Loading
Főoldal
Kedvencek 0
Saját fiók
MaxMed magazin
0
Szomorú a kosarad, mert nincs benne semmi.
LOGIN
Saját fiók
Ingyenes szállítás
25.000 Ft fölötti vásárlásokra
Telefon: 06/21-200.2369
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
WhatsApp: +40371-785.785
Hé - Csü 7:00-15:00, Pé: 7:00-12:00
9
Főoldal MaxMed magazin Mi legyen kéznél mindig a hálószobában

Mi legyen kéznél mindig a hálószobában


Dátum: 2016-01-29
Ha minden kéznél van, a munka is simán megy. Ez érvényes minden munkára, és nem kevésbé igaz, ha szexről van szó. Talán tudsz mindent, amire szükséged lehet, ha a partneredet akarod kielégíteni. De az a tény, hogy készülsz rá, hogy valami extrával, egy kis meglepetéssel szolgálsz, azt jelenti, hogy értékeled a partnered. Vannak dolgok, amelyek javítják, meghosszabbítják, és élvezetessé, érzékivé teszik a szexet. Nem bőr kötelékekre, vibrátorra, vagy erotikus filmekre gondolok. Ezek alap dolgok, használod minden alkalommal, és mindig kéznél kell lenniük. Mik azok?

Síkosítók

Síkosítók segítségével minden érzék sokkal simább, csúszósabb és erotikusabb lesz. Az ösvény egyre nyitottabb és hozzáférhetőbb, az élmény egyre gazdagabb lesz. A víz-alapú síkosítók különösen jól működnek, főleg óvszerrel. Az olaj-alapú síkosítók, mint például az E-vitamin tartalmúak, könnyen megrongálhatják, tönkre tehetik a latexet és a gumit, ezért használatuk nem ajánlott. Válassz egy szelíd síkosítót, amely nem irritálja a bőrt, és használd bárhol és bármilyen alkalommal. A síkosítók előnye, hogy gyorsítja a dolgot: minden könnyebben, simábban megy. A síkosítók több szex-el kecsegtetnek. Ő mindig készen áll majd, meleg, nedves és enyhén izgatott lesz.

Masszázs olaj

Minden olyan termék, mellyel a bőr selymes, csúszós és forró lesz, hirtelen nagyon izgalmassá és kihívásokkal telivé válik. A masszázs az előjáték kiváló formája. Ellazítja az izmokat, a testet és a lelket, és érzéki hangulatot teremt. Van egy jó okod is arra, hogy levetkőztesd, természetesen "ártatlan" okokból. A jó olajoknak kellemesen visszafogott és friss illata van. Annak ellenére, hogy a masszázs nem a napi rutin része, néha a partnered is szeretne egyet. Éppen ezért sosem árt, ha van kéznél masszázsolaj.

Óvszerek

Minden szexuálisan aktív személynél az óvszer alap és elengedhetetlen. Óvszert számos kiszerelésben, színben, formában, ízesítéssel lehet vásárolni, így bárki kedvére válogathat. Az óvszer amellett, hogy kialakításának köszönhetően fokozza az élvezetet, megvéd a szexuális úton terjedő betegségektől és a nem kívánt terhességtől egyaránt. Óvszert mindig kell használni: bárhol, bármikor. Mindig legyen kéznél. Ettől a nők biztonságban érzik magukat és nyitottabbak lesznek a perverzebb javaslataidra is. Minél gyorsabban fogadod el az óvszer gondolatát, annál hamarabb szabadul fel a partnered és engedi át magát a gyönyörnek. Óvszer és síkosító kombo nélkül, manapság nem igazán lehet már szexelni.

Amit mi ajánlunk

A UP kapszulát bárki nyugodtan használhatja: akár tapasztalt felnőtt, akár serdülő félénk, akár középkorú férfi vagy. Mivel néha te is stresszes vagy, túl félénk vagy túl fáradt, az erekciód is lankadhat és haszontalan lesz. A termék biztosítja az erekció keménységét és pontosan addig fog tartani, ameddig a partnered tökéletesen kielégül. Akár többször! Amikor úgy érzed bizonytalan vagy, vegyél be egy UP kapszulát és erősebb erekciód lesz mint valaha, péniszed láthatóan nagyobb lesz, szenzációs orgazmust élhetsz át és az ejakulációt is ellenőrzés alatt tarthatod. Mindig jó, ha van egy hatékony termék, amelyre támaszkodni tudsz szükség esetén. Ez a termék lehet az UP!