Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Szépségápolási trükkök egyenesen a konyhából

Szépségápolási trükkök egyenesen a konyhából


Dátum: 2015-10-01
A felvetés miszerint a bőrünk, a haj és körmök ápolása egy kisebb vagyonba kerül, nem minden esetben felel meg a valóságnak. Rengeteg olyan trükk, recept van, amit a konyhában található alapanyagokból is könnyűszerrel elkészíthetsz. Babapopsi simaságú bőrt, csillogó hajat a legváratlanabb természetes anyagokkal is varázsolhatsz magadnak. Jól sejted, az élelmiszer nem csak a gyomorban, az arcunkon is nagyon hatékony!

Cukros bőrradír

A cukor nem feltétlenül jó a szervezetnek. Viszont nagyon hatékony a bőrön! Mivel a cukrot bőrünk nem szívja fel és nem alakítja zsírokká, íme egy egyszerű bőrfrissítő praktika aminek nincsenek negatív következményei. A cukor alapú bőrradírok igencsak drágák, a konyhában található cukor viszont mindig kéznél van. Azonos arányban keverjünk össze fehér vagy barna cukrot olíva olajjal és adjunk hozz illóolajat tetszés szerint. A bőr felszínének megtisztításához az így nyert keveréket vigyük fel a bőrre és hagyjuk rajta pár percig, majd bő meleg vízzel mossuk le.

A haj természetes ápolása

A törékeny, száraz és rossz állapotban lévő hajunk ápolására, pakolást készíthetünk a reggeliből. Nem egy mindennapi használatra ajánlott kezelés, de hajunk selymes és csillogó lesz tőle. Keverjünk össze egy túlérett banánt és avokádót, majd vigyük fel a megtisztított és még nedves hajra. Tegyünk a fejünkre egy zuhany sapkát majd hagyjuk hatni a pakolást. 15 perc elteltével mossuk le és máris kész a képernyőképes, egészséges haj.

Bőrtisztítás természetes olajokkal

Az arclemosó szappanok legtöbb esetben kiszárítják és teljes mértékben zsírtalanítják bőrünket. Ezeket inkább helyettesítsük olíva, ricinus, kókusz vagy mandula olajjal. Ezek a természetes anyagok anélkül tisztítják meg bőrünket, hogy közben agresszíven kiszárítanák. Kedvünk szerint készíthetjük el az olajat: 25% ricinus olajhoz adagoljunk más olajokat tetszés szerint. Az olajkeverékkel masszírozzuk át az arcbőrt, és hagyjuk hatni pár percet. Bőrünk megtakarításához áztassunk forró vízbe egy kisebb törölközőt, helyezzük az arcunkra, majd hagyjuk kihűlni. Ezután könnyen letörölhetjük az olajat az arcunkról. Az eredmény? A legselymesebb bőr amit valaha tapintottál. Egyszerű!

Természetes fogfehérítés

Fogfehérítésre használjunk szódabikarbónával elkevert epret. Egyenlő arányban keverjünk össze pépesített epret és szódabikarbónát, majd kenjünk át egy fogmaszkot vele, vagy csak egyszerűen vigyük fel a fogainkra. A keveréket hagyjuk 30 percig a fogainkon, majd hetente többször ismételjük meg a műveletet, míg a kívánt árnyalatot elérjük. Egyszerű, természetes és hatékony!

Amit mi ajánlunk

A hajunknak, bőrünknek és körmeinknek állandó ápolásra van szüksége. Akár belülről, akár kívülről ápoljuk, fontos a következetesség, legyen szépségmegőrzési, és egészség ápolási rutinunk. Mindezt lehetőleg többnyire természetes hatóanyagokkal tegyük, hogy semmiképp ne ártsunk magunknak. Ha már van egy külső szépségápolási rutinod, ajánlunk hozzá egy olyan terméket, mely belülről ápolja természetes szépséget. A NutriShine növényi kivonatokat és természetes hatóanyagokat tartalmazó multivitamin kapszula, amely sejtszinten regenerálja a bőrünket, a hajat és a körmöket. A NutriShine használatával bőrünket megvédjük az öregedéstől, a vitaminokkal folyamatosan megtisztítjuk a méreganyagoktól. A para-benzoésav és a cink szabályozza a hormonháztartást, frissíti, regenerálja és tonizálja a szöveteket, meggátolja a szabad gyökök romboló hatását. A NutriShine megfiatalítja a bőrt, ápolja és tonizálja. Mindezt belülről!