Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Lucruri care fac un cuplu cu adevărat fericit

Lucruri care fac un cuplu cu adevărat fericit


Publicat în: 2015-11-24
Cuplurile cu adevărat fericite se recunosc de la distanță. Fie că au 30 de ani și un zâmbet perfect sau 70 de ani și pielea plină de riduri, sunt căsătoriți sau nu, au 3 luni de relație sau 30 de ani de când au spus da, fericirea lor e palpabilă, vizibilă și greu de trecut cu vederea. Toți vor să le știe secretul. Adevărul e că secretul fericirii nu există. Fericirea unui cuplu se întreține oră de oră și zi de zi cu lucruri mici și cu multă răbdare. Marele secret poate sexul nebun până la adânci bătrâneți sau un pahar de vin la fiecare masă. Depinde de fiecare.

Copiii

Copiii sunt împlinirea unui cuplu. Nimic nu oferă o stare mai mare de satisfacție decât faptul că cineva are nevoie de tine și că acel cineva este rezultat din dragoste. Nimic nu leagă mai strâns o relație decât brațele minuscule ale unui nou născut abia venit pe lume. Cuplurile care nu pot avea copii știu asta din propria experiență dureroasă. Chiar dacă necesită multe nopți albe, griji și sacrificii pentru tot restul vieții, copiii sunt sursa majoră de fericire a unui cuplu. Acesta ar putea fi marele secret al fericirii bunicilor și părinților tăi.

Maturitatea

Multe cupluri se despart prematur pentru că partenerii nu știu încă să comunice eficient, să asculte, să accepte, să înțeleagă sau să observe dorințele și nevoile celuilalt. Multe lucruri țin de maturitatea emoțională a celor doi, de experiența de viață, de familiile din care provin dar și de dorința lor de a face lucrurile mai bine decât părinții lor. Maturitatea este uneori cheia fericirii unui cuplu. Ea nu ține neapărat de vârstă. Poți fi destul de matur pentru o relație de succes chiar și la 19 ani dacă ți-ai învățat bine lecțiile.

Sexul

Sexul face și desface relațiile. Fericirea unui cuplu depinde de sex iar sexul depinde de maturitatea emoțională a partenerilor. Extrem de multe probleme sexuale precum ejacularea prematură, frigiditatea la femei, dorința sexuală scăzută, deschiderea spre nou, creativitatea, dorința de a experimenta, țin de modul în care femeia și bărbatul se simt în propria piele. Dacă te simți confortabil, sexul e bun. Cu cât te simți mai neplăcut cu atât lucrurile devin mai complicate. Atunci când înveți să te eliberezi de prejudecăți, să-ți iei viața sexuală în serios, să învestești timp, să comunici și să experimentezi, afli că sexul e pe bună dreptate cea mai satisfăcătoare activitate din câte există!

Onestitatea

Atunci când poți discuta deschis cu partenerul problemele care te frământă ești cu adevărat într-o relație bună. Chiar și greșelile pot fi discutate cu deschidere, înțelegere și bunăvoință. Critica se poate face într-o manieră pozitivă, care să nu rănească ci să promoveze bunăstarea și fericirea cuplului. Onestitatea poate fi secretul unei relații fericite și de durată.

Recomandarea noastră

Frica de a fi ridiculizați ne face de multe ori să ne ascundem problemele cu riscul de a le lăsa să devină din ce în ce mai mari și mai serioase. Un cuplu care vrea o viață sexuală împlinită, copii fericiți și o relație mai mult decât satisfăcătoare trebuie să se implice mult și să treacă peste frică, jenă, tabuuri și alte probleme cu scopul de a scoate relația din impas. Recomandarea noastră este să folosiți pachetul Potemax, Prematrol, Semensutra pentru a vă asigura de o viață sexuală bogată, creativă și sănătoasă. Potemax este produsul ideal pentru stimularea potenței masculine, Prematrol vă asigură că ejacularea prematură nu mai este o problemă cu care să vă confruntați iar SemenSutra are grijă de calitatea și cantitatea spermei necesare unei reproduceri sănătoase. Toate cele trei produse sunt 100% naturale, sigure și eficiente. Viața ta sexuală nu este doar protejată ci și îmbunătățită de calitățile fantastice ale afrodiziacelor naturale! Protejează-ți erecția, calitatea spermei și libidoul cu Potemax, Prematrol și Semensutra!