Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Tennivalók vesebetegségek esetén

Tennivalók vesebetegségek esetén


Dátum: 2016-01-12
Mérgező anyagokkal teli világban élünk, vegyi és maró, savas hatású anyagok teszik próbára szervezetünket. Ennek következtében a vesénk többet dolgozik a kelleténél. Emellett a kevés víz fogyasztása és a kiszáradás jelenti a legtöbb ember problémáját. Azok akik nem méregtelenítik rendszeresen a szervezetüket, vagy nem isznak naponta kellő mennyiségű tiszta vizet, komoly veszélyeknek teszik ki a veséiket.

Lehetséges vesebetegségek tünetei

Ha az akut hátfájás hirtelen jön, vesebetegségekre utalhat. Az erős vizelési inger, fáradtság, dagadt kezek és lábak, puffadás, vér megjelenése a vizeletben, vizelési nehézségek vagy vizelet elakadás, a szemhéjak feldagadása további tünetek lehetnek, melyek veserendellenességekre utalnak. A fertőzések és a kövek megjelenése jelenti a húgyutak leggyakoribb megbetegedéseit. A kövek durva vegyi lerakódások melyek a vesékben képződhetnek leggyakrabban az elégtelen vízbevitel miatt.

Fogyassz több vizet

A víz hígítja a vizeletet, mely megakadályozza a sók és ásványok agregációját a vesékben, így okozva nagyobb méretű veseköveket. Azok a személyek akik vesekőképződésre hajlamosak, fontos, hogy a napot 1-2 pohár szoba hőmérsékletű víz fogyasztásával kezdjék, frissen facsart citromlével.

Egyél kevesebb húst

A vesekőképződésre hajlamos embereknél az állati eredetű protein csökkentett fogyasztása javasolt. A húsfogyasztó népesség nagy arányban küzd vesebetegségekkel és húgyhólyag problémákkal. Akik vesekőre hajlamosak, hozzávetőlegesen 60 gramm (vagy kevesebb) állati eredetű proteint fogyasszanak naponta.

Kerüld a foszfort

Ez az ásványi anyag a legtöbb élelmiszerben megtalálható, azonban az ásványvíz, a főtt és feldolgozott élelmiszerek sokkal nagyobb mennyiségű foszfort tartalmaznak. A napi ajánlott foszfor mennyiség 800-1000 mg, a felesleg kiürül a vizelettel. Ha veseproblémáid vannak, foszfor halmozódik fel a szervezetben. Ez csontbetegségekhez és szívproblémákhoz vezet, ugyanakkor lerakodik (megszilárdul) a belső szervek szöveteiben.

Ezeket fogyaszd

A vesék egészségéért fogyassz minél több erdei gyümölcsöt (áfonya, málna, szamóca, vörös áfonya), görög dinnyét, almát, paprikát, hagymát, fokhagymát, karfiolt és olíva olajat.

Kezeld a fájdalmat és gyulladásokat természetes úton (amennyiben lehetséges)

Azáltal, hogy csökkented a szintetikus gyulladáscsökkentő gyógyszerek és fájdalomcsillapítók használatát, jelentősen redukálhatod a veseproblémák kockázatát. Ezek a vegyi anyagok nagyon nehezen bomlanak le a szervezetben, ez a folyamat túlnyomást gyakorol a vesére. Ezeknek a szintetikus szereknek a cseréje természetes fájdalomcsillapító módszerekre komoly egészségügyi előnyökkel jár az egész testre.

Amit mi ajánlunk

A BioBelt mágneses gyapjú öv használata egy nagyszerű módja annak, hogy természetesen úton csökkentsük a gyulladást és a fájdalom különböző típusait, és megelőzzük a homok és a vesekő kialakulását. A gyapjú nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik, amikor a megfelelő testhőmérséklet a fenntartása a cél. Így csökkenti a gyulladás terjedésének kockázatát. A mágnesek csatornákat nyitnak a sejtekben, ami lehetővé teszi a gyorsabb anyagcserét, így a bejutó természetes anyagok képesek enyhíteni a fájdalmat és csökkentik a fertőzéseket. A BioBelt öv alkalmazása jótékony hatással van a gyomor és a belek (csökkenti a székrekedést, és szabályozza az emésztést), a húgyhólyag, vesék, a tüdő (megakadályozza a fertőzést), a csontok -és ízületek (helyreállítja a rugalmasságot, csökkenti az ízületi fájdalmat és gyulladást) működésére. A BioBelt öv természetes termék mellékhatások nélkül, nagyon jó eredményekkel a szervek, és a test egészséges működésében!