Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Korai magömléssel kapcsolatos tévhitek amiktől ideje megszabadulni

Korai magömléssel kapcsolatos tévhitek amiktől ideje megszabadulni


Dátum: 2015-12-16
Ha azóta szenvedsz korai magömlésben amióta az eszedet tudod, bizonyára hallottál már minden technikát amivel meghosszabbíthatod az élvezetet: start/stop technika, elszorítás, Kegel gyakorlat, stb. Azt is bizonyára tudod már, hogy ezek a technikák rémesen frusztrálóak tudnak lenni, hisz legtöbb esetben nem működnek. Annak ellenére, hogy a köztudatban még mindig hatásos technikákként vannak jelen, ezek voltaképpen csak tévhitek. Íme néhány korai magömléssel kapcsolatos tévhit és tény, amit mindenképp tudnod kell ha érintett vagy ebben a szexuális működési zavarban.

Első számú tévhit: A korai magömlés a kor előrehaladtával együtt szűnik meg

A legtöbb terapeuta aki a korai magömléssel küszködő páciensekkel foglalkozik, arra a következtetésre jutott, hogy a korai magömlés egy krónikus állapot, ami a kor előrehaladtával nem javul, hanem tovább romlik. Semmi rendkívüli nincs abban, ha egy korosodó férfi aki potencia problémákkal küszködik, korai magömlésben is szenved.

Második tévhit: A sűrű és gyors maszturbálás korai magömlési problémákhoz vezet

A területen elvégzett legújabb kutatások azt mutatják, hogy az önkielégítési szokásaink nem hozhatóak összefüggésbe a korai magömléssel. Sok férfi továbbra is abban a tévhitben él, hogy a korai magömlést ő maga idézte elő a fiatal korban elsietett maszturbálásokkal. Kutatások azonban kimutatták, hogy a korai magömlésben szenvedő férfiak maszturbálási szokásai semmiben nem különböznek azon férfitársaik szokásaitól, akik nem érintettek. A pénisz és makk érzékenysége minden férfi esetében egyforma.

Hármas számú tévhit: Ha kitartó vagy a start/stop technika működhet

Ez a technika nem, hogy nem működik, de rendkívül frusztráló is egyben. A korai magömlésben szenvedő férfiak késleltetni akarják az orgazmust. Miért? Hogy kielégítsék a partnereiket és orgazmushoz juttassák. Ahhoz, hogy egy nő eljusson az orgazmusra, nyugodtnak kell lennie, kizárva a gondokat, és hagyja, hogy a dolgok maguktól történjenek. A melletted lévő nő agyának azok a pontjai melyek a stresszel és szorongással kapcsolatosak, szeretkezés közben ki kell legyenek kapcsolva. Ha viszont amiatt aggódik, hogy 15-20 másodpercenként megálljt parancsolsz, az életben nem fog felérni a boldogság csúcsára.

Negyedik tévhit: A korai magömlés gyógyítható

A korai magömlés nem gyógyítható, de hatékonyan kezelhető. A korai magömlésben szenvedő férfiak agyának kémiája hajlamosítja ezt. Az alacsony dózisú antidepresszáns késleltetheti a magömlést, de a negatív hatások száma néha túl magas. Azt mondhatnánk, hogy a korai magömlés egyfajta genetikai hajlam, egyfajta szexuális probléma amely mélyen gyökerezik. El kell fogadni és okosan kezelni.

Amit mi ajánlunk

A termék ami már rengeteg férfinak segített és amit most figyelmedbe ajánlunk, nem más mint az EjaControl. A kapszulák számos, potenciát erősítő növényi kivonatot tartalmaznak, melyek erősítik az orgazmus fölötti kontrollt azáltal, hogy szabályozzák a szerotonin termelést. Az EjaControl jótékony hatása azonos az antidepresszánsokéval, csak romboló mellékhatások nélkül. A golgotavirág kivonat természetes szorongásoldó, a Griffonia magvak serkentik a szerotonint: a boldogság és a megelégedettség szérumát. A méhpempő serkenti a potenciát, a Cistanche gyümölcs ősi kínai ellenszere a korai magömlésnek és remekül alkalmazható az impotencia ellen. Az EjaControl segít meghosszabbítani a nemi aktust: pontosan úgy, ahogy akarod. Segít ellazulni, higgadtnak maradni, pihentetőbb alvást biztosít, amitől úgy érzed majd, hogy a szexet is mélyebben, nyugodtabban élvezheted. Próbáld ki most ezeket a kapszulákat és szabadulj meg a korai magömléssel járó frusztrációktól!