Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Fura szokások melyek komoly veszélyeknek teszik ki a péniszed

Fura szokások melyek komoly veszélyeknek teszik ki a péniszed


Dátum: 2015-11-23
A pénisz a férfiasság, az életerő, a potencia szimbóluma. A pénisz teszi csak igazán férfivá a férfit. Ha figyelembe vesszük a szervnek szentelt fontosságot, azt hihetnénk, hogy mindig nagyon vigyázunk rá, nagy becsben tartjuk. Számos olyan probléma van viszont, ami negatívan befolyásolja a potenciát. Nem is gondolnád, hogy ezek a dolgok ennyire veszélyesek. Olvass tovább, tudd meg hogyan veszélyezteti az életmódod a péniszed, és hogyan védheted ki életviteled áldatlan mellékhatásait.

Nem szexelsz eleget

Minél többet használod a péniszed, annál kisebb a valószínűsége, hogy erekciós problémáid alakulnak ki. Az Egyesült Államokbeli egyetemek által nemrég publikált tanulmányokból kiderül, azok a férfiak akik egyszer sem szexelnek hetente, kétszer nagyobb eséllyel szenvednek erekció zavarokban, mint azok akik legalább hetente egyszer szexelnek. Ha biztosra akarsz menni a potenciád megőrzésében, szexelj hetente legalább háromszor. “Ha nem használod elsatnyul!” - hangzott el egy legendás filmjelenetben. Ugye ezt nem szeretnéd?

Nem alszol eleget

A michigani egyetem által elvégzett tanulmány kimutatta, hogy azok a férfiak akik nem alszanak eleget, szinte azonnal libidó csökkenéssel kell számoljanak, emellett csökken a nemzőképességük is. A fáradtságot, koncentrációs zavarokat, csontritkulást és izomtömeg csökkenést még nem is említettem. Azoknál a férfiaknál akik 5 óránál kevesebbet alszanak éjszakánként, egy héten, vagy ennél több napon keresztül, jelentősen csökken a tesztoszteron szint szemben azokkal a férfiakkal akik 7-9 órát alszanak éjszakánként. A fáradtság következtében egy felnőtt férfi tesztoszteron szintje, egy 15 éves kamasz szintjére süllyed. Íme egy remek ok arra, hogy éjfél előtt ágyba bújjunk. Ha van kivel, ha nincs.

Nem iszol elég kávét

A texasi egyetem kimutatta, hogy azok a férfiak akik napi 2-3 kávét is elfogyasztanak, kisebb eséllyel szenvednek erekciós zavaroktól. A koffein ellazítja a pénisz vérereit és izomzatát, ezáltal fokozódik a vérellátás ami a tartós, kemény erekciókat előidézi. Nem mosol fogat elég gyakran Az amerikai fogászok szaklapjában megjelent tanulmány szerint, azok a férfiak akik ínyproblémákkal küszködnek, gyakrabban kapnak erekciós zavart is. Az ínyen, fogakon megtelepedő baktériumok az egész szervezetbe eljutnak, gyulladásokat okoznak, veszélyeztetik a vérereket. Ez alól nem kivétel a pénisz érhálózata sem. A büdös lehelet, nem az egyedüli hátulütője az elhanyagolt szájhigiéniának!

Amit mi ajánlunk

Néha olyan masszív az erekciód, hogy eszedbe sem jut, hogy a szeretkezés esetleg rosszul sül el. Csakhogy, ha a fáradtság, stressz, méreganyagok is közbeszólnak, az erekció is egyre kiszámíthatatlanabbá válik. Az ActivMax természetes összetevőjű erekciós permetet azokra az alkalmakra ajánljuk, amikor olyan nagy szükséged van egy becsületes, kielégítő merevedésre, mint egy falat kenyérre. Ha az ilyen krízishelyzetekben kéznél van az ActivMax permet, ráfújod a péniszed makkjára, és rövid időn belül erős, tartós és stabil erekciód lesz. Az ActivMax csak természetes hatóanyagokat tartalmaz, kockázatok, mellékhatások, ellenjavallatok nincsenek. Stabilizáld az erekciódat, hogy mindig fenomenális szexben legyen részed tabletták, csodakapszulák nélkül. Az Activmax csak a ginzeng olaj, ginko biloba, gyömbér és a nevezetes muira puama gyökérkivonat segítségével segít ismét igazi férfivé válni. A termék hatóanyagai világszinten ismertek és elismertek, jótékony hatásuknak köszönhetően férfiak millió használják, hogy a természet erejével nyerjék vissza saját erejüket, férfiasságukat. Merj cselekedni Te is!