Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Jelek, melyek probiotikum használatát sürgetik

Jelek, melyek probiotikum használatát sürgetik


Dátum: 2016-01-13
A probiotikumok jót tesznek nekünk, és szervezetünk belső természetes részét képezik. Ezek a jó baktériumok (mikroflóra) a bélben élnek és kivédik azoknak a baktériumoknak az elszaporodását melyek súlyos fertőzéseket okozhatnak nekünk. Ezen túlmenően, a probiotikumok vagy jó baktériumok segítik az emésztést és az élelmiszerben található tápanyagok felszívódását és hozzájárulnak az immunrendszer szabályos működéséhez. Tanulmányok kimutatták, hogy a probiotikumoknak pozitív hatása van, és segítenek sok betegség - asztma, allergia, bőrproblémák, húgyúti és hüvelyi fertőzések - enyhítésében.

Antibiotikum kezelés után

Az antibiotikumokat úgy tervezték, hogy elpusztítsák a szervezetbe bejutott baktériumokat, ezért gyakran nem tesznek különbséget a jó és a rossz baktériumok között. A probiotikumok az élet mellett, az antibiotikumok az élet ellen tesznek, hisz az antibiotikumok célja, hogy megszüntessék a rossz baktériumok tovább szaporodását. Az antibiotikum kúra befejezése után kell elkezdeni a probiotikum kúrát, hogy a bélflóra normális egyensúlyát helyreállítsuk. A probiotikumok nem szedhetők egyidejűleg az antibiotikumokkal, mert megsemmisülnek, hatásuk érvénytelen lesz.

Ételmérgezés után

Ha nemrég ételmérgezést szenvedtél, vagy gyomorrontást kaptál valamitől, elképzelhető, hogy káros baktériumok jutottak a szervezetedbe. Egy jó probiotikum segít gyorsan és hatékonyan elpusztítani ezeket, ugyanakkor támogatja az emésztést, és segít helyreállítani a normális bélmozgást. Ha utazásra készülsz, ajánlott megelőzési céllal probiotikum kúrát végezni, hogy a jó baktériumok populációját megerősítsük annyira, hogy a patogén behatoló baktériumokkal, romlott étellel szemben könnyen megvédjék a szervezetet.

Ha bélrendszeri rendellenességekben szenvedsz

Ha úgy érzed, hogy a bélrendszered nem működik megfelelően, vagy bizonyos bélbetegségekben szenvedsz, érdemes elgondolkodni a probiotikum kúrán. Leggyakrabban a probiotikumok puszta használata csökkenti sok betegség tünetét, anélkül, hogy egy másik kezelést is el kellene végezzünk. A probiotikumok igencsak hasznosak, hasmenés, puffadás, irritábilis bélszindróma, a Crohn-betegség és a Helicobacter pylori fertőzés esetében is.

Bőrproblémák

Ha problémás a bőröd, akné, ekcémák, különböző kiütések, dermatitisz kínoz, bizonyosan a problémás emésztés, a bélflóra felborult egyensúlya áll a háttérben. Használj probiotikumot és szabályozd az emésztést egy kiegyensúlyozott étrenddel, amely több rostot, gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz.

Kedélyproblémák

Ha naponta szembesülsz depressziós hangulattal, ingerlékenység, szorongás és stressz gyötör, valószínűleg a bélflóra felelős mindezért. A bélflóra probiotikumokkal történő normalizációját és kiegyensúlyozását követően, a kedélyállapot változások hamarosan megszűnnek.

Amit mi ajánlunk

A ThreeLac egy hatékony probiotikum, mely rövid idő alatt, hatékonyon állítja helyre a bélflóra egyensúlyát. A ThreeLac összetételében nagyszámú jó baktérium (mikroflóra) található por formájában, kellemes citromos ízesítéssel. A tasakos kiszerelésnek köszönhetően a használata egyszerű, kevés vízben kell feloldani. A ThreeLac probiotikumok bevezetése a mindennapi diétába, biztosítja a belek normál pH értékét, megszabadít a puffadástól, vizelet és hüvelyfertőzésektől, depresszív hangulattól, gyomor és fejfájástól valamint migréntől. Használd a ThreeLac probiotikumot egy könnyebb emésztés, egy jobb élet érdekében!