Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Vége van a nyárnak a csontokban fájdalmak járnak

Vége van a nyárnak a csontokban fájdalmak járnak


Dátum: 2015-09-01
Az ősz kezdete sokaknak nyugtalansággal jár, ilyenkor jönnek elő ugyanis a csontokban jelentkező kellemetlen fájdalmak. Kezdődik a reuma, az artritisz, artrózis, régi esésekből, sérülésekből származó fájdalmak időszaka. A hidegebb, esős, nedves időszak beköszöntével, mintegy varázsütésre jönnek elő a fájdalmak, ezzel együtt kerül elő a fájdalomcsillapító készlet is. Ez sok esetben sok gyógyszert, nagy türelmet és hitet feltételez, hogy a borongós őszi időjárás nem fog ezúttal is megkínozni. Milyen természetes gyógymódokkal léphetünk fel hatékonyan a csontokban jelentkező őrlő fájdalmak ellen?

Meleg fürdő tengeri sóval

Hogy enyhítsük a fájdalmat, reumát, melegre van szükségünk. Ezek a fájdalmak természetes gyógymódokkal akkor is csökkenthetőek, ha épp nincs lehetőségünk fizikoterápiás gyógyközpontba, kezelésre járni. Ahhoz, hogy a tengeri sóval végzett forró fürdőnek jótékony hatása legyen, hetente legalább két alkalommal kell elvégezni, legalább 37c fokos vízben. A felhasznált só mennyisége is változó, nem árt azonban bőkezűen bánni vele. A meleg vizes sós fürdők gyógyítják továbbá a bőrbetegségeket, a vizeletfertőzéseket, nemi szervek gyulladásos tüneteit.

Agyagfürdő, agyagpakolás

Az agyagnak jelentős és jól ismert méregtelenítő hatása van, gyakran használja a szépségipar is. Mindemellett az agyagpakolás hatékonyan alkalmazható csont és ízületi fájdalmak, reuma esetében is. A több mint 37 fokos fürdővízben hozzávetőleges 1 kg agyagot kell feloldani, ebben ülni 15-20 percen keresztül. Az agyagpakolást a fájdalmas területekre kell felvinni, néhány óra alatt fejti ki hatását, csökkenti a fájdalmakat.

Természetes hatóanyagú tapaszok

A tapaszok, pakolások jótékony hatásait a népi gyógyászatból is ismerjük. Akár káposzta vagy tormaleveles tapaszról beszélünk, mindkét esetben a hatás ugyanaz: serkenti a vérkeringést és megakadályozza a gyulladás kialakulását.

Torna és masszázs

A vérkeringés serkentése elsődleges teendő ízületi fájdalmak esetében. Bár első hallásra az ember azt mondaná, hogy kínzó fájdalmak esetében, a torna az utolsó dolog ami az ember eszébe jut, a gyakorlatok reuma, ízületi fájdalmak esetében elengedhetetlenek. A mozgáskorlátozottság kialakulásának megakadályozása, az immunrendszer megerősítése és a természetes gyulladáscsökkentő anyagok termelődése a szervezetben, szakember által segített tornával, masszázzsal serkenthető. A derékfájdalmakban, boka vagy csípőfájdalmakban szenvedő emberek, gerincproblémákkal küszködők terapeuta segítségével végezhetnek speciális gyakorlatokat.

Amit mi ajánlunk

Az ízületi fájdalmak természetes gyógymódjai bizonyítottan hatékonyak, bárki számára elérhetőek. Az AntiDur termékcsalád is, szakemberek által elvégzett számos vizsgálat eredményét egyesíti magában, hatékonyan alkalmazható lombáris, reumatikus, izom vagy csontfájdalmak esetében. Vizsgálatok kimutatták, hogy a természetes illóolajok tökéletesen alkalmazhatóak a különböző típusú, okozatú csont és izomfájdalmak ellen. A természetes illóolajok kombinációja mely az AntiDur termékcsaládban található, a hideg évszakban siethet segítségünkre, mikor a reumatikus fájdalmak egyszerre előtűnnek, szinte a semmiből. AntiDur izmoknak és idegeknek, AntiDur gerincre, lumbágóra és AntiDur ízületekre és reumára: egyik se hiányozzon a természetes gyógymódokat felsorakoztató elsősegély dobozból!