Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Ezek a mindennapi szokások megszabadítanak az ízületi gyulladás okozta fájdalmaktól!

Ezek a mindennapi szokások megszabadítanak az ízületi gyulladás okozta fájdalmaktól!


Dátum: 2015-09-16
Nehéz elhinni de néhány mindennapi szokásunk felerősíti az ízületi gyulladás okozta fájdalmakat. Kezdve a fokozatos súlygyarapodással és befejezve a ténnyel, hogy engedsz a kísértésnek és nem végzed el az orvos által előírt gyakorlatokat, az életmódod jobban befolyásolja az állapotod mint szeretnéd: súlyosbíthatod a térd és más ízületei fájdalmakat. A mindennapi szokásaid megváltoztatásával kordában tarthatod az ízületi fájdalmakat, elérhetsz egy olyan jó közérzeti állapotot, melyről nem is hitted, hogy létezik.

Súlykontroll, fájdalomkontroll!

A térd ízületei közvetlenül reagálnak a súlygyarapodásra. Minél nagyobb a túlsúly amit cipelsz, annál jobban terheled a térd ízületeit. Emiatt felgyorsul az ízületi porcon a súrlódás és kopás. Ez egyenes út a térdízületi porckopáshoz. Ez állandó ízületi fájdalommal és visszafordíthatatlan ízületi merevséggel jár. Ha a súlyfeleslegből sikerül legalább 10 kg-ot leadni, csökkentheted az ízületekre nehezedő nyomást, ezáltal a fájdalmat is.

Kelj fel és mozogj!

Üldögélni a kanapén vasárnap délután nagyon kellemes, de ha ez mindennapi szokássá válik, tetőzheted a sajgó ízületeid fájdalmát. Ne használd a térd vagy más ízületi fájdalmat okként arra, hogy ne mozogj eleget. Bár a porckopás következtében elég fájdalmas lesz elkezdeni a sportolást, ne add fel. Ezen fájdalmak enyhítésére kifejezetten ajánlott a vízben végzett mozgás. Ha nincs a közelben medence, próbáld a napi sétákat egyre hosszabbra fogni, hogy fenntartsd az ízületi mobilitást.

Mondj igent az egészséges zsírokra!

A vermonti egyetem reumatológusai által elvégzett legutóbbi tanulmányok bizonyították, hogy az Omega-3 zsírsavak fontos szerepet játszanak az ízületi fájdalom csökkentésében. Ezek a zsírok olyan hatékony gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a nem-szteroid gyulladásgátló gyógyszerek: aszpirin vagy ibuprofen. Az Omega-3-ból 2000-3000 mg-ra van szükség naponta, hogy elérjük fájdalom megszünését. Természetes étrend-kiegészítők és jó zsírokban gazdag élelmiszerek mint például a lazac, hatékonyan csökkentik az ízületi fájdalmakban szenvedők kínjait.

Fogyassz több D vitamint!

Valószínűleg nem tudatosan kerülöd a D-vitamint, de ha magas faktorú napvédő krémet használsz állandóan, kevés tojást, tejterméket vagy szardíniát fogyasztasz, hiány léphet fel a szervezetedben. Tanulmányok kimutatták, hogy D-vitamin hiányában nő a porckopás kialakulásának kockázata és az ízületi fájdalom megjelenésének esélye, mivel a D vitamin köti meg a kalciumot a csontokban.

Kerüld az eséseket, nedvességet és hideget!

Bármilyen sérülés növeli a meglévő fájdalmat és veszélyezteti az érzékeny ízületeket, törékeny csontokat. Hűlés nyomai, huzat, nedves cipő, ruházat felerősítik az ízületekben meglévő fájdalmat. Ha ízületi problémáid vannak, úgy rendezd be a lakásod, hogy kizárd a sérülések kockázatát. Kerüld a szűk, zsúfolt helyeket, így elkerülöd a megbotlás, elesés lehetőségét is.

Amit mi ajánlunk

Nagyon ajánlott, hogy mindig legyen kéznél olyan természetes készítmény, mellyel csökkenthető az ízületekben, vagy izomzatban fellépő bármilyen fájdalom. Még ha úgy is gondolod, hogy a gyógyszer minden problémára megoldást jelent, ne habozz kipróbálni olyan készítményeket is melyek kevesebb mellékhatással, ellenjavallattal bírnak. Az AntiDur termékcsalád 3 hatékony fájdalomcsillapítót tartalmaz. Ezek a reumatizmus, hátfájás, gerincbántalmak és neuralgiák esetén fellépő fájdalmak ellen használhatóak. A termékek külső alkalmazásra készültek, így kímélik a gyomrot és a májat, a többi gyógyszerben lévő mérgező anyagoktól. Az AntiDurt a fájdalmas területekre kell felvinni, a bőrön keresztül folyamatosan adagolja a természetes aktív hatóanyagokat és a fájdalom fokozatosan megszűnik. Az ízületi gyulladás és ízületi fájdalom kezelésében, a mindennapos jó szokások részeként alkalmazd az AntiDur-t!