Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Egészségstratégiák a boldog ünnepekre

Egészségstratégiák a boldog ünnepekre


Dátum: 2016-01-04
Az ünnepek időszaka mindig boldog pillanatokat kellene tartogasson, megelégedettség, nyugalom és megpihenés. Ezzel szemben előfordul, hogy nem minden pillanat mágikus vagy ünnepi. Egyedüllét, magány, depresszió, túlevés, elhízás, esetleges balesetek, ételmérgezés vagy szívproblémák mind csapdák lehetnek, melyekbe belesétálhatunk, ha nem vagyunk elővigyázatosak. Tudd meg mit tehetsz annak érdekében, hogy az ünnep szép és meghitt, az ünnepi ebédek egészségesek, és a jól megérdemelt ünnepi pihenés kellemes legyen!

Kerüld el a depressziót. Hogyan?

Néha az ünnep beindít néhány kevésbé pozitív érzelmet. A magány, a szomorúság, vágy azok után akik nincsenek már közöttünk, vagy távol élnek tőlünk, a múló évek és az egyre erősödő tehetetlenség érzése, a kedvtelenség és búskomorság, mind ilyenkor tőr felszínre, beárnyékolva az örömünk. A biztonságos módja annak, hogy sikeresen lábalj ki ezekből a csapdákból, a fizikai mozgás. Az agy minden mozgásformára csodálatosan reagál, boldogsághormonokkal bombázza a szervezetet. Lefeküdni egy tál sütivel, nem az elégedettségünket, hanem a bűntudatunkat erősíti. Önkénteskedés, hosszú séták, kiegyensúlyozott étrend - segíthetnek sikeresen és egészségesen átvészelni egy hosszabb ünnepi szezont.

Hogyan kerüljük el a gyomorrontást

A kiadós étkezések gyakran váltanak ki vérnyomás ingadozásokat, a vércukorszint megugrását, epegörcsöt, emésztési zavarokat, székrekedést, az aranyér kiújulását és nem utolsó sorban állandó fáradtságérzetet. Amellett hogy megugrik a kórházba kerülés kockázata, olyan egészségügyi problémák is felléphetnek, melyek az előttünk álló új évet is befolyásolhatják. Sokkal jobb, ha nem fogyasztunk túl sós rágcsálnivalókat, sajtot, kolbászt, sült krumplit, chipseket, füstölt és egyéb termékeket. Válasszunk friss zöldségeket és fogyasszuk olívaolajjal, citromlével, sóval és fűszernövényekkel mint az oregánó, bazsalikom, hagyma, rozmaring és mások. Így olyan rostokban gazdag étrendet kapunk amely egészséges zsírokat is tartalmaz és ezen kívül elkerüljük a puffadást, székrekedést és más bélrendszeri rendellenességeket.

Hogyan kerüljük el a kórházba kerülést

Poggyászok cipelése, bútorok mozgatása, dobozok rossz pozícióban történő emelgetése könnyen kórházba küldhetnek: izomgörcsök, rándulások, sérvek, hátproblémák, sőt aranyér is könnyen előfordulhat. Az elcsúszásból származó sérülések nagyon gyakoriak ebben az időszakban. A másik probléma, ami könnyen kórházba juttathat, a szalmonella fertőzés. Kerüljünk minden olyan élelmiszert ami nyers tojást tartalmaz, ne fogyasszunk félig nyers vagy teljesen nyers húsféléket.

Amit mi ajánlunk

Javasoljuk, hogy mindenki vigyázzon az egészségére, hogy az ünnepek igazán szépek és meghittek legyenek. Nem árt ha van kéznél kis orvosságos, elsősegély doboz, hogy az apró kellemetlenségeket elkerüljük. Az emésztést elősegítő, gyomorégést enyhítő, hasmenés elleni tabletták mellett javasoljuk a HemoMed orvosi eszköz beszerzését, amely könnyen és gyorsan megszabadíthat az akut aranyeres rohamoktól. A HemoMed a krioterápia elvén működik: az eszköz belsejében lévő gélt mélyhűtőben kell tartani, majd ezt követően lehet a duzzadt aranyeret lehűteni vele. A HemoMed azonnal megszünteti a fájdalmat, csökkenti a lüktetést és ez égető, kellemetlen viszketéseket. Emellett csökkenti a kitágult erekbe jutó véráram volumenét is. Ezáltal a kitágult erek is könnyeben lelohadnak, visszahúzódnak. Használd a HemoMed orvosi eszközt, hogy csendes, nyugodt pihenést biztosíts magadnak és szeretteidnek az ünnepekre!