Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce mai vrea iubita ta (pe lângă un penis beton)

Ce mai vrea iubita ta (pe lângă un penis beton)


Publicat în: 2015-12-01
Mărimea contează. Mărimea nu contează. Oare când vom afla rezultatul acestei dezbateri? Femeile susțin sus și tare că nu le interesează dimensiunea. Asta până când tu, ca bărbat, îți dai încrezător chiloții jos și vezi în ochii ei o nedumerire care te face să tresari. O fi prea scurt? O fi prea gros? Oare cât de mare o fi fost al fostului? Ca să scapi de tot acest coșmar, e bine să ții minte următoarea frază. În realitate, mărimea contează și contează chiar foarte mult. Nu contează atât pentru orgasm sau pentru penetrare cât contează pentru liniștea ta. Ce altceva mai contează? Află mai jos.

Ea vrea să fie surprinsă (plăcut)

Fiecare femeie își dorește în secret să fie surprinsă cu un gest frumos. Chiar dacă ciocolata și florile sunt un mare clișeu ea tot va fi surprinsă plăcut dacă apari din când în când cu un buchet frumos și cu o ciocolată fină. Efortul tău arată că înțelegi nevoia de a conecta emoțional înainte de și pentru a face sex. Siguranța și securitatea unei relații le dă femeilor libertatea de a se dezlănțui cu adevărat în dormitor. Intensitatea sexului crește atunci când partenerii se simt liberi și siguri unul cu celălalt.

Ea vrea să fii un student entuziast

Tu, ca bărbat, ești foarte entuziasmat atunci când ea îți face sex oral. Însă, atunci când tu te oferi să faci același lucru pentru ea, totul devine puțin stresant. Dacă nu știi ce să faci mai bine te oprești. Ca să-i calmezi neliniștea, trebuie să-i arăți că vrei să înveți lucruri despre ea și despre cum să-i oferi plăcere într-o formă acceptabilă. Cele mai multe femei au orgasm clitoridian și nu vaginal. Un bărbat care știe cum să-i atingă zonele sensibile unei femei e o adevărată comoară. Explorează pentru că la femei terminațiile nervoase din zona vaginului se răspândesc pe zone foarte largi. Fii un student entuziast și capătă-i încrederea.

Mândrește-te cu ea în public

Complimentele din dormitor sunt foarte apreciate. Însă, faptul că o apreciezi în public o face să se simtă specială, îi mărește încrederea în sine și o face să simtă o apreciere mai mare pe tine ca bărbat în întregime (nu doar penisul tău de dimensiuni considerabile). Orice gest public de apreciere se va traduce mai târziu într-o explozie de energie sexuală spun consilierii în relații și sex. O poți invita să-ți cunoască prietenii sau o poți invita la o petrecere a firmei. Faptul că o vei lua de mână și o vei introduce în cercurile pe care le frecventezi e o dovadă de angajament care oferă siguranță și încredere, plus și mai mult sex.

Recomandarea noastră

Mărimea contează. Mai ales atunci când o ai mică. Un penis mare e foarte de apreciat de femeile care țin foarte mult la sexul cu penetrare. Important e să știi ce să faci cu el. Dar asta e o altă discuție. Recomandarea noastră e să-și aduci penisul la dimensiuni considerabil mai mari folosind sistemul ProSolution Pills. În ce constă acest sistem? ProSolution Pills este un produs natural de mărire a penisului care vine la pachet cu un set de instrucțiuni și exerciții pe care trebuie să le faci. Folosind regulat acest sistem te poți aștepta la o mărire a penisului atât în lungime cât și în grosime. Ca să ai rezultate garantate trebuie să faci o cură de ProSolution Pills și să practici zilnic exercițiile. Pe lângă creșterea dimensiunilor, ProSolution Pills îți mărește pofta de sex, energia sexuală, erecțiile și capacitatea de a rezista la oboseală. Ia acum ProSolution Pills și mărește-ți penisul! Dimensiunea contează!