Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mit szeretne még a kedvesed (a kőkemény erekción kívül)

Mit szeretne még a kedvesed (a kőkemény erekción kívül)


Dátum: 2015-12-01
A méret lényeges. A méret nem számít. Vajon mikor derül ki, hogy kinek van igaza? A nők váltig állítják, hogy a méret tényleg nem mérvadó. Teszik mindezt addig, míg te mint férfi, büszkén letolod az alsónadrágod és azon kapod magad, hogy kedvesed szemében ott a borzongató tanácstalanság. Talán túl rövid? Vagy túl vastag? Vajon az exének mekkora volt? Ahhoz, hogy ezt a rémálmot kikerüld, nem árt ha szem előtt tartod, hogy a valóságban a méret igenis számít, sőt igencsak sokat nyom a latban. Kevesebbet számít az orgazmus elérésében vagy az aktusban, mint a te lelki békéd megteremtésében. Mi számít még? Tudd meg innen.

Ő szeret (kellemesen) meglepődni

Minden nő abban reménykedik titokban, hogy meglepik valami kedves gesztussal. Még akkor is ha már a virág és csoki kombó tényleg rémesen elcsépeltnek számít, kedvesed is örülni fog neki. Tedd félre a klisé gondolatát és lepd meg néha egy gyönyörű csokorral és valami különleges csokoládéval. A gesztusoddal jelzed majd felé, hogy neked is fontos az érzelmi kapocs, törődsz a lelkével és fontos neked is a szex érzelmi része. A nők biztonságra, védelemre vágynak egy kapcsolatban. Ha ez a két dolog megvan, felszabadultabbak az ágyban is. A szex intenzitása egyenes arányban nő a partnerek egymás társaságában érzett szabadság és biztonságérzetével.

Szeretné ha olyan lennél mint egy lelkes diák

Te mint férfi, akkor vagy igazán lelkes, ha a párod orálisan kényeztet. Ellenben, ha te ajánlod fel, hogy ugyanezt viszonozd neki, minden kicsit feszültebb lesz. Ha nem tudod mit csinálj, inkább hagyd abba. Ahhoz, hogy kedvesed lelki békéje helyre álljon, meg kell mutatnod, hogy hajlandó vagy új dolgokat tanulni róla és arról, hogy tudod elfogadható módon, orálisan is kielégíteni. A legtöbb nőnek csikló és nem hüvelyi orgazmusa van. Az a férfi aki ért a nő érzékeny pontjaihoz, tudja, hogy kell gyönyörszerzésre használni azokat, kincset ér. Fedezd fel a párod nemi szervét hisz az sűrűn átszőtt idegvégződésekkel. Légy lelkes diák, nyerd el a bizalmát.

Büszkélkedj vele társaságban

A hálóban bókolni, dicséretes. Azonban az a tény, hogy nyilvánosan dicséred meg különlegessé tesz a szemében, hisz szeretve érzi magát, nő az önbizalma, és ő is jobban fog értékelni férfiként (nem csak az ágybéli kvalitásaidat, kőkemény erekciódat fogja látni). Szexuálterapeuták azt állítják, minden nyilvános bók, elismerés, megjegyzés, később szexuális energiával tölti fel a nőt, ami az ágyban robbantható be igazán. Mutasd be neki a barátaidat, vagy vidd magaddal céges buliba. Vezesd körbe kézen fogva és mutasd be mindenkinek. Ezzel a gesztussal azt közlöd irányába, hogy felvállalod a kapcsolatotokat, kész vagy elkötelezni magad mellette. Ez biztonságot, bizalmat eredményez, így az ágyban is jobban megnyílik, bátrabb lesz.

Amit mi ajánlunk

A méret lényeges. Főleg akkor, ha épp te nem vagy jól ellátva. Egy méretes pénisz igen nagy megbecsülésnek örvend azoknak a nőknek a körében, akik szeretik a behatolásos szeretkezéseket, ismerik a hüvelyi orgazmust. A lényeg az, hogy tudd is használni azt, amivel a természet megáldott. Ez viszont már egy másik beszélgetés témája. A MaxMed a ProSolution Pills rendszer használatát ajánlja, hogy péniszed méretét megtold pár centivel. Miben áll ez? A természetes alapanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő ProSolution Pillst csomagban kapod, mely tartalmazza azokat a gyakorlatokat amiket el kell végezz. A ProSolution Pills rendszeres használatával péniszed mérete hosszúságban és vastagságban is nőni fog. Ahhoz, hogy biztos eredményt érj el, a ProSolution Pills rendszert kúraszerűen kell alkalmaznod, a gyakorlatokkal együtt. A méretbeli változások mellett, a ProSolution Pills növeli a szexuális étvágyat és energiát, csökkenti a fáradtságot és erősíti az erekciót. Kezd el használni a ProSolution Pills rendszert most, lepd meg magad pár centivel. A méret igenis számít!