Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Az 5 legjobb természetes fájdalomcsillapító

Az 5 legjobb természetes fájdalomcsillapító


Dátum: 2015-10-23
A legjobb gyógyhatású szerek az ízületi gyulladásra, hátfájásra, migrénre vagy izomfájdalmakra, a természetben találhatóak. Neves egyetemeken elvégzett kutatások bizonyították, a növények, mágnesek vagy a természetes gyapjú jótékony hatását. Ezek, a gyulladások, fertőzések és különböző fájdalmak ellen, egyaránt hatásosan használhatóak. Nem maradt más dolgunk, mint bizalommal fordulni a létező legjobb gyógyszerekhez: a természet adta hatóanyagokhoz.

Kapszaicin

A kapszaicin a csípős paprika hatóanyaga. A hatóanyag érzésteleníti a fájdalom receptorokat, ezért kiváló fájdalomcsökkentő hatása van: ízületi gyulladásban, izomgyulladásban, fejfájásban, vagy egyéb akut és krónikus fájdalmakban szenvedő alanyoknál remekül alkalmazható. Egy kutatásban részt vevő alanyok 30%-a arról számolt be, hogy az ízületi gyulladások okozta fájdalmak a felére csökkentek, miután 1 hónapon keresztül kapszaicint tartalmazó gyógykenőcsöt használtak. A diabéteszes neuropáthiában szenvedő alanyok (a periférikus idegeket érintő károsodás), akik az Oxford University vizsgálataiban vettek részt, arról számoltak be, hogy két hónapi folyamatos kapszaicint tartalmazó külső kezelés (krémek, kenőcsök), jelentős mértékben csökkentette fájdalmaikat.

Gyömbér

A gyömbér az indiai gyógyászat egyik legismertebb növénye. Európai egyetemek, ezen belül is a dániai egyetemek által elvégzett kutatások szinte csodával határos hatékonyságról számoltak be, ami a gyömbér fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatását illeti. Egy kis adag gyömbér napi használatával jelentős mértékben csökkenthető az ízületi gyulladásban szenvedők ízületi és izomfájdalma. A gyulladás csökkentésével, a betegek mobilitása is javítható. Jótékony hatások elérése érdekében, minden nap érdemes elfogyasztani hozzávetőlegesen 5 gr friss, vagy egy kiskanál szárított gyömbért. A fűszernövény bátran használható süteményekben, salátákban, levesekben vagy teákban. Az ízesítés mellett, gyógyhatása is jelentős.

Kurkuma

Ezt a fűszert régóta sikerrel alkalmazzák a gyomorégés kezelésére, különböző gyulladások csökkentésére, ízületi fájdalmak megszüntetésére. A kurkuma hatékonyságát, aktív hatóanyaga az úgynevezett kurkumin adja, melynek rendkívül hatékony és szerteágazó gyulladáscsökkentő hatása van. Az állati zsírokban szegény diéta mellett, a kurkuma rendszeres alkalmazása halolajjal kombinálva, csökkenti az ízületi fájdalmakat, és fenntartja a szervezet egészségi állapotát, mellyel elkerülhető a szintetikus fájdalomcsökkentők, vagy egyéb gyógyszerek használata.

A glükozamin és kondroitin

Ezt a két természetes anyagot, a szervezet, a gyulladások miatt sérült ízületek újjáépítésére, gyógyítására alkalmazza. Mindkettő tengeri állatok porcaiból van kivonva. Ilyenek a kagylók, cápák, vagy más tengeri állatok. A glükozamin és a kondroitin védi és javítja az ízületi porcokat, melyek elsőként sérülnek és károsodnak porckopás esetén. A porckopás elviselhetetlen fájdalommal és mozgáskorlátozottsággal jár, ezért az ízületi egészség fenntartásának elsődleges jelentőséget kell tulajdonítani, ha azt akarjuk, hogy életünk kényelmes és fájdalom valamint stresszmentes legyen. A két kiegészítőt rendszeresen kell használni az ízületi porcok kopásának megelőzésére, megállítására.

Amit mi ajánlunk

A természet gyógyító ereje, nem csak a gyógynövényekben nyilvánul meg, hanem a mágnesek által kibocsátott energiában, vagy az ősidők óta használt gyapjú egyensúly-helyreállító képességében is. A gyapjú és a mágneses energia kombinálása, manapság is sok embert segít kigyógyulni fájdalmaiból, gyulladásaiból, nevrózisokból, migrénből, gyomor, máj, vagy vesebántalmakból. Ez a két hatékony összetevő alkotja a BioBelt és a BioBelt Knee mágneses öveket, melyek pozitív energiával és fantasztikus hatással vannak telítve. Az övek viselése a legjobb módja megszabadulni a hátfájdalmaktól, az idegrendszeri bántalmaktól, asztmától, hörghuruttól, tüdőgyulladástól vagy fejfájástól. Az ízületi fájdalmakat a gyapjút és mágneseket tartalmazó BioBelt-el is csökkenthetjük, mely csökkenti a gyulladást, és helyreállítja a sérült szöveteket. Használja a természet erejét, hogy megszabaduljon minden betegségtől!