Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Dolgok melyek igazi boldogságot hoznak egy párkapcsolatban

Dolgok melyek igazi boldogságot hoznak egy párkapcsolatban


Dátum: 2015-11-24
Az igazán boldog párokat már messziről ki lehet szúrni. Akár fiatal harmincasok, tökéletes mosollyal, akár hetvenesek, idősek, ráncosak, akár 3 hónapja élnek párkapcsolatban, akár 30 éve házasságban. Amióta kimondták a boldogító igent, a boldogságuk tapintható, szemmel látható, ami semmivel nem téveszthető össze. Mindenki szeretné tudni ezeknek a boldog pároknak a titkát, bár igaz, ez a titok nem is létezik. A párkapcsolati boldogságot óráról, órára, napról napra, apró dolgokkal és sok türelemmel lehet életben tartani. A boldogság nagy titka lehet az öreg korig tartó bolondos szex, vagy az étkezések előtt elfogyasztott pohár bor. Embere válogatja.

Gyerekek

A gyerekek megjelenése jelenti a családban a párok kiteljesedését. Semmi nem lehet nagyobb elégtétel annál, hogy valaki tőlünk függ, szüksége van ránk és ez a valaki szerelmünk gyümölcseként jelent meg. Semmi nem köt össze egy párkapcsolatot úgy mint egy újszülött két apró keze. A gyerektelen párok ismerik ezt az érzést. A sok álmatlan éjszaka, a törődés, aggodalom és lemondás megéri, hisz a gyerekek jelentik a boldogság fő forrását a kapcsolatban. Ez lehet a szüleid, nagyszüleid boldogságának a titka.

Az érettség, felnőtt viselkedés

Sok kapcsolat ér véget ideje korán, mivel a felek nem elég érettek, nem tudnak hatékonyan kommunikálni, hallgatni, elfogadni, a másik szükségleteit, vágyait felismerni. Nagyon sok múlik a felek érzelmi intelligenciáján, tapasztalatán, családi hátterén, és a törekvésen, hogy ők másképp éljenek mint a szüleik. Néha az érettség a párkapcsolati boldogság titka. Ez nem feltétlenül korfüggő. Akár 19 évesen is kellőképpen érett lehetsz egy sikeres párkapcsolathoz, ha ismered az alapokat, tudod a leckét.

A szex

A szex elválaszt, a szex összeköt. A párkapcsolati boldogság alapja a szex, a jó szex viszont az érzelmi érettségen múlik. Számos szexuális diszfunkció mint a korai magömlés, női frigiditás, csökkent nemi vágy, az újtól való elzárkózás, a kreativitás, vagy nyitottság az újra, függ attól, hogy a felek, hogy érzik magukat saját bőrükben. Ha rendben vagy magaddal, jó a szex is. Minél kényelmetlenebbül érzed magad a bőrödben, annál komplikáltabb lesz minden. Ha megtanulod levetkőzni a gátlásaidat, komolyan veszed az életed, időt fektetsz tapasztalatok szerzésébe, kommunikálsz, saját tapasztalatból fogod megtanulni, hogy a szex a legjobb és egyben a legkielégítőbb dolog a világon!

Őszinteség

Ha a pároddal minden téged nyomasztó dolgot nyugodtan meg tudsz beszélni, jó kapcsolatban vagy. Még a ballépéseket, hibákat is ki lehet jóindulattal, megértéssel, nyitottsággal beszélni. A kritika lehet pozitív, hogy ne hagyjon mély nyomokat a másikban, ne mérgezze a kapcsolatot. Az őszinteség lehet a hosszú, boldog párkapcsolat titka.

Amit mi ajánlunk

A kifigurázástól való félelem vesz rá bennünket arra, hogy eltitkoljunk valamit, így a kezeletlen probléma egyre nagyobb és nagyobb lesz. Ha boldog kiteljesedett párkapcsolatot akartok, túl kell lépni a félelmeken, szégyenérzeten, tabukon, és más problémákon, hogy legyőzzétek a problémákat, boldog stabil kapcsolatot alakítsatok ki, ahová biztosan jöhet a gyermek. A MaxMed a Potemax, Prematrol, Semensutra csomagot ajánlja, hogy boldog, kreatív és egészséges szexuális életetek legyen. A Potemax tökéletes a férfi potencia megerősítésére, a Prematrol megszünteti a korai magömlést, és örökre feledteti a kellemetlen pillanatokat, a SemenSutra pedig biztosítja az egészséges és megfelelő mennyiségű spermiumot, hogy biztosra menjetek az utódnemzésben. Mindhárom termék 100%-ban természetes, biztonságos és hatékony. Szexuális életed nemcsak biztonságos lesz, de jelentősen javulni is fog, hisz a természetes afrodiziákumok fantasztikus ereje, megteszi hatását. Védd az erekciód, a spermád minőségét és a libidódat: használd a Potemaxot, Prematrolt és Semensutrát!