Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Aceste obiceiuri zilnice te scapă de durerile articulare!

Aceste obiceiuri zilnice te scapă de durerile articulare!


Publicat în: 2015-09-16
Pare greu de crezut dar unele dintre obiceiurile tale zilnice îți pot înrăutăți durerile provocate de artrită. Începând de la creșterea treptată în greutate și terminând cu faptul că cedezi tentației de a nu face exercițiile fizice prescrise de medic, modul tău de viață poate agrava durerile de genunchi și alte articulații problematice mult mai mult decât te-ai aștepta. Preia controlul total al durerilor articulare prin schimbarea obiceiurilor și vei ajunge la o stare de bine la care nu te-ai fi gândit că există.

Controlul greutății, controlul durerii!

Articulațiile genunchilor răspund direct creșterii în greutate. Cu cât ai mai multe kilograme peste greutatea normală, cu atât articulațiile trebuie să suporte o încărcătură mai mare. Se produce astfel o uzură și o tocire mai rapidă a cartilajului articular iar asta înseamnă drum deschis spre osteoartrită. Osteoartrita înseamnă dureri articulare zilnice și articulații rigide pentru tot restul vieții. Dacă reușești să scapi de cel puțin 10 kilograme, ușurezi presiunea de pe articulații și scapi rapid de durere.

Scoală-te și mișcă-te!

Statul pe canapea e foarte benefic pentru o după-amiază de Duminică dar dacă faci din asta un obicei zilnic adaugi la durerile articulare pe care le resimți deja. Nu trebuie să folosești durerile de genunchi sau alte articulații ca motiv pentru a rămâne inactiv fizic. Deși artrita poate face startul exercițiilor fizice destul de dificil este extrem de important să nu te dai bătut. Activitățile în apă sunt în mod special recomandate pentru ușurarea durerilor articulare. Dacă nu ai o piscină prin apropiere, fă plimbări zilnice din ce în ce mai lungi pentru a menține mobilitatea articulară.

Spune da grăsimilor sănătoase!

Acizii grași omega 3 joacă un rol foarte important în reducerea durerilor articulare, ne spun noile studii făcute de reumatologii de la universitatea din Vermont. Aceste grăsimi au proprietăți antiinflamatorii la fel de eficiente precum medicamentele antiinflamatorii nesteroidiene de genul aspirinei sau ibuprofenului. Sunt necesare doze mari, de 2000-3000 miligrame, pentru a ajunge la stoparea durerii. Suplimentele naturale și alimentele bogate în astfel de grăsimi bune, precum somonul, sunt eficiente pentru cei care suferă de dureri articulare.

Ia mai multă vitamina D!

Probabil că nu eviți în mod conștient vitamina D, dar dacă folosești constant creme cu factor mare de protecție solară, nu mănânci ouă, produse lactate sau sardine, s-ar putea să ai un deficit. Studiile arată că lipsa vitaminei D te supune unui risc major de apariție a artritei și durerilor articulare pentru că ea ajută la fixarea calciului în oase.

Evită căderile, umezeala și frigul!

Orice traumatism provoacă dureri mai puternice și afectează mai profund articulațiile sensibile sau oasele fragile. Orice urmă de răceală, curent, încălțăminte sau haine umede provoacă o exacerbare a durerilor articulare deja existente. Dacă ai probleme articulare, aranjează-ți casa astfel încât să eviți accidentările de orice tip. Ferește-te de spații strâmte și aglomerate care prezintă un risc de a te împiedica și de a cădea.

Recomandarea noastră

E foarte recomandat să ai mereu la îndemână produse naturale pentru ameliorarea durerilor articulare sau musculare de orice tip. Chiar dacă ai impresia că medicamentele te ajută la greu, nu ezita să încerci și alte produse cu mult mai puține efecte adverse și contraindicații. Gama AntiDur este compusă din 3 produse eficiente în stoparea durerilor produse de reumatism, a durerilor de spate, de coloană sau a nevralgiilor. Produsele sunt pentru uz extern astfel încât stomacul și ficatul sunt protejate de substanțe toxice existente în alte medicamente. Se aplică gelul AntiDur pe suprafețele dureroase iar ameliorarea durerii se produce treptat prin eliberarea de substanțe active naturale. AntiDur trebuie să facă parte din obiceiurile zilnice bune pentru tratarea artritei și durerilor articulare!