Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin 5 fájdalomcsillapító amiről mostanig nem is hallottál

5 fájdalomcsillapító amiről mostanig nem is hallottál


Dátum: 2015-10-28
Fáj, sajog, gyulladt? Ne nyúlj azonnal a megszokott fájdalomcsillapítókhoz. Számos olyan gyógymód létezik amivel megnyugtathatod az irritált idegeket, csökkentheted a gyulladt ízületek, izmok fájdalmát. Emberként jogunkban áll állandóan keresni a boldogságot, a lelki beteljesülést, felkutatni azokat a táplálékokat és gyógymódokat melyekkel csökkenthetjük testünk fájdalmát, lelki nyugtalanságainkat. Aki azt állítja, hogy nincsenek betegségek, csak betegek, igazat beszél. Az emberi fájdalmak ugyanolyan egyediek, mint amilyen egyediek mi magunk emberek vagyunk, ezek csökkentésére mindenki maga választhatja ki az ellenszert. Válaszd Te is azt, ami leginkább megfelel Neked.

Cseresznye

Bizonyosan nem tudtad, hogy az ízületi gyulladás legjobb természetes ellenszere a cseresznye. Ez az ízletes gyümölcs tele van az antociánnak nevezett vörös pigmenttel (növényi festékkel), mely ugyanakkor erős antioxidáns igazi gyulladáscsökkentő hatásokkal. Tanulmányok bizonyították, hogy azoknál a személyeknél, akik hat héten keresztül fogyasztottak 50 cseresznyéből készült nyers gyümölcslevet jelentős mértékben csökkent az ízületi fájdalom és javult a mozgáskészség. Azoknál a személyeknél akiknél aktív gyulladás van a szervezetben, állandóan magas a C-reaktív fehérje szintje a vérben. A cseresznyelé állandó fogyasztása, jelentős mértékben csökkenti ezt a fehérjét is.

Ördögkarom

Ezt a fura nevű gyógynövényt számos betegségre már régóta használja a népi gyógyászat: gyomorégés, májbántalmak. Emellett az ördögkarom remek gyulladáscsökkentő is, csökkenti az ízületi gyulladást, fejfájást, lombáris fájdalmakat. Számos neves egyetem által elvégzett tanulmány bizonyította a gyógynövény jótékony hatását. Egyes kutatások eredménye arra enged következtetni, hogy az ördögkarommal sikeresen gyógyítható lehet az ízületi gyulladás.

Nyírfalevél

E csodálatos növény leveleiben található összetevők hasonló módon hatnak mint a kortizonnak nevezett gyógyszer, melyet az endokrin betegségek, bőrbetegségek, ízületi gyulladás, autoimmun betegségek, a lupus kezelésére használnak. A nyírfa leveleiben található aktív hatóanyag a metil-szalicilátnak nevezett vegyület, mely hasonló az aszpirinben található szalicilsavhoz. Ettől a vegyülettől számít a nyírfalevél remek fertőtlenítőnek, fájdalomcsillapítónak, méregtelenítőnek, gombaölőnek, vízhajtónak és nagyon jó szövet összehúzónak. Ezeket a leveleket az elsők között használták nagyon erős és nagyon hatékony szerként a fájdalom kezelésére.

Almaecet

Ez az alma illatú erjesztett ital, számos értékes enzimet tartalmaz, mely hasznosítható az emberi test egészségének megőrzésében, gyógyításában. Az ízületi gyulladást nagyon sok esetben, az emberi szervezetben fellépő akut ásványi anyag hiánya okozza. A kalcium, magnézium, kálium és foszfor elengedhetetlenül szükséges az ízületi fájdalmak csökkentésére, és az almaecet ezeket mind tartalmazza. Az almaecet képes, helyreállítani az emberi test pH-jának egyensúlyát, tele van antioxidánsokkal és ecetsavval, melyek csodás hatással csökkentik a reuma és ízületi gyulladás okozta fájdalmat.

Amit mi ajánlunk

Azok a termékek melyek mellékhatások, szerveinken okozott elváltozások nélkül csökkentik a fájdalmainkat, nagyon értékesek és bőségesen kellene használnunk. Az AntiDur termékcsaládnak megvan az a képessége, hogy enyhíti az idegfájdalmakat, izomfájdalmakat, hátfájást, a mozgásszegény életmód, fizikai terhelés, és kevés pihenés okozta ízületi gyulladást a térdekben és fájdalmat a gerincoszlopban. Az AntiDur termékek külsőleg a fájdalmas területeken alkalmazva, csökkentik a fájdalmakat, nyugtató hatásúak, gyulladáscsökkentők, hisz az összetételükben lévő illóolajok aktívan lépnek fel a fájdalom helyén. A reumára, gerincoszlopra, vagy idegekre és izmokra szánt AntiDur természetes készítmény mellékhatások nélkül. Mindenki erre vágyik: egy természetes fájdalomcsillapítóra rengeteg mellékhatás, bonyodalom és kellemetlenség nélkül!