Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Regulile de bază ale unei aventuri de o noapte

Regulile de bază ale unei aventuri de o noapte


Publicat în: 2016-01-20
O aventură de o noapte cu adevărat memorabilă e un lucru destul de rar și destul complicat. Multe lucruri pot lua o întorsătură nefericită între momentul în care v-ați privit obraznic unul pe altul într-un bar și momentul în care dispari tiptil de la locul faptei. Ca să ai parte de o noapte de poveste trebuie să știi doar câteva lucruri de bază. Iată care sunt.

Fii deschis și sincer

Dacă ești un bărbat finuț, singur și liber și vrei să rămâi așa, e bine să-ți faci cunoscute intențiile înainte de a te trezi fără pantaloni. Condu simplu conversația spre faptul că nu ești într-o relație și că nu intenționezi să intri prea curând într-una. Spune-i că a fi singur este exact ceea ce-ți dorești pe moment și că nu ești în căutarea unei iubite ci doar în căutare de sex. Surprinzător sau nu, există femei care vor același lucru. Sex fără atașamente. Dacă ești deschis și sincer vei evita și situația deloc plăcută în care vei fi bombardat cu apeluri telefonice și mesaje de la femei care n-au înțeles că totul a fost doar o aventură de o noapte.

La tine sau la ea?

Atunci când vine momentul să vă retrageți într-un loc mai privat, ar trebui să alegi locul ei nu al tău. Femeile tind să aibă apartamentele ceva mai plăcute și mai curate decât bărbații. În plus, ea se va simți mai relaxată acolo iar tu vei avea posibilitatea de a te furișa neobservat dimineața când trebuie să o iei spre casă.

Ce să nu faci

Atunci când ajungi la ea acasă, încearcă să n-o plictisești cu prea multă vorbărie. Fă-i complimente despre frumusețe, spune-i că e sexy iar apoi treci la următoarea etapă: sărutări pătimașe și atingeri fierbinți. Fiecare dintre voi știe deja de ce se află acolo așa că nu e nevoie de mai multe discuții preliminare. În timpul sexului, încearcă să te porți aventuros păstrând totuși limitele și rămânând la lucrurile standard. Asta înseamnă fără spanking, fără anal, fără dominație, fără jucării și fără poziții complicate. Dacă ea îți cere astfel de lucruri e bine totuși să te conformezi. Pentru că n-o cunoști, comunicarea e foarte importantă. Ascultă-i dorințele și împărtășește-i lucrurile care te excită pe tine. Fii generos cu sunetele de plăcere și cu atingerile.

Protecția e absolut necesară

Aventurile de o noapte sunt o explozie de sexualitate și pasiune. Sunt conduse de mister și sunt legate numai de nevoia fizică de sex. N-o cunoști și nu te cunoaște. Asta înseamnă că nu știi pe unde a mai fost și ce poate avea. Orice ai face, nu fi nepregătit și mai ales nu fi neprotejat. Folosește un prezervativ. Ultimul lucru pe care ți-l dorești de la o aventură e o boală sau un copil.

Cum să pleci

Finalul aventurii poate fi puțin cam stânjenitor. Oare ce vrea? Să stai sau să pleci imediat? Pentru că nu știi, mai bine întrebi direct dacă nu te-ai hotărât deja să dispari. Nu-i spune că o vei suna sau că vă veți mai întâlni dacă nu e adevărat. Dacă totuși vrei să repeți experiența, lasă-i numărul de telefon și spune-i că e liberă să te sune când simte nevoia de o partidă spumoasă. Asta-i tot!

Recomandarea noastră

Dacă vrei să ai parte de aventuri de o noapte cu totul demențiale dar te simți nesigur pe tine folosește Prematrol. Produsul te ajută să ai erecții superbe și să rămâi tot timpul în controlul ejaculării. Prematrol este un supliment alimentar cu o compoziție complexă și naturală care stimulează secreția de serotonină din creier. Te vei simți mult mai relaxat, vei avea niște senzații diferite dar mai ales vei rămâne în controlul ejaculării. Cura de Prematrol durează cel puțin 3 luni, timp în care vor apărea progresiv și rezultatele. Vei observa că te poți excita din ce în ce mai tare fără să ejaculezi. Vei avea orgasme mai puternice, erecții mai ferme și control absolut asupra ejaculării. Pregătește-te de marile aventuri ale vieții tale cu Prematrol!