Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 remedii contra durerii de care nici n-ai auzit până acum

5 remedii contra durerii de care nici n-ai auzit până acum


Publicat în: 2015-10-28
Te doare? Nu mai întinde mâna atât de ușor după remediile obișnuite. Există sute de alte modalități de a-ți calma nervii iritați, articulațiile inflamate sau mușchii dureroși. Dreptul nostru ca oameni este să ne căutăm mereu fericirea, împlinirea sufletească, alimentele și medicamentele care să ne ușureze durerile corpului și frământările minții în același timp. Cine a spus că nu există boli ci bolnavi a avut perfectă dreptate. Durerile unui om sunt la fel de unice precum omul însuși iar alegerea modalității de a ameliora aceste dureri aparține fiecăruia. Alege exact ceea ce ți se potrivește!

Cireșele

Singur nu știați că cireșele sunt cel mai bun remediu natural contra artritei. Acest fruct delicios este plin de antocianozide, un pigment roșu care este în același timp un antioxidant puternic cu reale proprietății antiinflamatorii. Studiile au arătat că pacienții care au consumat zilnic timp de 6 săptămâni sucul crud de la 50 de cireșe au experimentat o reducere importantă a durerilor articulare și au simțit îmbunătățiri semnificative în mobilitate. Proteina C reactivă, prezentă mereu în sânge la pacienții cu inflamații active, s-a redus considerabil la aceste persoane după consumul constant de suc de cireșe.

Gheara Diavolului

Această plantă cu nume ciudat este un remediu excelent pentru multe afecțiuni dintre care putem aminti arsurile la stomac și problemele ficatului. Pe lângă acestea, Gheara Diavolului are proprietăți antiinflamatorii foarte bune și poate reduce durerile din artrită, durerile de cap și durerile din regiunea lombară. Multe universități de renume au studiat această plantă iar unele studii au arătat că osteoartrita ar putea fi tratată cu succes folosind Gheara Diavolului.

Frunzele de mesteacăn

Compușii existenți în frunzele acestui copac minunat acționează foarte asemănător cu medicamentul numit cortizon folosit în tratarea bolilor endocrine, bolilor de piele, artritei, bolilor autoimune sau lupusului. Substanța activă principală din frunzele de mesteacăn se numește metil salicilat, un compus similar cu acidul salicilic pe care îl găsim în aspirină. Acest compus face din frunzele de mesteacăn un remediu antispastic, analgezic, detoxifiant, antifungic, diuretic și astringent foarte bun. Aceste frunze au fost printre primele remedii foarte puternice și foarte eficiente folosite în tratarea durerii.

Oțetul de mere

Această băutură fermentată cu miros de mere conține o mulțime de enzime valoroase pentru sănătatea și vindecarea corpului uman. Artrita este de multe ori cauzată de o lipsă acută de minerale din organism. Calciul, magneziul, potasiul și fosforul sunt absolut esențiale în reducerea durerilor articulare iar oțetul de mere le conține pe toate din plin. Oțetul de mere are capacitatea de a reechilibra pH-ul organismului uman, este plin de antioxidanți și acid acetic cu efecte aproape miraculoase în reducerea durerilor din reumatism și artrită.

Recomandarea noastră

Produsele care ne ușurează durerile fără lăsa urme nedorite asupra altor organe interne au o valoare inestimabilă și ar trebui folosite din plin. Gama de produse AntiDur are această capacitate de a calma nevralgiile, mușchii inflamați, spatele dureros, genunchii afectați de artrită și coloana deranjată de sedentarism, prea multă muncă și prea puțină relaxare. Produsele AntiDur se aplică extern, pe suprafețele dureroase și au efect de calmare, relaxare și reducere a inflamației datorat uleiurilor esențiale în amestec din care sunt compuse. AntiDur pentru reumatism, pentru coloană sau pentru mușchi și nervi sunt produse naturale, fără efecte adverse, adică exact ceea ce își dorește fiecare persoană, calmarea durerii fără o sumedenie de contraindicații, complicații și neplăceri!