Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Mituri despre ejacularea prematură de care trebuie să scapi

Mituri despre ejacularea prematură de care trebuie să scapi


Publicat în: 2015-12-16
Dacă suferi de ejaculare prematură de când te știi probabil că ai auzit tot felul de sfaturi și tehnici de genul stop și start, exerciții de aplicare a presiunii, exerciții Kegel și altele. Mai știi și că astfel de tehnici sunt extrem de frustrante mai ales că nu funcționează aproape deloc. Deși au fost și sunt încă recomandate ca metode de tratament a ejaculării precoce, astfel de exerciții și tehnici sunt simple mituri. Iată câteva mituri și adevărul pe care ar trebui să-l știi despre această disfuncție sexuală cu care te confrunți.

Mitul 1: Ejacularea prematură trece cu înaintarea în vârstă

Marea majoritate a terapeuților care consiliază persoanele cu ejaculare prematură au ajuns la următoarea concluzie. Ejacularea prematură este o afecțiune cronică pentru cea mai mare parte a celor care suferă de ea. Vârsta nu îmbunătățește cu mai degrabă înrăutățește lucrurile. Nu este un lucru neobișnuit pentru un bărbat mai în vârstă să sufere de probleme de erecție și de ejaculare prematură în același timp.

Mitul 2: Masturbarea frecventă și rapidă este cale sigură spre ejaculare prematură

Obiceiurile de masturbare nu au nimic de a face cu ejacularea prematură conform ultimelor studii în domeniu. Mulți bărbați cred încă această idee și se tem de faptul că și-au condiționat organismul să ejaculeze prematur din cauza obiceiului de a se masturba frecvent în adolescență. Studiile au arătat însă că obiceiurile de masturbare ale bărbaților care suferă de ejaculare prematură nu sunt deloc diferite de ale bărbaților normali. Sensibilitatea la nivelul penisului este egală la ambele categorii de bărbați.

Mitul 3: Metoda stop/start funcționează dacă ești perseverent

Nu numai că această metodă nu ajută dar poate face lucrurile și mai frustrante. Bărbații cu ejaculare prematură vor să-și întârzie ejacularea. De ce? Pentru a satisface plăcerea partenerei și pentru a o ajuta să ajungă la orgasm. Pentru ca o femeie să ajungă la orgasm trebuie să se relaxeze, să se deconecteze și să lase lucrurile să meargă de la sine. Anumite părți ale creierului femeii de lângă tine, cele asociate cu stresul și anxietatea, trebuie să se dezactiveze în timpul sexului. Dacă ea trebuie să se îngrijoreze că vei spune stop la fiecare 15-20 de secunde nu va mai avea orgasm niciodată.

Mitul 4: Ejacularea prematură se poate vindeca

Ejacularea prematură nu se vindecă ci se gestionează cât mai bine posibil. Bărbații cu ejaculare prematură au o chimie a creierului care îi predispune la această afecțiune. Dozele mici de antidepresive pot întârzia ejacularea dar efectele negative sunt uneori prea mari. S-ar putea spune că ejacularea prematură e un fel de predispoziție genetică, un fel de problemă sexuală cu rădăcini adânci care trebuie acceptată și gestionată cât de bine posibil.

Recomandarea noastră

Produsul care a ajutat foarte mulți bărbați să-și controleze ejacularea și pe care îl recomandăm tuturor se numește EjaControl. Aceste capsule conțin o mare varietate de extracte naturale foarte potente care te pot ajuta să-ți menții controlul ejaculării prin stimularea producerii se serotonină. Efectele EjaControl sunt echivalente cu ale unui antidepresiv însă fără efecte adverse. Extractul de Passiflora este un anxiolitic natural iar semințele de Griffonia stimulează producția de serotonină, substanța fericirii și mulțumirii. Lăptișorul de matcă stimulează potența iar fructul chinezesc de Cistanche este un leac străvechi împotriva ejaculării premature și impotenței. EjaControl te ajută să prelungești actul sexual exact cât îți dorești, te relaxează, te ajută să fii mai calm, să ai un somn mai odihnitor și să simți mai profund plăcerea sexului. Încearcă aceste capsule și lasă în urmă frustrările ejaculării premature!