Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Mituri super cunoscute despre sex care s-au dovedit FALSE

Mituri super cunoscute despre sex care s-au dovedit FALSE


Publicat în: 2015-11-25
Multe lucruri pe care le-ai auzit despre sex sunt simple mituri. A venit vremea să afli câteva idei esențiale despre sex care te vor ajuta să ai o relație mai bună și o viață sexuală mai împlinită. Citește-le numai aici și aplică-le imediat ca să vezi rezultatele!

Mit: Sexul e mult mai bun când ești tânără

Da, sexul e mai palpitant, mai sportiv și mai plin de adrenalină atunci când ești tânără. Însă, cei mai mulți adulți trecuți de prima tinerețe și destul de activi sexual spun că au parte de cel mai satisfăcător sex de până acum. Sexul acestei categorii de vârstă este mult mai satisfăcător din punct de vedere emoțional, mai calm, mai puțin bazat pe orgasme multiple dar mai creativ, mai intim și mult mai senzual. Chiar dacă menopauza și dezechilibrele hormonale îți joacă feste, gândește-te că ai de partea ta experiența, intimitatea unei relații stabile, încrederea în sine și maturitatea de a continua o viață sexuală plină de satisfacții.

Mit: Prezervativul face sexul mai puțin plăcut

Alegerea corectă a prezervativului poate face sexul mai bun pentru ambii parteneri. Problema este că marea majoritate a bărbaților nu aleg dimensiunea, forma și elasticitatea care li se potrivește. Un prezervativ care se potrivește perfect aduce întotdeauna un plus de plăcere. Dacă alegeți și lubrifiantul potrivit, lucrurile tind să ia o întorsătură explozivă iar orgasmele nu întârzie să apară.

Mit: Numai sexul cu penetrare duce la orgasm

Aproximativ 70% dintre femei nu ajung niciodată la orgasm numai prin penetrare ci au nevoie de stimularea clitorisului. Partenerii care vor să ajungă simultan la orgasm prin penetrare trebuie să-și folosească imaginația, degetele sau un vibrator pentru a stimula și clitorisul. Însă, orgasmul simultan nu e un absolut pentru obținerea plăcerii maxime.

Mit: Femeile sunt mai puțin interesate de sex decât bărbații

Din fericire asta nu e deloc adevărat. Femeile pot deveni neinteresate de sex datorită faptului că au suferit un abuz, datorită problemelor nerezolvate din relație, datorită nașterii copiilor sau stresului creșterii acestora. Însă, o femeie fericită, iubită și apreciată iubește sexul la fel de mult ca orice bărbat.

Mit: Bărbații nu sunt monogami de la natură dar femeile sunt

Fals. Femeile au învățat de-a lungul generațiilor să-și restricționeze atracția sexuală și să se concentreze asupra unui singur partener. Însă, personalitatea și biologia feminină este destul de bine adaptată să funcționeze având mai mulți parteneri. Uneori, femeile sunt mai bune la asta decât bărbații.

Mit: Orice femeie vrea un bărbat care să o aducă la orgasm

Femeile vor să se simtă dorite și apreciate. Dacă și-ar dori numai tehnică și orgasm ar alege un vibrator performant și cu asta basta. Orice femeie vrea să ofere și să primească pasiune. Dacă te excită arată-i asta. Dacă o dorești, spune-i asta în cuvinte. Orgasmul vine de la sine dacă există conexiune.

Recomandarea noastră

Clitorin este recomandarea noastră pentru femeile care vor să se simtă mai dornice de sex, mai excitate, mai pasionale și uneori mai tinere și mai senzuale. Acest produs dedicat satisfacției feminine poate readuce de multe ori ingredientul lipsă al unei vieți sexuale pline de intimitate: plăcerea. Fie că ești o persoană cu o viață sexuală activă, fie că ești o femeie dornică de mai multă pasiune, Clitorin te poate ajuta să regăsești scâteia care îți lipsește. În plus, Clitorin are grijă de sănătatea organelor reproductive, crește semnificativ libidoul, te ajută să te exciți mai puternic și să ai orgasme multiple. Folosește-l oricând simți nevoia pentru că viața sexuală trebuie trăită profund, din plin și fără regrete! Alege Clitorin și fii din nou femeia pasională de altădată!