Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cele mai bune 5 remedii naturale contra durerii

Cele mai bune 5 remedii naturale contra durerii


Publicat în: 2015-10-23
Cele mai bune remedii pentru artrite, dureri de spate, migrene sau dureri musculare vin din natură. Studiile făcute de universități de renume au dovedit eficiența plantelor, magneților sau diverselor materiale textile precum lâna în combaterea inflamațiilor, infecțiilor și durerilor de diverse cauze și origini. Tot ce ne rămâne de făcut este să le folosim cu încredere și să ne bucurăm de rezultatele celor mai bune medicamente din câte există, produsele naturii.

Capsaicina

Capsaicina este substanța activă din ardeiul iute. Această substanță are capacitatea de a desensibiliza receptorii durerii din piele și prin urmare de a reduce senzațiile dureroase care afectează pacienții cu artrită, inflamații musculare, dureri de cap și alte dureri acute sau cronice. Aproximativ 30% dintre pacienții participanți la un studiu au raportat o reducere la jumătate a durerilor articulare după aplicarea timp de o lună a unor creme care conțineau capsaicină. Pacienții cu neuropatie diabetică (deteriorarea nervilor periferici) participanți la studiile universității Oxford au raportat o reducere semnificativă a durerilor după aplicarea cremelor cu capsaicină timp de două luni fără întrerupere.

Ghimbirul

Ghimbirul este un remediu foarte bine cunoscut în medicina indiană. Studiile universităților europene și în special cele daneze au demonstrat proprietățile aproape miraculoase pe care ghimbirul le are în ameliorarea durerilor și inflamațiilor. Folosirea zilnică a unei cantități mici de ghimbir a redus semnificativ durerea articulară și musculară resimțită de persoanele care sufereau de artrită și le-a redat într-o anumită măsură mobilitatea prin reducerea inflamației. Pentru efecte pozitive se folosește zilnic aproximativ 5 grame de ghimbir proaspăt sau o linguriță de ghimbir uscat. Acest condiment se poate adăuga în prăjituri, salate, supe sau ceaiuri pentru aromă și pentru efect terapeutic.

Turmericul

Acest condiment se folosește de multă vreme cu succes în tratarea arsurilor la stomac, în reducerea inflamațiilor de diverse cauze și mai ales în stoparea durerilor articulare. Eficiența turmericului este dată de substanța sa activă care poartă numele de curcumin și care are proprietăți antiinflamatorii foarte bune și extrem de eficiente. Folosirea regulată a turmericului alături de ulei de pește și de o dietă săracă în grăsimi animale reduce durerile articulare și menține sănătatea organismului fără a fi nevoie de antiinflamatorii de sinteză sau alte medicamente.

Glucozamina și condroitina

Aceste două substanțe naturale sunt folosite de organism în formarea și repararea cartilajelor afectate inflamații. Ambele sunt extrase din cartilajele unor animale marine precum scoicile sau rechinii. Glucozamina și condroitina protejează și repară cartilajele articulare, primele afectate și distruse de osteoartrită. Osteoartrita provoacă dureri insuportabile și imobilitate iar păstrarea sănătății articulare trebuie să fie primordială dacă ne dorim o viață confortabilă și lipsită de dureri și stres. Cele două suplimente trebuie folosite cu regularitate atât pentru prevenirea cât și pentru stoparea degenerării cartilajelor articulare.

Recomandarea noastră

Puterea de refacere a naturii se manifestă nu doar prin plante vindecătoare ci și prin energia emanată de magneți sau prin capacitățile de reglare și reechilibrare ale unor materiale folosite din timpuri străvechi precum lâna. Combinația de lână și energie magnetică ajută și astăzi multe persoane să se vindece de dureri, infecții, nevroze, migrene, afecțiuni ale stomacului, ficatului și rinichilor. Cele două materiale compun centurile BioBelt și BioBelt Knee, centuri cu energii pozitive și capacități de ameliorare fantastice. Purtarea acestor centuri este cea mai bună cale împotriva durerilor de spate, de dezechilibrelor sistemului nervos, de astm, bronșită, pneumonii și dureri de cap. Durerile atroce de origine articulară se ameliorează prin purtarea centurilor de lână și magneți care reduc inflamațiile și refac țesuturile afectate. Folosiți natura și ea vă va vindeca de orice boală!