Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Közismert szexuális mítoszok, melyek hamisnak bizonyultak

Közismert szexuális mítoszok, melyek hamisnak bizonyultak


Dátum: 2015-11-25
Rengeteg dolog amit a szexről hallani, mindössze egyszerű mítosz. Eljött az ideje, hogy megismerj néhány szexszel kapcsolatos magvas gondolatot, melyek jobbá teszik a kapcsolatodat, kiteljesítik a szexuális életedet. Olvasd el őket itt és ültesd gyakorlatba azonnal, hogy élvezd az eredményt!

Egyes számú mítosz: A szex fiatal korban sokkal jobb

Igen, a szex fiatal korban sokkal izgalmasabb, sportosabb és tele van adrenalinnal. Viszont a legtöbb felnőtt aki túl van már fiatal évein vallotta azt, hogy legjobb szexuális életét éli. A szex ebben a korban érzelmi szempontból a legkielégítőbb, nyugodtabb, kevésbé alapul már a többszörös orgazmuson, de kreatívabb, intimebb és érzékibb. Bár a menopauza és a hormonális egyensúlyhiány néha bekavar, ne feledd, hogy egy stabil kapcsolat tapasztalata és intimitása valamint az önbizalom és az érettség mind a javadat szolgálja ahhoz, hogy élvezni tudd a szexuális kielégülést hozó boldog életed.

Kettes számú mítosz: A gumi megöli a vágyat

A megfelelő gumi kiválasztása mindkét fél számára kellemesebbé teszi a szexet. A baj ott kezdődik, hogy a legtöbb férfi nem a neki leginkább megfelelő méretű, formájú és rugalmasságú gumit választja. A tökéletesen illeszkedő gumi nem elvesz, hanem hozzá tesz az élvezethez. Ha mellé a megfelelő síkosítót is társítjátok, a szex bombasztikus lesz, melyben az orgazmus nem várat magára sokáig.

Hármas számú mítosz: Csak a behatolás vezet orgazmushoz

A nők hozzávetőlegesen 70%-a sosem elégül ki csak behatolás által, szüksége van a klitorisz izgatására is. Azok a párok, akik egyszerre akarnak kielégülni, fontos, hogy figyeljenek egymásra: a férfinek szüksége van a fantáziájára, az ujjaira vagy egy vibrátorra ahhoz, hogy a klitoriszt is izgassa. Viszont a szimultán orgazmus nem jelenti a maximális kielégülés csúcspontját.

Négyes számú mítosz: A nőket kevésbé érdekli a szex mint a férfiakat

Szerencsére ebből semmi nem igaz. A nők abban az esetben válnak érdektelenné a szex iránt, ha zaklatták őket, visszaéltek velük, megoldatlan problémáik vannak a kapcsolatban, szülés után vannak, vagy a gyerekneveléssel járó stressz vette el a kedvüket. De ha egy nő boldog, szeretve van és megbecsülik, ugyanúgy élvezi a szexet mint bármelyik férfi.

Ötös számú mítosz: A férfiak a nőkkel ellentétben természetükből adódóan nem monogámok

Téves. Generációk során, a nők megtanulták szexuális vonzalmukat korlátozni és egyetlen partnerre koncentrálni. Viszont a nők személyisége és biológiája is kellőképpen alkalmazkodott arra, hogy több partnerrel is tudjon működni. Néha a nők jobbak ebben a férfiaknál.

Hatos számú mítosz: Minden nő olyan férfit akar aki képes kielégíteni

A nők szeretik ha kívánják és megbecsülik őket. Ha csak technikás szexre és orgazmusra vágynak, beszereznek egy performáns vibrátort és kérdés megoldva. Minden nő szenvedélyt, szeretet akar adni és kapni. Ha felizgat, mutasd ki. Ha kívánod, add tudtára: közöld vele. Ha megvan közöttetek a kapocs, az orgazmus jön magától.

Amit mi ajánlunk

A MaxMed azoknak a nőknek ajánlja a Clitorin-t, akik erősebb szexuális vágyat, erősebb izgalmi állapotot akarnak elérni, szeretnének szenvedélyesebbek, érzékibbek és fiatalabbak lenni néha. Ez a termék ami a női kielégülést célozza, képes arra, hogy visszahozza a szexuális élet titkos hozzávalóját a párok életébe: a vágyat. Akár aktív szexuális életed van, akár csak több szenvedélyt, örömet szeretnél az életedbe, a Clitorin segít megtalálni a szikrát, amit hiányolsz. Ezen felül a Clitorin biztosítja a női nemi szervek egészségét, jelentős mértékben növeli a libidót, segít erősebb izgalmi állapotba kerülni és a többszörös orgazmus lehetőségével kecsegtet. Használd bármikor ha szükségét érzed, hisz a szexuális életed is lehet teljes! Válaszd a Clitorint és csalogasd elő egykori szenvedélyes önmagad!