Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 4 moduri simple prin care poți fi un soț minunat

4 moduri simple prin care poți fi un soț minunat


Publicat în: 2015-09-24
Care e cea mai bună metodă prin care să-i arăți partenerei de viață că o iubești? Multe femei spun din proprie experiență că lucrurile mici și gesturile de tandrețe făcute natural sunt cele care fac diferența. Iată câteva idei pe care le poți aplica și tu pentru a redeveni soțul minunat și amantul pasional care erai odată.

Observă când ea e stresată și oferă-i ajutor

Disponibilitatea unui bărbat de a-și ajuta soția la treburile casnice este un factor major care poate prezice durabilitatea unei relații și fericirea partenerilor. Femeile stresate de treburile zilnice trimit diverse mesaje fie prin oftaturi lungi în timp ce spală vasele fie prin tonul vocii atunci când vorbesc cu partenerii lor. Dacă ești atent, prinzi mesajul și te oferi să ajuți cu ceva ea va fi extrem de surprinsă și de încântată. Nu trebuie să te limitezi la a o ajuta cu treburile casnice. Pregătește-i o baie caldă, adu-i desertul favorit, întreab-o cum i-a mers ziua și las-o să se descarce de sentimentele negative pe care le-a acumulat.

Creează mici ritualuri doar pentru ea

Unele obiceiuri sunt cu atât mai plăcute cu cât sunt mai intime și mai înrădăcinate în structura de bază a relației. Un simplu spălat pe spate la duș poate deveni o rutină extrem de plăcută și de aducătoare de plăcere pentru un cuplu. Partenerii se pot certa și pot trece prin momente grele dar aceste mici obiceiuri pot deveni modalitatea de conectare și de întoarcere la celălalt după o perioadă grea. Poate că soția ta nu vrea spălată pe spate dar își iubește cafeaua de dimineață. Prepară-i cafeaua dimineața și adu-i un pahar din vinul ei favorit seara. Chiar și o simplă îmbrățișare înainte de a pleca la lucru poate fi un mic ritual de reconectare și de apreciere a relației.

Fă-i viața mai ușoară și mai plăcută

În loc să-i atragi mereu atenția că a uitat să ia hainele de la curățătorie, că a uitat să-și pună pentru a mia oară telefonul la încărcat, că nu-și ține niciodată documentele în ordine pe laptop sau că nu-și spală mașina decât atunci când ajunge în ultimul hal mai bine fii amabil și fă tu câte un lucru drăguț care să-i ușureze ei viața. Ai grijă ca laptopul să funcționeze la parametri normali, ia-ți singur hainele de la curățătorie sau spală-i mașina ca un gest de bunăvoință din partea ta. Fii amabil și vei fi apreciat mai mult decât te-ai aștepta!

Pregătește-i o surpriză

O mică surpriză poate face orice zi grea puțin mai bună. Dacă vine din partea ta, e o dovadă nouă de afecțiune. Surpriza nu înseamnă neapărat flori sau un cadou. Poți mai mult de atât. O surpriză sexy e cea mai de dorit. Cuplurile au tendința de a neglija viața sexuală și asta nu aduce niciodată fericire în relație. Dacă știi că ai ceva probleme de ejaculare prematură, de erecții moi sau alte mici neajunsuri care v-au stricat partidele până acum e momentul să le rezolvi. Apoi oferă-i o partidă de neuitat care să o uimească cu adevărat! Nu merită ea tot ce e mai bun inclusiv în materie de sex?

Recomandarea noastră

Prematrol este produsul pe care trebuie să îl folosești chiar astăzi pentru a-ți îmbunătăți viața sexuală și pentru a-i oferi soției tale dragi o surpriză plăcută. Acest produs natural are grijă ca erecțiile tale să rămână ferme pe tot parcursul sexului iar tu să ai controlul absolut asupra ejaculării. Prematrol are o compoziție naturală, nu are efecte adverse și contraindicații. Viața ta sexuală poate fi mult mai bună după o cură de Prematrol! Fii soțul atent, amabil și sexy pe care și-l dorește ea și vei avea o căsătorie fericită!