Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin A remek férj 4 egyszerű ismérve

A remek férj 4 egyszerű ismérve


Dátum: 2015-09-24
Hogy tudod élettársadnak legjobban kimutatni, hogy szereted? Legtöbb nő tapasztalatból állítja, hogy az apró dolgok és a természetes maguktól jövő gyöngédségi gesztusok jelzésértékűek. Íme néhány apró trükk, amitől te is ismét fantasztikus férj és szenvedélyes szerető leszel.

Vedd észre ha feszült és ajánld fel segítséged

Egy házimunkára is hajlandó férfi, a felesége irányába tanúsított segítőkészsége az egyik legfontosabb tényező, amely képes megjósolni a kapcsolatok tartósságát, és a partnerek boldogságát. A mindennapi házimunkától leterhelt nők különféle üzeneteket küldenek: vagy mosogatás közbeni hosszú sóhajokat, vagy hangnemükbe kódolt üzeneteket ha a partnerükkel beszélnek. Ha elég szemfüles vagy, megérted ezeket a jeleket és felajánlod a segítséged, amivel kellemesen megleped és elégedetté teszed. Ne csak a házimunkára korlátozd a segítséget. Készíts neki forró fürdőt, lepd meg a kedvenc édességével, érdeklődj a napja felől és hagyd, hogy kibeszélje magából a napközben felgyülemlett feszültséget, negatív érzéseket.

Készíts neki apró rituálékat

Egyes szokások annál élvezetesebb és intimebbek, minél mélyebben gyökereznek a kapcsolat alapvető szerkezetébe. Egy egyszerű hát mosás a zuhany alatt, rendkívül kellemes rutinná válhat, és örömöt hoz a pár közös életébe. Annak ellenére, hogy a partnerek sokat veszekednek, vagy nehéz időszakon mennek keresztül, ezek az apró intim rituálék mindig megerősítik a meglévő kapcsot és visszavezetik egymáshoz az embereket. Lehet, hogy a te feleséged nem szereti ha megmossák a hátát, de szereti a reggeli kávéját. Készíts neki kávét reggel, és egy pohárral kedvenc borából tölts neki este. Még egy munkába indulás előtti egyszerű ölelés is megerősíti a köztetek lévő kapcsot és felértékeli a kapcsolatot.

Tedd könnyebbé, kellemesebbé az életét

Ahelyett, hogy állandóan a hibáira emlékezteted, - nem hozta el a ruhát a tisztítóból, elfelejtette ezredjére a töltőre tenni a telefont, hogy sosem tartja rendben a könyvtárait a laptopon, sosem viszi mosatni az autóját csak ha már nem mer megindulni vele- légy kedvesebb és vegyél le a vállaira nehezedő terhekből. Figyelj arra, hogy a laptop mindig működőképes legyen, vedd ki te a tisztítóba beadott ruháidat, vagy mosd le az autóját. Csak úgy, szeretetből. Légy vele kedves, és jobban fog becsülni mint gondolnád.

Készíts meglepetést neki

Egy apró meglepetés minden félresikerült napot jobbá tesz kicsit. Ha tőled jön, egy újabb gyöngédségi gesztusként értékeli. A meglepetés nem jelent csak virágot vagy ajándékot. Ennél sokkal többre is képes vagy. A szexi ajándék számít a legkívánatosabbnak. A párkapcsolatban élő felek hajlamosak elhanyagolni a szexuális életüket és ez soha nem vezet jóra. Ha úgy érzed vannak hiányosságaid szexuális téren, - gyenge erekció, korai magömlés- melyek mostanig megakadályozták a teljes boldogság elérését, itt az ideje változtatni. Utána kápráztasd el egy felejthetetlen szeretkezéssel. Nem a legjobbat érdemli mindenből? Beleértve a szexet is?

Amit mi ajánlunk

A Prematrol az a termék, amelyet még ma el kell kezdj használni, hogy feljavítsd a szexuális életedet és kellemes meglepetésben részesítsd a párod. Ez a természetes készítmény gondoskodik arról, hogy az erekciód mindvégig megmaradjon és teljes mértékben kontroll alatt tartsd a magömlést. A Prematrol összetétele teljesen természetes, mellékhatások és ellenjavallatok nincsenek. Egy Prematrol kezelés után a szexuális életed lényegesen javulni fog. Légy az a figyelmes, kedves, előzékeny és vonzó férj akire mindig is vágyott és boldog házasságotok lesz!