Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Obiceiuri IMBATABILE pentru o viață lungă și sănătoasă

Obiceiuri IMBATABILE pentru o viață lungă și sănătoasă


Publicat în: 2015-08-17
Un studiu recent a demonstrat că cele 4 obiceiuri rele, fumatul, excesul de alcool, lipsa exercițiului fizic și dieta săracă în fructe și legume, îți scurtează viața cu cel puțin 12 ani. Dacă ar fi să adăugăm lipsa vizitelor regulate la medic, infecțiile cronice netratate, somnul neregulat și cantitatea prea mare de stres, probabil că ar trebui să începem să ne îngrijorăm de-a binelea cu privire la durata noastră de viață. Din fericire, se pot face schimbări în stilul de viață! Iată care sunt!

Nu mânca peste măsură!

Dacă vrei să trăiești până la 100 de ani, micșorează porțiile de mâncare sau mai lasă ceva în farfurie. Un medic renumit din Statele Unite a studiat longevitatea la nivel global și a observat că persoanele cu vârstele cele mai înaintate sunt în Japonia. Tot el a observat că aceste persoane consumau doar 70-80% din porția de mâncare pe care o aveau în farfurie. Cercetătorii de la Universitatea St. Louis au confirmat că reducerea numărului de calorii scade nivelul hormonului tiroidian T3. Acest hormon încetinește metabolismul și accelerează îmbătrânirea. În concluzie: reduceți porțiile, creșteți durata de viață!

Încinge atmosfera din dormitor!

Cele 2-3 partide satisfăcătoare de sex pe săptămână pe care le recomandă specialiștii îți vor adăuga tot atâția ani vieții. Sexul arde un număr impresionant de calorii, uneori echivalentul a 30 de minute de alergat. Ce alegi? Sexul regulat scade tensiunea arterială, îmbunătățește somnul, crește imunitatea și protejează inima.

Mai închide televizorul!

Prea mult timp petrecut în fața televizorului îți poate afecta serios sănătatea. Un studiu efectual în 2010 a demonstrat că persoanele care petrec 4-5 ore zilnic în fața televizorului au o probabilitate cu 45% mai mare de a dezvolta probleme grave de sănătate care să le scurteze semnificativ viața. Statul la televizor înseamnă sedentarism, risc crescut de obezitate, diabet și boli cardiovasculare. Orice oră în plus petrecută zilnic la televizor crește riscul apariției bolilor de inimă cu 10%.

Dă liber la fructe și legume!

Mai puțin de 3 porții de fructe și legume pe zi înseamnă un risc major pentru sănătate. Fructele și legumele sunt adevărate depozite de energie și nutrienți, fibre și vitamine care pot scădea riscul bolilor de inimă cu până la 70% și uneori riscul apariției unor cancere precum cel de sân. Bonus, substanțele antiinflamatorii și cele care ajută la circulația sângelui, antioxidanții și vitaminele hrănesc pielea și te scapă de riduri.

Verifică-ți regulat starea de sănătate!

Orice simptom este un semnal din partea organismului tău prin care ești avertizat că ceva nu merge cum trebuie. Simptome precum constipația, scăderile bruște în greutate, cantitatea scăzută de energie, sângerările anale, nu trebuie niciodată ignorate. Medicul trebuie să te diagnosticheze din timp pentru că riscurile la care te expui prin neglijență sunt maxime!

Recomandarea noastră

Diagnosticul de hemoroizi nu trebuie să te sperie. Apariția lor este o problemă comună mai ales datorită dietei moderne care predispune la constipație. Tratamentul hemoroizilor se poate face destul de simplu, pe cale naturală, cu ajutorul unui dispozitiv medical eficient numit HemoMed. Dispozitivul HemoMed folosește numai principii simple, neinvazive, ușor de aplicat oricând și oriunde. Tot ce trebuie să faceți este să aveți încredere în eficacitatea metodei și să o aplicați cu răbdare. Plasați dispozitivul în congelator, lăsați substanța din interior să se răcească puternic, apoi aplicați pe zonele inflamate afectate de hemoroizi. După câteva aplicări, hemoroizii se vor retrage iar simptomele de durere, usturime și mâncărime vor dispărea. HemoMed a fost testat în laboratoare internaționale și de pacienți din întreaga lume care i-au apreciat valoarea! Medicii recomandă HemoMed tuturor pacienților care vor să scape de trauma hemoroizilor cât mai repede și mai simplu!