Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Ha gyereket szeretnél, ezeket NE tedd többé!

Ha gyereket szeretnél, ezeket NE tedd többé!


Dátum: 2015-12-23
Sokáig az a felfogás élt, hogy a férfiak termékenysége olyan erős, hogy a folytatott életmód nem befolyásolhatja. A valóság viszont teljesen más. Annak ellenére, hogy a magzat a nő méhében fejlődik kilenc hónapig, a genetikai anyaga fele arányban a férfiből származik. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a spermiumok egészségesek, mozgékonyak legyenek, genetikai elváltozások nélkül, annak érdekében, hogy a születendő gyermek jövője is biztos legyen. Ezt te férfiként, a jó irányba terelheted. Íme, néhány érdekes tudnivaló spermiumokról, termékenységről és az utódnemzés lehetőségéről.

Hosszú bicikli túrák

Annak, hogy a herék a férfitesten kívül függenek, oka van: folyamatos 35.5°C fokos hőmérsékleten tárolják a spermát. Megközelítőleg 2°C fokkal kevesebb mint a test átlag hőmérséklete. A túl hosszú bringázás, a heréket testmagasságban tartja, ami gyakorlatilag “felfőzi” a spermát. Emellett a bicikli nyerge által, az alhasi tájékra gyakorolt hosszas nyomás a genitáliák vérellátását is rossz irányba befolyásolja. Más típusú mozgás jó hatással van a spermiumok egészségére is, hisz a szervezet tesztoszteront termel. Mértékkel végezve, figyelve arra, hogy a herék természetes állapotban, optimális hőmérsékleten függjenek, a sport jó hatással van az egészségre. Ha azonban túlzásba viszed, felborítja a hormon háztartást és komoly problémák forrása lehet.

Születésnapi torta sok gyertyával

Úgy tűnik, a férfiaknak is ketyeg a biológiai órája. Nem csak a nőknek lehetnek 40 éves kor körül termékenységi problémái. Ha teherbe ejtésről van szó, a férfiak kora nagyon sokat nyomhat a latban. A terhesség kihordásának ideje, vagy a korai vetélés, koraszülés is összefüggésbe hozható a férfiak korával, és a spermiumok minőségével ami a szervezetükben termelődik. Az apa kora a fogantatás idején, befolyásolhatja az autizmus, vagy skizofrénia kialakulását is. A problémák, illetve a terhesség és magzat egészségének veszélyeztetése a férfiaknál negyven éves kor után kezdődik, és ötven éves korig jelentős mértékben nő.

Túl sok forró fürdő

A forró fürdő a legjobb módja a feszült izmok ellazításának, okozza ezt torna, vagy irodai munka, stressz, stb. Egy ellazító, hosszú forró fürdő a férfiak kedvét a szexre is meghozza, főleg ha gyereket szeretnének nemzeni. Nem árt viszont tudni, hogy a forró fürdők, a szauna, vagy gőzfürdő gyakori használata, drasztikusan csökkenti a spermaszámot, hisz a herék felmelegednek, ez a spermiumok pusztulásához vezet, akárcsak a biciklizés.

Nemzőképtelenségtől való félelem

A férfiak termékenysége szorosan összefügg a férfiassággal és a szexualitással. A nemzőképtelenségtől való félelem, jelentősen csökkenti annak az esélyét, hogy ez megtörténjen. Tanulmányok azt mutatják, hogy a férfiakat nagyobb arányban érinti ez a fajta szorongás, így csökkentve saját esélyeiket a gyermeknemzésre. A partnerek közötti kommunikáció és a nyomás megszüntetése nagyban segítheti az esélyét annak, hogy egy párnak utódjai legyenek.

Amit mi ajánlunk

A SemenSutra+ ideális termék azoknak a férfiaknak, akik úgy érzik, vagy biztosan tudják, hogy termékenységi problémáik vannak. A természetes kivonatokat (maca gyökér, terrestris-, tengeri alga) tartalmazó étrend- kiegészítő támogatja a termékenységet, visszaállítja a normális spermium számot és mobilitást és segíti a férfiak orgazmus készségét. A SemenSutra+ visszaállítja a “kis úszók” egészségét, növeli a számukat, a mobilitást és az ejakulátum volumenét is, amely erős magömléskor távozik. Mindezek a tényezők kedvezően befolyásolják a gyereknemzést. Ha élvezni tudod a szexet, és a szex nyújtotta örömöket, megszűnik a szorongás és a terhesség anélkül bekövetkezik, hogy észre vennéd, vagy aggódnod kellene miatta. Egy kis szerencse, pár SemenSutra+ kapszula, sok-sok szex és orgazmus minden bizonnyal meghozza eredményét: egészséges terhesség és egy gyönyörű baba!