Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 8 biztos jele annak, hogy érdeklődik irántad

8 biztos jele annak, hogy érdeklődik irántad


Dátum: 2015-10-13
Ha a nők pasizni indulnak az éjszakába, szemfülesnek kell lenned, hogy értelmezd a jeleiket. Ez viszont elvezethet az ágyukba. Akár bárban, akár más szórakozó helyen találkozol nőkkel, figyeld a jeleiket, flörtre válaszolj flörttel, ha provokál, te se add alább, ha megérint, te se légy rest használni a kezeidet. Ne hagyd magad te sem, mert ezek a hódítási apró játékok általában őrülten jó szexben végződnek, hihetetlen helyeken. Hagyd az adrenalint száguldani, és légy kész bebizonyítani, hogy mire vagy képes!

A nő már a bárpultossal flörtöl

A női flörtmesterek sosem tudnak leállni. Sosem fognak kihagyni egy lehetőséget, mikor perzselő pillantásokkal megkérdezhetik a pultostól, hogy mit tud ajánlani egy maguk fajta kiéhezett nőnek? Ha egy ilyen mellett haladsz el a szórakozó helyen, elképzelhető, hogy ezt a kérdést neked is felteszik. Szóval, van valami jó, amit fel tudsz ajánlani?

Folyamatosan pásztázza a helyiséget

Ha a nők csajos estét tartanak a városban és beülnek csevegni valahová, annyira felszippantja a figyelmüket egymás társasága, hogy fölösleges megpróbálni szóba elegyedni velük. Utána azonban mikor már pásztázzák tekintetükkel a pasi felhozatalt és vonzó, kalandvágyó pasit keresnek, bevetheted magad. Leszakadnak a női falkáról, indulhat a flört.

Különböző laza játékok

A nők tudják, hogy ha játszani kezdenek, könnyebb megközelíteni őket. Biliárd, darts vagy egyéb játék közben nyugodtan szóba elegyedhetsz, hisz ezt ők is akarják. Egyes nők direkt mutatkoznak laza játékosnak, hogy oda vonzzák a pasikat, akik közül majd választanak. Bármelyik férfi figyelme felkelthető, ha oldalba bökik őket a biliárd dákóval, nem igaz?

Nő kék koktéllal, sok sok jéggel

Ez azt jelenti, hogy a nő szórakozni akar, új emberekkel találkozni, jól érezni magát az éjszakában, ahelyett, hogy az első útjába kerülő férfival ágyba bújjon. Ennek ellenére, nem kizárt, hogy ugyanez a nő kacéran ledobálja a ruhát, ha a megfelelő férfi kellőképpen provokatív, és meghívja egy italra ami kevésbé kék és kevésbé jeges.

Ismételten a szemed keresi kacér tekintetével

Ha felhúzta a szemöldökét, fogat villant, folyton mosolyog a szemeidbe nézve, menj és elegyedj szóba vele. Az sem kizárt, hogy azért néz folyton téged, mert furán nézel ki, de gyűjts bátorságot és szólítsd meg. Megéri.

Kitágult pupillák

Kitágult pupillákkal fog figyelni, ha érdeklődését felkeltetted. Nem csak szexuálisan. Teste automatikusan reagál az őt érdeklő dolgokra hisz a génjeibe van kódolva, így pupillái kitágulnak, hogy több fény jusson a szemébe. Ha ezt észre vetted, tedd meg a döntő lépést, mozdulj rá, ez a tökéletes alkalom.

Egyre közelebb enged magához

Ahogy haladtok a flörttel, egyre közelebb enged magához, te pedig egyre közelebb ülhetsz hozzá. Az elején tarts egy 15-20 cm távolságot, majd húzódj szorosan közel hozzá. Ha tetszik neki, nem fog elhúzódni.

Használja a nyelvét

Még mielőtt zöldre vált a lámpa az ágy fele vezető egyenes úton, fedezzétek fel egymást érintésekkel, forró csókokkal. Szelíden csókold meg az ajkait és figyeljed mennyire reagál intenzíven. Olyan jelzést vársz, hogy itt és most falna fel mindenki előtt, nem pedig egy, nem fekszem le az első jöttmenttel, jó kislány vagyok típusút.

Amit mi ajánlunk

Azok a férfiak akik kalandra kész, forró nőkre vágynak, mindig bevetésre készek kell legyenek. Ne csigázd fel egy nő vágyát, ha nincs mivel lecsillapítsd utána. A Semenax azoknak a férfiaknak szól, akik értik és érzik a szex élvezetét, őrült vágyát, és szeretnének egyre jobbak lenni benne. A Semenax erőteljes erekciót, hosszan tartó libidót és kontroll alatt tartott magömlést biztosít: akkor élvezel el amikor tényleg te akarsz. Ráadásul a Semenax dúsítja a spermát, nő a mennyisége. Ez vizuálisan roppant felizgatja a nőket. A termék teljes mértékben természetes összetevőket tartalmaz: elismert afrodiziákumok, potencianövelő növényi kivonatok vannak benne, melyek erősítik a férfit, és dúsítják a spermát!