Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce să faci când ai probleme cu rinichii

Ce să faci când ai probleme cu rinichii


Publicat în: 2016-01-12
Trăim într-o lume plină de toxine, substanțe chimie și materiale acide și corozive care ne suprasolicită și ne pun rinichii să lucreze mai mult decât ar trebui. În plus, consumul scăzut de apă și deshidratarea rămân probleme care afectează majoritatea populației. Persoanele care nu folosesc regulat procedee de detoxifiere și nu consumă zilnic o cantitate suficientă de apă curată se supun unor riscuri crescute de probleme la rinichi.

Simptome ale unor posibile probleme la rinichi

Durerea de spate, în special atunci când apare brusc și are o intensitate mare, poate indica unele probleme la rinichi. Nevoia urgentă de a urina, oboseala, picioarele sau mâinile umflate, balonarea, apariția sângelui în urină, greutatea/imposibilitatea de a urina, umflarea pielii din jurul ochilor sunt alte simptome care indică spre rinichi. Infecțiile și pietrele sunt cele mai comune afecțiuni care afectează aparatul urinar. Pietrele sunt depozite chimice dure care se formează în interiorul rinichiului cel mai adesea datorită unui consum inadecvat de apă.

Bea mai multă apă

Apa diluează urina prevenind astfel agregarea sărurilor și mineralelor care duc la apariția pietrelor mai mari în interiorul rinichilor. Persoanele care au o predispoziție pentru pietre la rinichi trebuie să-și înceapă ziua cu 1-2 pahare de apă la temperatura camerei amestecate cu suc de lămâie proaspăt stors.

Mănâncă mai puțină carne

Proteina de origine animală trebuie redusă la persoanele cu risc de apariție a pietrelor la rinichi. Populațiile mari consumatoare de carne au un procent mult mai crescut de afecțiuni ale vezicii urinare și rinichilor. O cantitate de aproximativ 60 grame (sau mai puțin) de proteină animală pe zi este suficientă pentru cei predispuși la afecțiuni urinare și pietre.

Evită fosforul

Acest mineral se găsește în majoritatea alimentelor însă băuturile carbogazoase, alimentele semipreparate și procesate conțin o cantitate mult mai mare de fosfor. Necesarul de fosfor este de 800-1000 mg pe zi iar excesul se elimină prin urină. Dacă rinichii au probleme, fosforul se acumulează în organism producând afecțiuni ale oaselor și inimii și calcificând (întărind) țesuturile organelor interne.

Mănâncă aceste alimente

Alimentele benefice rinichilor sunt fructele de pădure (afine, zmeură, căpșuni, merișoare), pepenele verde, merele, ardeii, ceapa, usturoiul, conopida și uleiul de măsline.

Tratează durerea și inflamațiile pe cale naturală (pe cât posibil)

Prin reducerea medicamentelor de sinteză antiinflamatorii și contra durerii poți minimiza semnificativ riscul de probleme ale rinichilor. Aceste substanțe chimice sunt foarte greu de procesat de către rinichi punând un exces de presiune asupra lor. Înlocuirea loc cu metode naturale de reducere a durerilor de orice tip aduce beneficii majore asupra sănătății întregului organism.

Recomandarea noastră

Centura BioBelt cu lână și magneți este o modalitate excelentă de a reduce natural diverse tipuri de inflamații și dureri și de a preveni apariția nisipului și pietrelor la rinichi. Lâna are proprietăți foarte bune atunci când vorbim de menținerea unei temperaturi adecvate a corpului, reducând astfel riscul de apariție și de propagare a inflamațiilor. Magneții deschid noi canale la nivelul celulelor, permițând astfel un schimb mai rapid de substanțe naturale capabile să amelioreze durerile și să reducă infecțiile. Aplicarea centurii BioBelt are efecte benefice la nivelul stomacului și intestinului (reduce constipația și reglează digestia), la nivelul vezicii și rinichilor, la nivelul plămânilor (combate infecțiile), la nivelul oaselor și articulațiilor (reface flexibilitatea, reduce durerea și inflamația articulară). Centura BioBelt este un produs natural, fără efecte adverse, cu rezultate foarte bune la nivelul multor organe ale corpului!