Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 8 semne sigure că ea e interesată de tine

8 semne sigure că ea e interesată de tine


Publicat în: 2015-10-13
Când ies femeile la agățat trebuie să fii numai ochi și urechi dacă vrei să ai parte de ceva acțiune. Fie că ești într-un bar sau într-un alt tip de local, urmărește semnele și fii gata să răspunzi cu flirt la flirt, cu provocare la provocare și cu atingere la atingere. Nu te lăsa mai prejos pentru că jocul seducției se termină mereu cu sex nebun în locuri nebănuite. Lasă adrenalina să curgă și fii gata să demonstrezi ce poți!

Ea flirtează deja cu barmanul

O maestră a flirtului nu se poate abține. Ea nu va lăsa niciodată un bărbat barman să-i ia comanda fără să afișeze un zâmbet seducător și să-l întrebe cu nonșalanță ce bunătăți are de oferit unei femei însetate. Dacă treci cumva prin dreptul ei s-ar putea să ai parte de niște întrebări asemănătoare. Deci, ai ceva bun de dat?

Ea scanează constant barul

Atunci când femeile ies în oraș pentru o seară între prietene sunt total absorbite de conversație așa că nu le deranja. Însă, atunci când vor să se amestece în mulțime le vei observa privirile căutând bărbați sexy și doritori de aventură. S-ar putea chiar să le vezi stând cu fața spre cameră în loc să se uite una la alta.

Ea joacă diverse jocuri cool

Femeile știu că sunt mai ușor de abordat atunci când joacă biliard, darts sau alte jocuri așa că mergi direct la țintă. Ele vor asta. Unele femei chiar vor să fie cool pentru a atrage bărbații. E mai ușor să atragi atenția unui bărbat atunci când ești gata să-l împungi în coaste cu tacul de biliard, nu-i așa?

Ea are în față o băutură mare, albastră și plină cu gheață

Asta înseamnă că ea vrea să petreacă, să întâlnească oameni noi și să se bucure de o noapte plăcută nu să sară în pat cu primul bărbat sexy pe care îl vede. Cu toate astea s-ar putea să se și dezbrace dacă bărbatul în cauză este suficient de provocator și îi oferă o băutură mai puțin înghețată și mai puțin albastră.

Ea se uită direct și provocator în ochii tăi în mod repetat

Dacă ea are sprâncenele ridicate, îți oferă cel puțin două zâmbete semnificative (cu gura deschisă și dinții dezveliți) și se uită direct în ochii tăi du-te și vorbește cu ea direct. S-ar putea ca ea să se uite insistent la tine pentru că arăți cam ciudat dar ai ceva curaj și intră în vorbă. Merită.

Ea are pupilele dilatate

Pupilele ei se vor dilata dacă ea se simte stimulată de tine nu numai sexual dar și din alte puncte de vedere. Corpul ei e programat să cerceteze mai cu atenție lucrurile care o încântă așa că pupilele ei se dilată pentru mai multă lumină. Dacă observi asta fă mișcarea decisivă, e timpul perfect.

Ea te lasă să ajungi din ce în ce mai aproape

Pe măsură ce flirtul avansează te poți muta din ce în ce mai aproape de ea dacă asta pare să nu o deranjeze. La început păstrează distanța de 15-20 de centimetri apoi mută-te până când ajungi fix lângă ea sau chiar lipit de ea. Dacă ea e încântată nu se va da înapoi.

Ea își folosește limba

Înainte de a primi undă verde pentru o eventuală aventură sexuală aveți nevoie de o sesiune de atingeri și săruturi fierbinți. Sărută-i ușor buzele și observă cât de intens răspunde. Vrei să primești un răspuns de tipul te-aș mânca de viu chiar aici și acum nu unul de sunt fată cuminte nu mă culc cu primul venit.

Recomandarea noastră

Bărbații în căutare de femei fierbinți și aventuroase trebuie să fie mereu la înălțime. Nu poți să stârnești o femeie iar apoi să nu ai cu ce termina treaba. Semenax este produsul dedicat bărbaților care înțeleg plăcerea și nebunia sexului și vor să fie din ce în ce mai buni. Cu Semenax erecțiile sunt întotdeauna puternice, controlabile și cu durată mare în timp. În plus, Semenax mărește cantitatea de spermă, lucru care excită vizual multe femei. Produsul este natural, o combinație de plante recunoscute pentru efectele afrodiziace, de stimulare sexuală a bărbaților și de creștere a cantității și calității spermei.