Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Az egy éjszakás kalandok alapszabályai

Az egy éjszakás kalandok alapszabályai


Dátum: 2016-01-20
Az emlékezetes egy éjszakás kalandok viszonylag ritkák, hisz a dolog több tényezős. A “tüzes tekintettel néztek egymásra” és a “csendben lelépsz a tett színhelyéről” között, nagyon sok kellemetlen közjáték előfordulhat. Ahhoz, hogy egy ilyen rövid kaland valóban mesés legyen, mindössze néhány alap dolgot kell figyelembe venni. Íme melyek ezek.

Nyíltan és őszintén

Ha egy kifinomult, egyedülálló, szabad férfi vagy, és ezt a státuszt meg is őriznéd, nem árt néhány dolgot tisztázni még az előtt, hogy szál semmiben tündökölnél a kiszemelt előtt. Tisztáznod kell, hogy nincs kapcsolatod, de egyhamar nem is szeretnél. Közölnöd kell továbbá, hogy szeretsz magányos farkasként vadászgatni az éjszakában és nem szerelmet, mindössze szexet keresel. Meglepő vagy nem, nagyon sok nő gondolkodik hasonlóan. Szex minden egyéb további nélkül. Ha nyílt és őszinte vagy, elkerülheted azt a kellemetlen szituációt, hogy szerelemre éhes nők bombázzanak hívásokkal és szerelmes sms áradattal.

Nálad vagy nála?

Ha már eljutottatok a helyszín kiválasztásáig és felmerül a nálad vagy nálam kérdés, férfiként válaszd a nő hálószobáját. A nők általában kellemes, tiszta és rendezett lakást tartanak fenn, szemben a férfiakkal. A nők ráadásul sokkal magabiztosabbak saját otthonukban, ami csak pozitívummal szolgál a nyugodt szexuális együttléthez. Emellett, neked is könnyebb kiosonni reggel (ha egyáltalán ott töltöd az éjszakát).

Amit ne tegyél sose

Amikor felértek a lakására, ne untasd és ne beszéld tele a fejét fölösleges dolgokkal. Bókolj, és dicsérd, majd jöhet a közeledés, csókcsata és egymás testének felfedezése. Mindketten tudjátok mi célból kerültetek egy ágyba, nem kell újra kibeszélni (előzetesben már tisztáztad, emlékszel?). Az ágyban légy felfedező, légy kalandor, de maradj a standard dolgoknál. Ne akard az első 5 percben elfenekelni, majd análisan kielégíteni. Ne légy durva, domináns (csak ha kéri!), ne akard mindenféle segédeszközökkel meghökkenteni és ne állítsd fejre rögtön az előjáték után, hogy valami teljesen útja próbálhass ki. Mivel nem ismeritek eléggé egymást, fontos a kommunikáció. Hallgasd meg a vágyait, oszd meg vele a sajátjaidat. Ne légy fukar: ha valami jól esik, adj hangot gyönyörödnek és viszonozd az ingerlést.

A védelem mindenek előtt

Az egy éjszakás kalandok akkor jók ha olyanok mint egy szenvedélyes gyönyör tűzijáték. Ugyanakkor csak a szexről szolnak, viszont nem ismered és nem ismer. Ne kockáztassatok, figyeljetek a védelemre és a szex biztonságára. Használjatok óvszert. Legutolsó dolog amit egy ilyen kalandból szeretnél az a nemi betegség vagy egy nemkívánatos gyermek.

A távozás illemtana

Ha a csillagszórók elégtek és a köd is felszállt az agytokról, fura szituáció áll elő: vajon mit akar? Akarja, hogy hogy maradjak, menjek inkább? Mivel nem tudod biztosra, kérdezz rá. Ezt abban az esetben, ha már nem döntötted el, hogy lelépsz. Ne azzal búcsúzz, hogy hívni fogod majd, találkozhattok, stb. Ha mégis megismételnétek a kalandot, hagyj telefonszámot és szólj, hogy bármikor hívhat, ha kedve támad repetázni. Ennyi az egész!

Amit mi ajánlunk

Ha tényleg eszméletlen egy éjszakás kalandokra vágysz, de nincs hozzá kellő önbizalmad, nem vagy magabiztos, használj Prematrolt. A termék segítségével állandó merevedésed és abszolút kontrollod lesz az orgazmusod fölött. A Prematrol egy komplex összetételű, természetes étrend-kiegészítő, mely az agy szerotonin kiválasztását stimulálja. Teljesen nyugodt, magabiztos és tettre kész leszel. Ami a legfontosabb, nem kell korai magömléstől tartanod. A Prematrol kezelés legkevesebb 3 hónapig tart, ezalatt az idő alatt progresszív változás következik be. Tapasztalni fogod, hogy bármennyire fokozódik az izgalmi állapotod, a korai magömlés, az elsietett orgazmus már nem fenyeget. Az orgazmusod erősebb, merevedésed kitartóbb lesz és akkor élvezel el amikor te szeretnél. Készülj fel életed legjobb kalandjára, használd a Prematrolt!