Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Trucuri de frumusețe direct din bucătărie

Trucuri de frumusețe direct din bucătărie


Publicat în: 2015-10-01
Ideea că îngrijirea pielii, părului sau unghiilor costă o mulțime de timp și bani nu e tocmai adevărată. Există multe trucuri și rețete pe care le poți face acasă iar bucătăria ta conține toate ingredientele de care ai nevoie. Vei avea parte de piele de bebeluș și de păr frumos cu cele mai neașteptate și mai naturale produse existente. Da, mâncarea merge bine și aplicată pe față nu doar în stomac!

Exfolierea pielii cu zahăr

Zahărul nu e bun pentru organism. E însă foarte bun pentru piele! Din moment ce pielea nu absoarbe zahărul și nu îl transformă în grăsime, iată un mod simplu de a ne tonifia și de a ne catifela tenul fără urmări negative. Exfoliantele pe bază de zahăr sunt scumpe însă zahărul din bucătărie e practic gratis! Se amestecă zahăr alb sau brun cu ulei de măsline în părți egale și se adaugă uleiuri esențiale după plăcere. Pentru exfoliere, se masează amestecul pe piele pentru câteva minute și se clătește cu apă caldă.

Hrănirea naturală a părului

Pentru întărirea și hrănirea ocazională a părului puteți să vă transformați micul dejun într-o mască pentru părul fragil, uscat și deteriorat. Nu e ceva pentru folosirea zilnică dar face părul strălucitor și fin. Amestecați o banană și un avocado, ambele foarte coapte, într-o pastă fină și aplicați pe părul umed și curat. Înveliți părul într-o cască de duș, așteptați 15 minute apoi clătiți. Puteți merge direct să dați audiție la o reclamă pentru păr frumos!

Curățarea pielii cu uleiuri naturale

De multe ori săpunurile pentru față usucă pielea și extrag și ultimul strop de grăsime naturală din interior. Folosește ulei de măsline, ulei de ricin, ulei de cocos sau ulei de migdale în loc de astfel de săpunuri. Ele îți vor curăța pielea natural și fără să extragă agresiv din hidratarea naturală a tenului. Se pot face diverse combinații de exemplu 25% ulei de ricin și restul alte uleiuri după plăcere. Pune o cantitate mică de ulei pe față și masează pentru câteva minute. Pentru a îndepărta uleiul îmbibați un prosop mic în apă caldă spre fierbinte și aplicați pe față până se răcește. După aceea ștege ușor fața până la îndepărtarea completă a uleiului. Rezultatul? Cea mai fină piele pe care ai avut-o vreodată! Simplu!

Albirea naturală a dinților

Folosiți căpșunile (chiar dacă sunt roșii) și bicarbonatul de sodiu ca metodă foarte eficientă și naturală de albire a dinților. Se face o pastă din părți egale de piure de căpșuni și bicarbonat de sodiu, se pune într-un mască pentru dinți făcută de stomatolog sau se aplică direct și se lasă 30 de minute. Se repetă de câteva ori pe săptămână până la nuanța de albire dorită.

Recomandarea noastră

Părul, pielea și unghiile au nevoie constantă de atenția noastră. Fie că le îngrijim din interior sau din exterior tot ceea ce contează e să menținem o rutină de sănătate și frumusețe constantă și eficientă. În plus, trebuie să folosim produse cât mai naturale și cât mai blânde pentru a nu face mai mult rău decât bine. Dacă aveți deja stabilită o rutină exterioară de frumusețe noi vă recomandăm un produs care acționează foarte bine din interiorul organismului. Aspasia este un complex de vitamine, extracte din plante și substanțe active cu rol de regenerare a pielii, părului și unghiilor la nivel celular. Folosind Aspasia oferiți pielii dumneavoastră un nou impuls anti-îmbătrânire, vitamine care ajută la eliminarea constantă a toxinelor, acid para-aminobenzoic și zinc pentru reglarea echilibrului hormonal, capacități sporite de tonifiere, regenerare a țesuturilor și stopare a radicalilor liberi. Aspasia face ca pielea dumneavoastră să arate tânără, tonifiată și bine îngrijită direct de la sursă, din interior!