Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Obiceiuri ciudate care îți afectează serios penisul

Obiceiuri ciudate care îți afectează serios penisul


Publicat în: 2015-11-23
Penisul reprezintă masculinitatea, vigoarea și potența unui bărbat. Penisul face un bărbat să fie cu adevărat bărbat. Dată fiind importanța enormă acestui organ, am putea crede că este cea mai bine tratată parte a corpului. Există însă o serie de obiceiuri care afectează destul de mult potența. S-ar putea să nu știi că te afectează atât de mult. Citește mai jos și află cum să-și protejezi penisul de efectele nefaste ale modului de viață pe care îl duci.

Nu faci destul sex

Cu cât faci mai mult sex cu atât vei avea mai puține șanse de a dezvolta o problemă de erecție. Studiile publicate recent de universitățile din Statele Unite arată că bărbații care fac sex mai rar de o dată pe săptămână au un risc dublu de a avea probleme de erecție față de cei care fac sex o singură dată pe săptămână. Dacă vrei să fii absolut sigur că vei rămâne cu potența intactă trebuie să faci sex de cel puțin 3 ori pe săptămână. O replică faimoasă dintr-un film spune că "dacă nu-l folosești, îl ramolești" și sigur nu vrei asta.

Nu dormi suficient

Conform studiilor universității din Michigan, bărbații care nu dorm suficient experimentează o scădere imediată a libidoului dar și o capacitate scăzută de reproducere pe lângă alte simptome precum oboseala, lipsa de concentrare, scăderea densității osoase și a masei musculare. Bărbații care dorm mai puțin de 5 ore pe noapte timp de o săptămână sau mai mult, suferă de o scădere mare a nivelului de testosteron față de cei care dorm între 7 și 9 ore pe noapte. Nivelul de testosteron poate scădea până la nivelul unui adolescent de 15 ani. Iată un motiv bun de a merge la culcare înainte de miezul nopții!

Nu bei cafea

Studiile universității din Texas arată că bărbații care beau 2 sau chiar 3 cafele pe zi au un risc mai scăzut de a dezvolta probleme de erecție. Cofeina relaxează arterele și mușchii penisului, permițând un flux mai mare de sânge și prin urmare erecții mai ferme și mai durabile.

Nu te speli suficient pe dinți

Bărbații cu probleme gingivale au un risc mult mai mare de a avea disfuncții erectile conform Revistei de Parodontologie din America. Bacteriile de la nivelul gingiilor ajung în tot organismul producând inflamații și afectând vasele de sânge inclusiv pe cele de la nivelul penisului. Respirația urât mirositoare nu e singurul efect negativ al lipsei de igienă dentară!

Recomandarea noastră

Uneori ai niște erecții masive și crezi că vei avea parte de sex grozav. Însă, datorită oboselii, toxinelor, stresului, erecțiile devin din ce în ce mai impredictibile. Pentru situațiile de criză când ai nevoie de o erecție zdravănă ca de aer, poți folosi un spray natural pentru stimularea erecției numit ActivMax. Dacă ai acest spray la îndemână, poți pulveriza puțin pe capul penisului decalotat și vei avea o erecție stabilă în cel mai scurt timp. ActivMax conține numai substanțe active naturale și nu are efecte adverse sau contraindicații. Stabilizează-ți erecția și ai parte de sexul mult dorit fără să iei pastile! ActivMax te ajută să fii bărbat folosind doar uleiuri de ginseng, ginko biloba, ghimbir și faimoasa rădăcină de muira puama. Toate aceste extracte sunt recunoscute la nivel mondial și folosite de zeci de mii de bărbați care aleg să folosească natura în favoarea lor! Îndrăznește și tu!