Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Verhetetlen szokások a hosszú és egészséges életért

Verhetetlen szokások a hosszú és egészséges életért


Dátum: 2015-08-17
Egy nemrég elvégzett tanulmány bebizonyította, hogy a 4 rossz szokás, -a dohányzás, az alkohol, a mozgás hiánya és a gyümölcsöt meg zöldséget nélkülöző szegényes étrend-, legalább 12 évvel rövidíti meg az életedet. Ha még hozzá adjuk a rendszertelenül elvégzett általános orvosi vizsgálatokat, a krónikus, kezeletlen fertőzéseket, a kevés alvást és a sok stresszt, valószínűleg el kell kezdenünk nagyon aggódni az élettartamunk miatt. Szerencsére az életmódunkban nagyon sok változtatás eszközölhető. Íme néhány kézenfekvő változás!

Ne edd túl magad!

Ha szeretnél 100 évet élni, csökkentsd az adagokat vagy mindig hagyj valamit a tányérodon. Egy neves amerikai orvos világszinten vizsgálta a hosszú élettartamot és arra a következtetésre jutott, hogy a leghosszabb életű emberek Japánban élnek. Szintén ez az orvos jött rá arra, hogy ezek a hosszú életű emberek, a fejadagok mindössze 70-80 százalékát fogyasztják el. A Szt. Louis-i egyetem kutatói igazolták a tényt, hogy a kalóriák számának csökkentése, csökkentette a T3-nak nevezett pajzsmirigy hormont. Ez a hormon felelős az anyagcsere lassításáért, és gyorsítja az öregedés folyamatát. Összefoglalva: csökkentve az elfogyasztott ételadagokat, növeljük életünk időtartamát.

Forrósítsd fel a hálószoba hangulatát!

A heti 2-3 alkalom kielégítő szex, szakemberek szerint legalább ennyi évet ad hozzá az élettartamodhoz. A szex rendkívül magas számú kalóriát eléget, ennek értéke felér egy 30 perces szaladáséval. Mit választasz? A rendszeres szex csökkenti a vérnyomást, javítja az alvást, erősíti az immunrendszert és a szívet.

Kapcsold ki a tv készüléket!

Túl sok tv előtt töltött idő komoly károkat okoz a szervezetednek. Egy 2010-ben elvégzett tanulmány bebizonyította, hogy azok a személyek akik napi 4-5 órát töltenek tv nézéssel, 45%-al nagyobb valószínűséggel betegednek meg olyan betegségekben, melyek jelentős mértékben megrövidítik az élettartamukat. A tv előtt való gubbasztás egyet jelent a szedentarizmussal, a magas elhízás veszélyével, cukorbetegséggel valamint szív-és érrendszeri megbetegedéssel. Minden tv készülék előtt töltött plusz 1 óra 10%-al növeli a szívbetegségek megjelenésének kockázatát.

Fogyassz több zöldséget, gyümölcsöt!

Kevesebb mint 3 adag naponta elfogyasztott zöldség és gyümölcs, komoly kockázati tényezőt jelent az egészségre nézve. A zöldségesek és gyümölcsök valódi energia, tápanyag rost és vitaminbombák, melyek akár 70%-al csökkenthetik a szívbetegségek kialakulásának lehetőségét, csökkentik a rákbetegségek, ezen belül az emlőrák kockázatát. Bónuszként, gyulladáscsökkentő anyagokat, vérkeringést javító anyagokat is szép számmal tartalmaznak. A bennük lévő antioxidánsok, vitaminok táplálják a bőrt, és megszabadítanak a ráncoktól is.

Ellenőrizd rendszeresen az egészségi állapotodat!

Bármilyen tünettel, tested jelez az egészséged állapotáról: jelzi, hogy valami nem működik megfelelően. Olyan tüneteket mint a székrekedés, hirtelen súlyveszteség, gyengeség, anális vérzés, soha nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az orvosnak idejében kell diagnosztizálni a tüneteket, mivel ezek figyelmen kívül hagyása által maximális veszélyeknek teszed ki magad!

Amit mi ajánlunk

A diagnosztizált aranyér nem kell megijesszen. Megjelenése teljesen gyakori, mivel a mai modern étrend székrekedésre hajlamosít. Az aranyér kezelése nagyon egyszerűen természetes módon is megoldható, a HemoMed nevű egyszerű orvosi eszközzel. A HemoMed orvosi eszköz működése hatékony elveken alapul, használata egyszerű, bárhol bármikor. Mindössze annyi a dolgod, hogy bízz a hatékonyságában és türelmesen használd. Helyezd az orvosi eszközt a hűtőszekrénybe, várd meg míg a belsejében lévő folyadék erőteljesen lehűl, majd alkalmazd az aranyéren. Néhány alkalmazás után az aranyér visszahúzódik, a szúró fájdalom, viszketés eltűnik. A HemoMed orvosi eszközt, nemzetközi szinten számos páciens laboratóriumi körülmények között tesztelte. A tesztalanyok nagyon értékeltek az eszköz gyorsaságát, hatékonyságát. A HemoMed orvosi eszközt a szakemberek azoknak ajánlják, akik egyszerűen és gyorsan szeretnének megszabadulni az aranyér okozta traumától.