Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Dacă vrei copii NU mai fă asta!

Dacă vrei copii NU mai fă asta!


Publicat în: 2015-12-23
Multă vreme s-a crezut că bărbații produc atât de multă spermă încât nu prea contează ce fac sau ce stil de viață au. Adevărul este altul. Chiar dacă un bărbat nu poartă timp de 9 luni copilul până la naștere, jumătate din materialul genetic provine de la el. Spermatozoizii trebuie să fie sănătoși, mobili, fără mutații genetice pentru ca viitorul copilului să fie unul sigur. Poți afla mai jos câteva lucruri foarte interesante despre spermă, fertilitate și posibilitatea de a avea copii.

Sesiuni prelungite de mers cu bicicleta

Motivul pentru care testiculele atârnă este acela de a menține sperma la o temperatură de 35.5°C, cu aproximativ 2°C mai puțin decât temperatura normală a corpului. Mersul cu bicicleta ridică testiculele la nivelul corpului și "coace" spermatozoizii. În plus, presiunea prelungită de la șeaua bicicletei poate pune în pericol circulația normală de la nivelul arterelor și venelor care deservesc aparatul reproducător. Alte tipuri de exerciții fizice sunt benefice și cresc nivelul de testosteron dacă sunt practicate cu moderație. Dacă te asiguri că totul atârnă și are o temperatură normală poți face sport. Excesul creează însă dezechilibre în balanța hormonală și poate provoca probleme.

Multe lumânări pe tortul aniversar

Se parte că bărbații au și ei un ceas biologic. Nu doar femeile au probleme de fertilitate în jurul vârstei de 40 de ani. Doctorii spun că vârsta bărbatului are un mare impact atunci când vine vorba de a lăsa o femeie însărcinată. Dacă sarcina este dusă la termen sau nu ține într-o anumită măsură din nou de vârsta bărbatului și de calitatea spermei pe care o produce. Vârsta tatălui la momentul concepției este strâns legată de probabilitatea de a avea copii cu autism sau schizofrenie. Motivele de îngrijorare apar la bărbații de peste 40 de ani și cresc foarte mult la cei de 50 de ani.

Prea multe băi fierbinți

Băile fierbinți sunt foarte relaxante pentru mușchii dureroși de după sală sau după sesiunile prelungite de la birou. O astfel de baie relaxantă te poate face dornic de sex ceea ce e foarte bine mai ales dacă vrei să concepi un copil. Însă, prea multe vizite la saună, la băile de aburi sau statul frecvent în cada cu apă fierbinte poate reduce drastic producția de spermă prin supraîncălzirea testiculelor la fel ca în cazul mersului pe bicicletă.

Stresul de a produce o sarcină

La bărbați, fertilitatea este strâns legată de virilitate și sexualitate. Frica de a nu fi capabil să concepi un copil poate reduce dramatic șansele ca acest lucru să se întâmple. Studiile arată că bărbații sunt mult mai afectați de acest tip de anxietate reducându-și singuri șansele de a produce o sarcină. Comunicarea cu partenerul și eliberarea de presiune poate ajuta foarte mult șansele unui cuplu de a avea un copil.

Recomandarea noastră

SemenSutra+ este produsul potrivit pentru bărbații care simt că au o problemă de fertilitate. Efectele acestui supliment alimentar din extracte naturale (rădăcină maca, tribulus terrestris, alge marine) sunt cele de promovare a fertilității, de restabilire a mobilității normale a spermatozoizilor și de creștere a sensibilității la orgasm a bărbaților. SemenSutra+ restabilește sănătatea "micilor înotători", le crește considerabil numărul, mobilitatea dar și cantitatea de spermă ejaculată plus puterea de ejaculare. Toți acești factori contribuie favorabil la o eventuală sarcină. Dacă tu simți plăcerea sexului vei uita de anxietate iar sarcina va apărea fără să-ți dai seama. Mult noroc, multe capsule SemenSutra+, multe orgasme și mult sex vor duce cu siguranță la o sarcină sănătoasă și la un copil frumos!