Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Diete de vară pentru o sănătate de fier

Diete de vară pentru o sănătate de fier


Publicat în: 2015-08-11
Vara oferă o atât de mare varietate de alimente sănătoase încât ar fi păcat să nu te umpli de sănătatea abundentă care vine din consumul nelimitat de fructe și legume proaspete. În acest anotimp poți urma diete de detoxifiere, diete de vitaminizare, diete de curățate și revitalizare a ficatului sau colonului, diete de slăbit rapide și sănătoase sau pur și simplu te poți bucura din plin de culoarea, gustul și mirosul parfumat al mâncării de vară. Orice dietă de vară ai alege, rezultatele vor fi întotdeauna favorabile iar sănătatea ta va atinge cote maxime!

Dieta cu roșii de vară

O roșie de mărime medie (aproximativ 120 grame) are doar 22 de calorii, 0 grame grăsime, doar 5 grame de carbohidrați și 1 gram de proteină. Roșiile sunt surse bogate de vitamina A și C și de acid folic. Varietatea de nutrienți pe care îi găsim într-o porție de roșii include antioxidanți, licopen, luteină și beta caroten. Astfel, roșiile pot fi incluse cu încredere într-o varietate de diete dar mai ales în cele de slăbit și de vitaminizare. Dat fiind conținutul caloric redus și bogăția de nutrienți, limitele în care puteți consuma aceste legume delicioase sunt practic inexistente.

Dieta cu pepene roșu

În ciuda faptului că pepenele roșu este considerat ca fiind doar apă și zaharuri acesta este totuși un aliment dens, bogat în nutrienți valoroși pentru sănătate. O cană de pepene roșu tăiat (150 de grame) conține doar 40 de calorii, 0 grame grăsime și 11 grame carbohidrați. Aceeași cană de pepene roșu conține aproximativ 15% din necesarul zilnic de vitamina A, 20% din necesarul de vitamina C, magneziu, calciu, potasiu, zinc, fosfor și seleniu. Cantitatea de licopen este mai mare decât în orice alt fruct sau legumă iar licopenul protejează organismul împotriva bolilor de inimă.

Dieta cu struguri

Sfârșitul de vară aduce în prim plan parfumații struguri atât de plăcuți la gust și de sănătoși. Strugurii au căpătat în timp statutul de superaliment pentru că beneficiile lor pentru sănătate sunt foarte, foarte numeroase. Antioxidanții puternici numiți polifenoli pot preveni sau încetini progresia multor tipuri de cancer printre care cel esofagian, de plămâni, de faringe, de pancreas, prostată sau colon. Strugurii mai conțin și substanțe antiinflamatorii capabile de a reduce riscul de ateroscleroză și de a proteja organismul de colesterolul rău. Fibrele și potasiul din struguri protejează sănătatea inimii și vaselor de sânge și scad tensiunea arterială.

Recomandarea noastră

Orice dietă funcționează și are beneficiile așteptate numai dacă sănătatea tubului digestiv nu este compromisă de infecții sau paraziți intestinali. Absorbția normală a nutrienților se face prin pereții tubului digestiv tapetat de bacterii bune, capabile de a contribui la digestia corectă și totală a alimentelor. ThreeLac este suplimentul absolut necesar care trebuie adăugat oricărei diete pentru sporirea eficienței ei. ThreeLac conține trei tipuri de bacterii bune care nu trebuie să lipsească din intestinul sănătos. Cantitatea optimă este dozată sub forma unui praf ușor de dizolvat și de consumat fără probleme. Sporii acestor bacterii bune vor elimina paraziții intestinali, candidoza și bacteriile patogene în exces și vă vor oferi senzația de intestin sănătos, fără crampe, balonări și episoade diareice. ThreeLac nu trebuie să lipsească din casa și din dieta dumneavoastră pentru a nu vă predispune organismul la probleme digestive neplăcute sau chiar grave.