Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Semne care arată că trebuie să iei probiotice

Semne care arată că trebuie să iei probiotice


Publicat în: 2016-01-13
Probioticele sunt bune pentru noi și sunt o parte naturală a mediului intern al organismului uman. Aceste bacterii bune (microflora) populează intestinul și țin la distanță bacteriile care ne-ar putea produce infecții grave. În plus, probioticele sau bacteriile bune ajută digestia și absorbția substanțelor nutritive din alimente și contribuie la o bună funcționare a sistemului imunitar. Studiile au arătat că probioticele au efecte pozitive și ajută în ameliorarea multor afecțiuni de la alergii la astm, probleme ale pielii, infecții vaginale și urinare.

După un tratament cu antibiotice

Antibioticele au rolul de a omorî bacteriile din organism și de cele mai multe ori nu fac diferența între bacteriile bune și cele rele. Probioticele înseamnă pentru viață iar antibioticele sunt împotriva vieții pentru că au rolul de a elimina bacteriile rele. După terminarea unui tratament cu antibiotice ar trebui începută o cură de probiotice care să restabilească echilibrul normal al florei intestinale. Probioticele nu trebuie luate în același timp cu antibioticele pentru că vor fi distruse iar efectele vor fi nule.

După o toxiinfecție alimentară

Dacă ai suferit recent de o intoxicație legată de unele alimente sau ai mâncat ceva care nu ți-a priit, este foarte posibil ca bacteriile rele să fi ajuns în organismul tău. Un probiotic bun ajută la eliminarea rapidă și eficientă a acestor bacterii, ajutând în același timp digestia și mișcările intestinului să revină la normal. Atunci când pleci în călătorie este recomandată o cură preventivă cu probiotice pentru ca populația bună a intestinului să fie suficientă în caz de întâlnire cu bacterii patogene străine și cu alimente infestate cu acești patogeni.

Dacă suferi de afecțiuni intestinale

Dacă simți că intestinul tău nu funcționează corect sau suferi de anumite afecțiuni intestinale ar trebui să iei în considerare o cură de probiotice. De cele mai multe ori, simpla introducere a probioticelor în rutina zilnică reduce simptomele multor afecțiuni fără a fi necesar un alt tratament. Probioticele sunt de mare ajutor în caz de diaree, balonări, intestin iritabil, boala Crohn sau infecția cu helicobacter pylori.

Probleme ale pielii

Dacă suferi de acnee, eczeme, erupții diverse, dermatite sau alte probleme există dovezi care confirmă faptul că acestea se datorează unei digestii problematice și mai ales unui dezechilibru al florei intestinale. Folosește probiotice și reglează-ți digestia printr-o dietă mai echilibrată care să conțină fibre, mai multe fructe și legume.

Probleme de dispoziție

Dacă te confrunți zilnic cu stări de depresie, iritabilitate, anxietate și stres e posibil ca flora ta intestinală să fie responsabilă de toate aceste probleme. Normalizarea și echilibrarea florei intestinale printr-un aport sporit de probiotice poate duce la o normalizare a stărilor prin care treci.

Recomandarea noastră

ThreeLac este un probiotic eficient, foarte ușor de utilizat și care poate restabili într-un timp relativ scurt echilibrul florei intestinale. ThreeLac are în compoziție o varietate de bacterii bune (microfloră), sub formă de praf cu gust plăcut de lămâie. Pliculețele sunt ușor de utilizat, conținutul dizolvându-se într-o cantitate mică de apă. Introducerea probioticelor ThreeLac în dieta zilnică vă asigură un pH normal al intestinului, vă scapă de balonare, infecții vaginale și urinare, stări de depresie, dureri de cap și migrene, dureri de stomac și altele. Folosiți probioticele ThreeLac pentru o digestie mai ușoară și pentru o viață mai bună!