sau carne cu termenul de valabilitate expirat. Bacteriile din intestin nu sunt de obicei producătoare de infecții decât dacă întregul organism este expus din cauza sistemului imunitar scăzut.

Recomandarea noastră

Așa cum am amintit, hemoroizii apar în diverse perioade, după episoade de constipație, diaree, după efort prelungit, la persoanele în vârstă sau la femeile gravide. De unele pericole care exacerbează hemoroizii ne putem feri dar de altele nu. Este recomandat să avem la îndemână mici trucuri prin care să putem scăpa rapid și eventual pentu o perioadă lungă de timp de hemoroizi. HemoMed este, am putea spune, asul din mâneca multor persoane care i-au descoperit calitățile deosebite. HemoMed este un dispozitiv medical cu ajutorul căruia multe persoane au reușit să reducă semnificativ inflamația, usturimile, durerile și disconfortul provocat de exteriorizarea venelor hemoroidale. HemoMed aplică în practică principiul crioterapiei. Dispozitivul acumulează răceala și o transmite apoi țesuturilor afectate de inflamație ducând astfel la micșorarea dimensiunilor hemoroizilor până la dispariția lor. Orice persoană care se știe predispusă la apariția hemoroizilor ar trebui să aibă la îndemână dispozitivul medical HemoMed pentru a începe cât mai curând terapia imediat după acutizarea hemoroizilor. HemoMed e mic, discret și eficient și a scăpat de probleme o mulțime de persoane din toată lumea!