Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Nyári diéták a makkegészség érdekében

Nyári diéták a makkegészség érdekében


Dátum: 2015-08-11
A nyár olyan nagyszámú egészséges élelemmel kecsegtet, hogy igazán kár lenne kihagyni, hogy szervezetünket feltöltsük a friss zöldségek, gyümölcsök korlátlan fogyasztásával. Ebben az évszakban lehet tisztítókúrát, vitamintöltő kúrát, méregtelenítő kúrát végezni, a máj és vastagbél megtisztítását elvégezni, követhetjük a gyors fogyasztó de egészséges diétákat, vagy csak egyszerűen élvezzük a nyár kirobbanó színeit, ízeit, finom ételeit. Bármilyen diétát választasz, az eredmények mindig kedvezőek lesznek, a szervezet pedig maximálisan feltöltődik!

Nyári paradicsom diéta

Egy közepes méretű paradicsom (körülbelül 120 gramm) mindössze 22 kalóriát, 0 g zsírt, 5 gramm szénhidrátot, és csak 1 gramm fehérjét tartalmaz. A paradicsom gazdag A és C-vitamin valamint folsav forrás. A különböző tápanyagok között amiket a paradicsomban találunk említhetjük az antioxidánsokat, a likopint, a luteint és a béta-karotint. A paradicsomot bármikor nyugodtan használhatjuk különböző diétákban, de leginkább a fogyókúrás és vitaminizáló diétákban a legáldásosabb a hatása. Az alacsony kalória-tartalma és a tápanyag-gazdagsága miatt, ez a finom zöldség gyakorlatilag korlát nélkül fogyasztható.

Görögdinnye diéta

Annak ellenére, hogy a görögdinnyét úgy tartják, hogy csak víz és cukor alkotja, mégis laktató élelmiszernek számít gazdag és értékes tápanyagokkal. Egy csésze vágott görögdinnye (150 gramm) csak 40 kalóriát, 0 g zsírt és 11 gramm szénhidrátot tartalmaz. Ugyanez a csésze görögdinnye a napi A-vitamin bevitel 15% -át, a C-vitamin, magnézium, kalcium, kálium, cink, a foszfor és a szelén napi adagjának a 20% -át tartalmazza. A likopin tartalma magasabb, mint bármely más gyümölcsé vagy zöldségé, és a likopin védi a szervezetet a szívbetegségek ellen.

Szőlő diéta

A nyár végén beköszönt az illatos, kellemes ízű és roppant egészséges szőlő kora. A szőlőt időközben szuper-élelmiszernek nyilvánították, hisz számos egészségre gyakorolt jótékony hatása van. A polifenoloknak nevezett erőteljes antioxidánsok megakadályozhatják vagy lassíthatják a különböző rákos elváltozások, beleértve a nyelőcső, a tüdő, a gége, a hasnyálmirigy, a prosztata vagy a vastagbélrák kialakulását. A szőlő gyulladáscsökkentő anyagokat is tartalmaz, így képes csökkenteni az érelmeszesedés kockázatát és védi a szervezetet a rossz koleszterinnel szemben. A szőlőben található rostok és kálium, védik a szív és az erek egészségét, csökkentik a vérnyomást.

Amit mi ajánlunk

Bármilyen diéta csak akkor működik, és hozza a várható előnyöket, ha az emésztőrendszert nem terhelik fertőzések vagy bélrendszeri paraziták. A tápanyagok normális felszívódását a tápcsatornán keresztül a bélfalakra tapadt számos jó, hasznos baktérium segíti, melyek segítik az egészséges és teljes emésztést. A ThreeLac az az étrend-kiegészítő, melyet feltétlenül szükséges bármely diétához alkalmazni, hogy a kúra hatékonyságát növeljük. A ThreeLac háromféle jó baktériumot tartalmaz, melyek nem hiányozhatnak az egészséges belekből. Az optimális mennyiség adagolása könnyen feloldható por formában történik, mely könnyűszerrel megiható. A benne található jó baktériumok spórái elpusztítják az elszaporodott bélférgeket, a kandidát és a bakteriális kórokozókat, helyreállítva az egészséges bélrendszer működését: görcsök, puffadás és hasmenés nélkül. A ThreeLac nem hiányozhat az otthonodból, diétádból, hogy megakadályozza a szervezetben kialakuló kellemetlen vagy akár komoly emésztési problémákat.